Cezayir vizesi nasıl alınır 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • şenol 21 Kas 2016, 16:15
    Merhaba, ben Türkiye’de özel bir sektörde çalışan ancak yabancı pasaport sahibi ve Almanya Vatandaşıyım. Türkiye’de oturumum var ve Cezayir’e ticari faaliyetler için gitmem gerekiyor. Yabancı pasaport sahibi olduğum için Cezayir vizesi nasıl alınır 2020 yılında? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Kas 2016, 16:15

    Merhabalar, 

    Cezayir konsolosluğu vize başvurularında Türkiye’de oturumu olan kişilere vizeye tabi ülkeler için vize başvurusu yapma hakkı tanımaktadır. Başvuru yapacağınız vize türüne göre evraklarınızı hazırlamalı ve başvuru formunuzu da doldurarak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

    Cezayir vizesi alma şartları aslında hazırladığınız belgeler, daveti, dilekçeler ve başvuru formuyla ilişkilidir. Ticari başvuru yapacak kişi yabancı pasaport sahibinin de seyahat sonrası en az 6 geçerli pasaporta sahip olması gereklidir. Pasaportunuzda karşılıklı iki boş sayfa olması vize verilmesi halinden istenmektedir. 

    Türkiye’de oturum hakkı olan Schengen ülkesi vatandaşları için sağlık, acil durum, hastane tedavisi gerekmesi durumlarında geri dönüş masraflarınızın karşılanacağına dair seyahat sağlık sigortası poliçesi konsolosluk tarafından istenilen belgeler arasındadır. Geçerlilik süresi sizin davetiye ve dilekçenizde yer alan gidiş dönüş yani seyahat sürenizi kapsaması gerekmektedir. 

    Yabancı pasaport sahipleri Cezayir vizesini nasıl alırım şeklinde bize çoğu zaman sorular yöneltebiliyor. Elbetteki başvuru hakkı tanınmış olması oturum kartına sahip olmanızdan kaynaklıdır. Bu nedenle vize başvuru evraklarınızın için oturum kartı fotokopinizi de eklemelisiniz. Ancak başvuru esnasında Cezayir konsolosluğu yabancı pasaporta sahip kişilerin oturum kartının aslını görmek isteyebiliyorlar o yüzden dosyanın içine kartı eklemek daha doğrudur. 

    Cezayir ticari vize başvurusu yapacak yabancı pasaport sahiplerinin de Türk vatandaşlarında olduğu gibi oradaki şirketin antetli kağıdından belediye onaylı davetiye temin etmesi zorunludur. Davetiyenin içerisinde seyahat amacı, gidiş dönüş tarihi ve çok, tek girişli olarak belirtilmesi istenmektedir. Çok girişli vize talep etmek isteyen yolcuların aynı şekilde hazırlayacakları şirket ve şahsi dilekçelerinde de belirtilmesi istenmektedir. 

    Cezayir vizesi nasıl alınır 2020 sizlere aktarmaya çalıştık ancak evraklarınızın, başvuru formunuzun, davetiye ve dilekçelerinizin doğru olması başvurunuzun konsolosluk tarafından geri çevrilmemesi için önemlidir. Cezayir vizesi ile alakalı müşteri temsilcilerimize +90 (212) 963 50 83 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. 

    Cezayir vizesi nasıl alınır

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp