İspanya vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.N 21 Ara 2020, 11:51
    İspanya vizesi 2021 yılı ne gibi değişiklikler oldu? İspanya seyahat kısıtlamaları ne zaman biter? Fransa gidişler içinde geçerli mi? Bu sene Pandemi kısıtlamalardan dolayı İspanya'ya gidemedik ve geçerli schengen vizelerimizi kullanamadık. İspanya başvuru kabul ediyor mu?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Ara 2020, 11:51

    25 Ekim 2020 tarihinde İspanya Hükümeti ülke genelinde 15 günlük OHAL ilan edilmiş; sonrasında bu uygulamanın 9 Mayıs 2021 tarihine kadar devam etmesini Meclis'te onaylanmıştır. (Kanarya Adaları Özerk Yönetim Bölgesi hariçtir)

    İspanya Hükümeti, Fransa gibi Schengen ülkeleri kendi ülkelerine girişlere dair muafiyet ve seyahat kısıtlamalarını AB Konseyi'nin yayınladığı ülke listesine göre belirlemiştir.  Schengen ülkeleri de dahil Avrupa birliği ülkelerine Türkiye’den şu anda kısa süreli seyahatlerde yasaklar vardır. Bazı ülkeler ise seyahat amacı ve özel durumlara göre farklı uygulamaları olmakla beraber bu bilgilere ülke uzmanlarında öğrenebilirsiniz.

    AB Konseyi’nin 16 Temmuz 2020'de yayınladığı seyahat kısıtlamalarının kaldırılacağı ülkeler listesine istinaden İspanya Resmi gazetesinin INT/1119/2020 sayılı kararına göre bu uygulamalar 31 Aralığa kadar devam edecektir. İspanya’ya vize 2021 tarihi için seyahat yasağı ve uygulama hakkında henüz bir bilgi vermemiştir. Avrupa Birliği Konseyinin güncellenecek listesinde İspanya vizesi kararlar ülke uzmanlarımız tarafında takip edilmekte ve gerekli duyurular sosyal medya ve sitemizden duyurulmaktadır.

    Covid-19 uygulamaları ve ülke seyahat kısıtlamalarında vatandaşlığından ziyade, ikamet edilen yerin esas alındığına dikkat edilmelidir. Geçerli schengen veya ispanya vizesi sahibi kişiler İspanya’ya gidememekte hatta havaalanı gidiş kontuarından geri çevrilmektedir.

    İspanya’da oturumu bulunanlar, bazı transit yolcular, spor müsabakaları, bilim insanı, Zorunlu ailevi sebepleri olanlar, gemici, tır şöförü, sağlık çalışanları, öğrenimi devam eden öğrenciler, diplomatik ve insani amaçlı örgüt üyeleri İspanya’ya 2021 tarihlerinde seyahat edebilir.

    İspanya vize başvurularını yukarıdaki gidiş amaçlarına göre kabul etmektedir. İspanya’ya vize 2021 tarihi için başvuru yapmayı düşünüyorsanız seyahat planınıza ve değişen pandemi sürecine göre size yardımcı olabiliriz.

    İspanya vizesi 2021 tarihinizde seyahat amacınıza göre seyahat kısıtlamaları ve gerekli evraklar hakkında bilgiyi +90 (212) 970 05 56 nolu telefonumuzdan alabilirsiniz.

    İyi günler.

    Vize Merkezi

    İspanya vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp