Çin transit vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • R.Tuncay 28 May 2021, 18:36
    Merhaba, ben Pekin üzerinden aktarmalı olarak başka bir ülkeye seyahat edeceğim. Havalimanı içerisinden çıkıp bir süre orada durma ihtimalim söz konusu fakat doğrudan aktarmalı uçuşuma da geçiş yapabilirim. Bu durumda Çin transit vize 2021 yılı için başvuru yapmam gerekir mi yoksa doğrudan aktarma yapabilme şansım var mı?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 May 2021, 18:36

    İyi günler, Çin’e transit vize sahibi olma şartları gerçekleştirilecek olan seyahate göre farklılık göstermektedir. Çin üzerinden yapılacak olan aktarmalı uçuşlarda havaalanı içerisinden çıkmamak ve bu geçiş süresinin 24 saatten uzun olmaması halinde ayrı bir vize başvurusu yapılması şartı aranmamaktadır. Söz konusu aktarmalı uçuşun 24 saatten uzun bir sürede gerçekleştirilecek olması durumunda ya da havaalanı dışına çıkmayı gerektiren planlarda başvuru sahibinin transit geçiş iznine sahip olması gerekmektedir.

    Transit vize Çin konsolosluğu tarafından belgelerin eksiksiz olarak sunulması ve ilgili vize bedelinin ödenmesi ile başvuru yapılan bir vize türüdür. Söz konusu başvurunun değerlendirilmesi konsolosluk yetki alanı içerisindedir. Kurumumuz başvurunun en doğru şekilde hazırlanması ve değerlendirmeye sunulması konusunda danışmanlık desteği sağlamaktadır. Başvuru işlemlerinin eksik ya da hatalı evrak ibraz edilerek gerçekleştirilmesi durumunda değerlendirme konsolosluğun kararınca olumsuz olarak sonuçlanabilmektedir.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz soru nezdinde şahsınıza ayrıca bir vize gerekip gerekmediğini söyleyebilmemiz için yukarıda bahsetmiş olduğumuz seçeneklerden hangisine uygun bir seyahat planınız olduğunu belirlemeniz yeterli olmaktadır. Seyahat planınız dahilinde Çin'e transit vize başvurusu yapmanız gerekmesi durumunda temsilcilerimiz ile görüşerek şahsen bulunmanız şartı aranmaksızın başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Transit vize Çin konsolosluğu kararlarına sayfamız üzerinden ulaşım sağlayarak konuya dair ayrıca bilinmesi gerekenlere ulaşabilirsiniz.

    Çin transit vize 2021 başvuru adımları, başvuru gerekçeleri ve işlemleri ile ilgili detaylı bilgi almak istemeniz durumunda kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz seyahatiniz için gerekli olan geçiş izinleri ile ilgili olarak tarafınıza güncel bilgileri sağlamaktadır. Vize temsilcilerimiz ile ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret ederek veya +90 (212) 970 05 31 numaralı telefonumuzu kullanarak görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi

    Çin Transit Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.Gungor 09 Tem 2021, 16:19

    İyi çalışmalar, ben daha Çin üzerinden aktarmalı uçuş gerçekleştirmiştim. O zaman benden ayrı bir vize talep edilmemişti. Önümüzdeki ay yine Çin’den bir uçuşum var ama internette gördüğüm için emin olamadım. Çin transit vize 2021 yılı için talep ediliyor mu acaba yoksa yine aynı şekilde seyahatimi tamamlayabilir miyim? Bu konuda bana buradan bilgi verir misiniz ona göre sizinle doğrudan iletişime geçmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Tem 2021, 16:23

    İyi günler, Transit vize Çin Konsolosluğu tarafından havaalanı sınırları içerisinde 24 saatten uzun süre geçirilmesi ya da havaalanı sınırları içerisinden çıkış yapılması halinde talep edilmektedir. Bahsettiğiniz yolculuğun söz konusu koşulların dışında kalmış olduğunu bu nedenle tarafınızdan ayrı herhangi bir vize talep edilmediğini tahmin ediyoruz. Aktarmalı uçuşun 24 saatten kısa bir sürede gerçekleştirilecek olması ve havaalanı sınırları içerisinden herhangi bir nedenle çıkış yapılmaması durumunda Çin'e transit vize sahibi olma zorunluluğu söz konusu olmamaktadır.

    Kurumumuz Transit vize Çin Konsolosluğu tarafından talep edilmesi halinde başvuru sahiplerinin işlemleri konusunda danışmanlık desteği vermektedir. Başvuru işlemleri sırasında konsolosluğun talep etmiş olduğu evrakların eksiksiz olarak başvuru dosyasına eklenmesi zorunluluğu bulunmaktadır. Başvuru dosyası içerisinde herhangi bir bilgi veya belgenin eksik olarak ibraz edilmesi başvurunun işleme alınmamasına ya da değerlendirme sonunda ret kararı ile sonuçlanmasına neden olabilmektedir.

    Çin’e transit vize gerektiren bir seyahat planına sahip olmanız halinde vize uzmanlarımız ile iletişime geçerek şahsınız adına işlemlerin en doğru şekilde başlatılmasını ve yürütülmesini sağlayabilirsiniz. Süreç boyunca şahsen bulunmanız zorunluluğunuz olmaması nedeniyle işlemlerin uzaktan takibini vize uzmanlarımız ile iletişimde kalarak rahatlıkla yapabilirsiniz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Çin Transit Vize 2021 yılı şartları ile ilgili sorunuzu size yardımcı olacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz konuların bulunması halinde bizimle doğrudan iletişime geçerek sorularınızı yöneltebilirsiniz. Çin Vize İşlemleri konusunda uzman kadromuz ile 0212 970 05 31 numaralı telefonumuz üzerinden iletişime geçebilir veya dilerseniz ikamet bölgenize en yakın ofisimizi rahatlıkla ziyaret edebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp