Çin Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • M. Keser 10 Nis 2020, 00:52
    Merhaba Çin vize ücreti 2020 yılı için nedir her hangi bir bilgi bulamadım. Başvuru yaparken ödemeyi nereye yapıyoruz ve ödeme dolar mı yoksa Türk Lirası olarak mı yapılması gerekiyor? Ayrıca gerekli belgelere nereden ulaşabilirim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 Nis 2020, 00:52

    Merhaba, 

    Çin vize başvurunuz için evraklar başvuru türünüze göre farklılık göstermektedir. Ancak bazı evraklar her başvuruda standarttır. Bu evraklardan en önemlisi pasaportunuz en az 6 ay geçerli olup karşılıklı 2 boş sayfa pasaportunuzda yer alması gereklidir. Ayrıca başvuru formu, davetiye ve dilekçelerde standart evraklar içerisindedir. Grup vizesi başvurusunda bulunacaksanız mutlaka Çin’deki turizm acentasından, ticari vize başvurusu yapacaksanız belediye onaylı ticari faaliyette bulunacağınız firmadan davetiyenizin olması gereklidir. Ancak vize türüne göre detaylı evrak listesini müşteri temsilcilerimizden talep edebilirsiniz. 

    Çin vizesi ücretlendirmesi vize türüne göre değişiklik göstermektedir. Çin vize fiyat bilgisini size göndereceğimiz evrak listesinde iletebiliriz. Çin konsolosluğu 2016 yılından beri sadece tek girişli vize vermektedir. Eğer Çin’e turistik olarak grup vizesi başvurusunda bulunacaksanız konsolosluk harcı + aracı kurum servis ücreti + vize merkezi hizmet bedeli olarak ödemeniz gereken toplam tutar 250 Dolar’dır. Ticari faaliyetler amacıyla seyahat etmek istiyorsanız Çin vize fiyatı konsolosluk harcı + aracı kurum servis ücreti + vize merkezi hizmet bedeli olarak 220 Dolar’dır. Ödemenizi vize merkezi ofislerine nakit ya da havale/EFT olarak gerçekleştirebilirsiniz. 

    2018 yılından itibaren Çin vizesi için parmak izi vermiş kişilerin tekrar başvuruya gelme zorunluluğu olmamasından kaynaklı başvurunuzu evraklarınızı bize ulaştırmanızdan itibaren bizler yönlendirebiliriz. Başvuru yapılmasından sonra 7 iş günü içerisinde sonuçlanacak olan Çin vizeniz için seyahat tarihinize kısa süre kala başvuru yapmamanızı öneririz. Konsolosluk bazı durumlarda sonuçlanma süresini uzatabilmektedir ve incelemeye alabilir. İncelemeye alınan başvuruların sonuçlanma süresi 1 ayı bulunabilir. Temsilcinizle başvuru tarihinizi belirleyebilirsiniz. 

    Başvurunuz eğer grup vize ya da ticari başvuru kategorisinde değilse tüm evrakları ve Çin vize ücreti 2020 fiyatlarını Vize Merkezi müşteri temsilcinizden öğrenmenizi rica ederiz. Başvurunuzun olumlu sonuçlanması için evraklarınızın eksiksiz ve konsolosluğun istediği yönde olması önemlidir. 

    Teşekkürler, 
    Burcu Altınışık

    çin vize ücretleri

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp