Çin vize başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • F. Yılmaz 29 May 2021, 17:43
    Merhabalar, Çin seyahatim için başvuruda bulunmak istiyorum. Çalıştığım için gün içerisinde bu işlerle ilgilenebileceğim çok fazla zamana sahip değilim. Bu nedenle Çin vize başvurusu 2021 şartlarına dair bilgi almak ve işlemler sırasında sizden danışmanlık desteği almak istiyorum. Nereden başlamalıyım, siz bu konuda nasıl bir destek sağlıyorsunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 May 2021, 17:43

    İyi günler, Çin vizesine başvurmak için öncelikle seyahat amacının, seyahat süresinin ve ülkeye giriş sayısının belirlenmesi oldukça önem arz etmektedir. Bir sonraki aşamada söz konusu plana uygun olan vize türünün belirlenmesi yer almaktadır. Süreç dahilinde talep edilen belge ve ücretler vize türüne göre farklılık gösterebilmektedir. Kurumumuz başvuruda bulunulacak olan vize türünün belirlenmesi ve gerekli evrakların bir araya getirilmesi konusunda destek sağlamaktadır.

    Çin vizesi başvuru sürecinde başvuru sahiplerin şahsen bulunmasına dair herhangi bir şart söz konusu değildir. Bu nedenle işlemler şahsınız adına en doğru şekilde gerçekleştirilirken uzaktan rahatlıkla takibini yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Konsolosluk tarafından talep edilen belgelerin kurumumuza iletilmesinin ardından temsilcilerimiz titiz bir inceleme gerçekleştirmektedir. Bu incelemenin ardından sunmuş olduğunuz belgeler arasında eksik, hata ya da tutarsızlık gözlemlenmesi halinde tarafınız ile iletişime geçilmektedir. Bu sayede konsolosluk değerlendirmesine sunulacak olan vize talebi dosyasının en doğru şekilde hazırlanması sağlanmaktadır.

    Konsolosluk değerlendirmesinin ardından pasaportunuz kurumumuz tarafından teslim alınmakta ve şahsınıza iletilmektedir. Çin vizesine başvurmak için tüm süreçle şahsen ilgilenmek durumunda olmadığınızı hatırlatmak isteriz. Temsilcilerimiz yukarıda bahsetmiş olduğumuz işlemlerle ilgilenmenin yanı sıra başvuruda talep edilen form ve dilekçe belgelerinin hazırlanması konusunda da destek vermektedir.

    Çin vizesi başvuru işlemleri ile ilgili ayrıca faydalanmak istediğiniz hizmetlerle ilgili olarak ayrıca bilgi için sayfamızı inceleyebilir ya da aşağıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimiz aracılığıyla doğrudan tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz.

    Çin vize başvurusu 2021 şartlarına uygun olarak atılması gereken adımlarla ilgili ayrıca bilgi talep etmeniz halinde doğrudan tarafımız ile iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman olan kadromuz ile görüşme gerçekleştirmek için 0212 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanabilir veya dilerseniz size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Çin Vize Başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • C.Gokce 13 Tem 2021, 13:34

    İyi çalışmalar diliyorum Vize Merkezi, ben bu yıl eylül ayında turistik gezi amacıyla Çin’e seyahat etmeyi düşünüyorum. Bordo pasaport sahibiyim ve daha önce Çin’de bulunmadım. Çin vize başvurusu 2021 yılı için nasıl yapılıyor, sürecin adım adım nasıl ilerlediğine dair bilgi verirseniz çok sevinirim. Dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Tem 2021, 13:38

    İyi günler, Çin vizesi başvuru işlemlerini başlatabilmek için ilk olarak seyahatin hangi amaçla, ne kadar süreliğine yapılacak olduğunun belirlenmesi gerekmektedir. Daha sonra bu seyahat kriterlerine uygunluk gösteren vize türünün hangisi olduğu anlaşılmaktadır. Konsolosluk tarafından talep edilen belgeler ve ücretler her vize türü için farklılık göstermektedir.

    Çin vizesine başvurmak için kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak işlemlerin şahsınız adına en doğru şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Konsolosluk tarafından talep edilen evrakların kurumumuza iletilmesi ile birlikte başvuru adımları başlatılmaktadır. Vize danışmanlarımız belgelerinizi titizlikle inceleyerek herhangi bir eskiklik olması durumunda tarafınızla iletişime geçmektedir. Böylece evrakların eksik olarak değerlendirmeye sunulması nedeniyle vize talebinin reddedilmesi ihtimalinin önüne geçilmektedir.

    Çin vizesi başvuru işlemleri sırasında şahsen bulunmanız şartı arandığını hatırlatmak isteriz. Çin vize işlemleri temsilcilerimiz tarafından gerçekleştirilirken dilerseniz sürecin takibini uzaktan rahatlıkla yapabilirsiniz. Konsolosluk tarafından değerlendirme işlemleri sona erdiğinde pasaportunuz kurumumuz tarafından teslim alındıktan sonra şahsınıza iletilmektedir. Böylece karmaşık vize sürecinin sizin tarafından oldukça kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Çin vizesine başvurmak tek yapmanız gereken tarafımız ile iletişime geçerek seyahat planınızdan bahsetmeniz olacaktır. Temsilcilerimiz adım adım yapılması gerekenler konusunda size gerekli desteği sağlayacaktır.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Çin Vize Başvurusu 2021 ile ilgili sorunuzu cevaplamış bulunmaktayız. Oluşturduğumuz yanıtın başvurunuz sırasında tarafınıza yardımcı olmasını umuyoruz. Sürece dair diğer merak ettiğiniz soruları sormak için alanında uzman danışmanlarımız ile doğrudan görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Çin vizesi işlemleri konusunda 20 yılı aşkın deneyim ve tecrübeye sahip kurumumuz temsilcileri ile 0212 970 05 31 numaralı telefonumuz üzerinden rahatlıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp