Çin vize fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.Hancı 28 May 2021, 20:53
    İyi çalışmalar diliyorum Vize Merkezi, bu yıl içerisinde temmuz ayı gibi Çin’e kısa süreli turistik gezi planlıyorum. Başvuru işlemleri ve Çin vize fiyatları 2021 hakkında tarafınızdan bilgi almak istiyorum. Başvuru sürecine nereden başlanır hangi adımlara dikkat edilmesi gerekir gibi püf noktaları konusunda beni bilgilendirmeniz mümkün mü acaba? Yoksa bu bilgiler için sizden danışmanlık desteği mi almam gerekiyor? Teşekkür ederim iyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 May 2021, 20:53

    İyi günler, Çin vize fiyatları konsolosluk tarafından belirlenmektedir. Söz konusu bedeli yine konsolosluk kararınca dönemsel olarak güncellenebilmektedir. Bu nedenle vize talebi oluşturmadan önce belirlenmiş olan güncel tutarın öğrenilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Vize bedelleri başvuru yapılan vize türüne, seyahat süresine ve ülkeye giriş hakkına göre değişiklik gösterebilmektedir. Başvurunuza uygun vize bedelinin öğrenilebilmesi için öncelikle seyahat detaylarının belirlenmesi fayda sağlamaktadır.

    Kurumumuz Çin vize fiyatı ve gerekli evrakları ile ilgili olarak başvuru sahiplerine danışmanlık desteği vererek sürecin en uygun şekilde tamamlanması konusunda hizmet vermektedir. Konsolosluk değerlendirmesi sonucunda vize talebinin herhangi bir nedenden dolayı olumsuz karar ile sonuçlanması durumunda ödenmiş olan Çin vize ücreti başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu nedenle tüm sürecin konsolosluk tarafından talep edildiği şekilde tamamlanması başvurunun olumlu sonuçlanması açısından oldukça önem arz etmektedir.

    Çin vize fiyatları içerisinde vize, konsolosluk harcı ve hizmet bedeli yer almaktadır. Vize Merkezi desteği ile başvuru işlemlerini başlatmanız durumunda işlemler sırasında şahsen bulunmanıza dair herhangi bir zorunluluk söz konusu olmamaktadır. Şahsınız adına yapılan işlemlerin takibini uzaktan rahatlıkla yapabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Alanında uzman kadromuzun deneyimleri sayesinde başvuru aşamasında yapılan hatalardan dolayı vize talebinin reddedilmesi ihtimalinin önüne geçebilirsiniz.

    Çin vize fiyatları 2021 yılına ait güncel bilgiler ile ilgili olarak detaylı bilgi talep etmeniz halinde kurumumuz ile görüşme gerçekleştirebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Sürece dair bilgi almak ya da başvuru işlemleri için danışmanlık desteği talep etmeniz halinde +90 (212) 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanarak alanında uzman kadromuz ile iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Çin Vize Fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Z.Akın 13 Tem 2021, 14:27

    Merhabalar, eşimle birlikte Çin’i ziyaret etmeyi düşünüyoruz. İkimizde bordo pasaport sahibi olduğumuz için vize başvurusunda bulunmamız gerektiğini öğrendim. Bu durumda Çin vize fiyatları 2021 yılı güncel bilgilerine ulaşmak istiyorum. Başvuru işlemleri için de sizden yardım almayı düşünüyoruz çünkü şuan ikimizde çalışıyoruz. Bu süreçte ne yapmamız gerektiğini anlatabilir misiniz? Teşekkür ediyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Tem 2021, 14:30

    İyi günler, Vize talebinde bulunma sürecinde Çin vize fiyatları konsolosluk tarafından belirlenmektedir. Konsolosluk kararına bağlı olarak söz konusu tutar dönemsel olarak güncellenmektedir. Bu sebeple başvuru adımlarını başlatmadan hemen önce son belirlenmiş olan güncel tutarın teyit edilmesi tavsiye edilmektedir.

    Konsolosluğun kararı ile belirlenen Çin vize fiyatı başvuru yapılacak olan vize türüne göre farklılık göstermektedir. Öncelikle planlanan seyahate dair detayların belirlenmesi başvuru işlemlerinin doğru olarak başlatılması açısından oldukça önem arz etmektedir. Seyahatin ne kadar süreliğine ve hangi amaçla gerçekleştirilecek olduğunun yanı sıra ülkeye yapılacak olan giriş sayısı da vize türlerini belirlemektedir. Seyahat planının kesinleşmesinin ardından uygun vize türü belirlenmekte ve bu vize türüne ait evraklar ve ücretler öğrenilmektedir.

    Başvurunuza uygun olan Çin vize fiyatları ile ilgili güncel bilgilere ulaşmak için kurumumuz ile iletişime geçebilirsiniz. Temsilcilerimiz size uygun evraklar ve ücretler hakkında tarafınızı bilgilendirmektedir. Bir sonraki adımda dilerseniz şahsen bulunmanız şartı aranmaması nedeniyle başvuru adımlarını başlatabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz vize talebi oluşturulması sürecinde titiz bir çalışma yürüterek işlemlerin sizin adınıza en doğru şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Başvuru değerlendirme sürecini de göz önünde bulundurarak seyahat planını etkilemeyecek bir tarihte vize talebi oluşturulması işlemlerinin başlatılması tavsiye edilmektedir.

    Tarafımıza iletmiş olduğunuz Çin vize fiyatları 2021 yılı güncel bilgileri ile ilgili sorunuzu size yardımcı olacak şekilde yanıtlamaya çalıştık. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz konuların bulunması halinde kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçerek sorularınızı yöneltebilirsiniz. Çin vize işlemleri konusunda uzman kadromuz ile 0212 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanarak ya da ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret ederek görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp