Cezayir vize ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • H. Kılınç 18 Nis 2020, 22:02
    Merhaba, Cezayir vize başvurusu için internette bir sürü farklı fiyat görüyorum. Cezayir vize ücreti 2020 yılı için ne kadar? Başvuru yaparken konsolosluğa ödediğimiz para ret almamız durumunda iade ediliyor mu? Benim pasaportum bordo ama arkadaşımın yeşil pasaport onun ödeyeceği ücrette aynı mı olacak? Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Nis 2020, 22:02

    Merhabalar, 
    Cezayir’e yapacağınız seyahatte bordo pasaportunuz var ise vize almanız gerekli ancak diğer pasaport sahipleri 90 güne kadar ki yapacakları seyahatler için vizeden muaf tutulmaktadır. Bu nedenle arkadaşınızın bu seyahati için yeşil pasaport sahibi olmasından kaynaklı vize almadan seyahat edebilecektir. 

    Cezayir vize başvurunuz için evraklar ve konsolosluğa yapacağınız ücret ödemeleri vizenizin kategorisine göre farklılık göstermektedir. Cezayir’e seyahat eden Türk vatandaşları turistik vize başvurusu şuanda kabul edilmediği için yüksek oranda ticari vize başvurusu yapmaktadır. Cezayir vizesi ücret bilgisi için başvuru yapmak istediğiniz kategoriyi bizimle paylaşmalısınız. 

    Ticari vize başvurusu için ise belediye onaylı Cezayir’deki firmanın antetli kağıdı ile hazırlanmış davetiye temin etmiş olmalısınız. Ticari vize başvurularında davetiye olmayan başvurular geri çevrilmektedir. Turistik başvuruları da Cezayir konsolosluğu iş görüşmelerinin daha yoğun olması nedeniyle inandırıcı bulmamaktadırlar. 

    Cezayir konsolosluğu yapılan başvuruları uygun nitelikte bulmaması durumunda yani başvurunuzda eksik belge, okunaklı olmayan dilekçe ve başvuru formları ya da geçersiz davetiye gibi durumların olması halinde başvurunuzu geri çevirmektedir. Konsolosluğun sizin başvurunuzu geri çevirmesi ret aldınız anlamına gelmemektedir. Bu nedenle başvurunuzu geri çevirdikleri noktada size ücretinizi iade etmektedirler. 

    Cezayir vize fiyatı ticari başvurular için 30 gün tek girişli olması halinde danışmanlığımızda dâhil 90 Euro, 90 gün çok girişli talep etmeniz durumunda 150 Euro’dur. Başvurular şahsın gelmesi gerekmemekte olup ikamet bölgesi fark etmeksizin bizler sizin adınıza başvurunuzu yürütebiliriz. Müşteri temsilcilerimize hazırladığınız evrakları (kargo veya elden) teslim etmeniz yeterlidir. 

    Farklı vize türüne başvuru yapmak isterseniz bizleri her zaman arayabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz sizlere Cezayir vize ücreti 2020 fiyatları ve evrak listesi konusunda +90 (212) 963 50 83 telefon numarasından bilgi verebilirler. 

    Teşekkürler,
    Burcu Altınışık

    Cezayir vize ücreti

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp