Çin vize ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.C. 28 May 2021, 18:28
    İyi çalışmalar dilerim öncelikle Vize Merkezi, son belirlenen Çin vize ücreti 2021 yılına ait detayları öğrenmek için bu soruyu oluşturuyorum. Başvuruda bulunmak istiyorum fakat işlemler için totalde ne kadar bir ücret ayırmam gerektiğini anlayamadım. Bana güncel tutarlara dair bilgi verebilir misiniz lütfen? Teşekkürler şimdiden ve iyi günler diliyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 May 2021, 18:28

    İyi günler, Çin vizesi ücret detayları Çin Konsolosluğu tarafından belirlenmekte ve dönemsel olarak güncellenmeye devam etmektedir. Bu nedenle başvuru işlemleri öncesinde güncel vize bedelinin öğrenilmiş olması oldukça önem arz etmektedir. Başvurunun yapılması aşamasında talep edilen ücret başvuru yapılacak olan vize türüne, seyahat süresine, ülkeye yapılacak olan giriş sayısına göre farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle ilk olarak seyahat detaylarının belirlenmesi gerekliliği bulunmaktadır.

    Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak Çin vize işlemleri başlatıldığı takdirde temsilcilerimiz gerekli evraklar ve talep edilen vize bedeline dair güncel bilgileri tarafınız ile detaylı olarak paylaşmaktadır. 2021 Çin vize ücreti içerisinde konsolosluk harcı, hizmet bedeli ve vize bedeli yer almaktadır. Başvurunun herhangi bir nedenle olumsuz olarak sonuçlanması halinde ödenen ücret başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu nedenle işlemlerin en doğru şekilde yapılması değerlendirmenin olumlu olarak sonuçlanması açısından oldukça önem arz etmektedir.

    Çin vizesi ücret temini başvuru işlemlerinin hemen öncesinde gerçekleştirilmektedir. Bu aşamada talep edilen belgelerin de ibraz edilmesi gerekmektedir. Evraklar arasında eksiklik olması başvurunun olumsuz sonuçlanmasına neden olacağından böyle bir durumda temsilcilerimiz tarafınız ile iletişime geçerek hatalı veya eksik belgenin düzeltilmesini sağlamaktadır. Böylece başvuru işlemleri sırasında yapılan hatalardan dolayı değerlendirmenin olumsuz sonuçlanması ihtimali ortadan kaldırılmaktadır.

    Seyahat detaylarınızı paylaşarak güncel ücretler ve talep edilen belgeler hakkında bilgi almak için aşağıda yer alan iletişim adreslerimizi kullanarak vize uzmanlarımız ile görüşebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Çin vize ücreti 2021 detaylarına dair ayrıca bilgi almak istemeniz halinde kurumumuz ile iletişime geçebilirsiniz. Vize uzmanlarımız ile 0212 970 05 31 numaralı telefon hattımızı kullanarak ya da talep etmeniz halinde size en yakın ofisimizi ziyaret ederek görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Çin Vize Ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M.Dursun 13 Tem 2021, 15:27

    Selamlar öncelikle, ben yeşil pasaport sahibiyim. 45 günlük bir Çin seyahati planım var bu durumda vize başvurusunda bulunmam gerekiyor mu acaba? Vize muafiyeti ile seyahatimi gerçekleştirmem mümkün? Eğer değilse nasıl bir yol izlemem gerekiyor ve Çin vize ücreti 2021 yılı fiyatları ile ilgili bana kısaca özet geçer misiniz rica etsem. Şimdiden teşekkür ederim dönüşünüz için. İyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Tem 2021, 15:29

    Merhaba, 2021 Çin vize ücreti detayları Çin Konsolosluğu kararı ile belirlenmektedir. Konsoloslukları vize bedellerini dönemsel olarak güncelleme yetkisine sahiptir. Bu nedenle vize talebinde bulunmadan önce son belirlenmiş olan güncel tutarın teyit edilmesi oldukça önem arz etmektedir. Başvurunun herhangi bir nedenden dolayı ret kararı ile sonuçlandırılması durumunda ödenen vize bedeli başvuru sahibine iade edilmemektedir. Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak başvuru aşamasında yapılan hatalardan dolayı başvurunun reddedilmesi ihtimalinin önüne geçebilirsiniz.

    Yeşil (Hususi) Pasaport sahipleri 30 güne kadar olan Çin seyahatleri için vize sahibi olma zorunluluğundan muaf tutulmaktadır. Söz konusu seyahatin 30 günden uzun sürmesi halinde Yeşil Pasaport hamili kişilerin de vize başvurusunda bulunması gerekmektedir. Bu durumda Çin vizesi ücret detayları da seyahatin niteliğine göre belirlenmektedir. Seyahat süresi, amacı ve ülkeye giriş sayısı gibi nedenler vize fiyatlarının da değişiklik göstermesine yol açmaktadır.

    Kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçerek planladığınız seyahatin detaylarını paylaşabilir ve ibraz etmeniz gereken evraklar ve 2021 Çin vize ücreti detayları ile ilgili güncel bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz. İşlemlerin gerçekleştirilmesi sırasında şahsen bulunmanız şartı aranmadığını hatırlatmak isteriz. Dilerseniz sürecin uzaktan takibini rahatlıkla yapabilirsiniz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Çin vize ücreti 2021 yılı güncel bilgileri ve vize muafiyeti ile ilgili sorunuzu size yardım sağlayacak şekilde yanıtlamaya çalıştık. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olmasını umuyoruz. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiğiniz soruların bulunması halinde vize uzmanlarımız ile görüşme yapabilirsiniz. Çin vizesi konusunda uzman danışmanlarımız ile 0212 970 05 31 numaralı telefonumuz üzerinden ya da size en yakın ofisimizi ziyaret ederek görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp