İspanya Vize Randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • A. I 18 May 2021, 15:31
    İspanya vize randevusu 2021 yılındaki güncel durum nedir? Temmuz ayında ticari bir görüşme için Madrid ve Barselona'ya şirket çalışanı 2 personelimiz gidecektir. İspanya ticari vize başvuruları açık mı? 2019 yılında İstanbul’dan yaptığımız vize başvurusuna bizden ek evrak istenmiş ve vizemiz geç çıktığı için toplantı planımız değişmişti. İspanya vizesi randevu ve başvuru süreci hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 May 2021, 15:31

    Merhaba, Pandemi Kovid-19 sebebi ile İspanya vizesi online randevu sistemi tamamen kapalı olup İspanya vize Başvuru merkezleri ise bazı günler hizmet verdiği için İspanya vize randevu konusunda mutlaka destek almalısınız.

    İspanya Kovid-19 kısıtlamalarından dolayı Ticari amaçlı seyahatler için uzaktan çözülemeyen, önemli ve geçerli bir sebeb varsa, bunu da belgelerseniz İspanya vizesine randevu almak şartı ile ticari vizeye başvuru yapılabilirsiniz.

    İspanya İstanbul Konsolosluğu Ticari vize başvurularını ek evrak istemediği takdirde 8 iş günü içerisinde sonuçlandırmaktadır. Evraklar başvuru sırasında vize memuru veya başvuru merkezi görevlilerini tarafında sıkı kontrolünden geçmektedir. Bazen gözden kaçan önemli hatalar yaşanabiliyor. Konsolosluk görevlileri veya Vize şefi evrakların doğruluğunu, olası sahtecilikleri anlamak için geçerlilik süresi dolan veya dolmayan tüm evrakları sebep göstermeden tekrar isteme yetkisine sahiptir.

    Başvuru merkezi ile Konsolosluklar, acenta veya başvuru sahibi ile iletişime geçerek olası Mülakat-ek evrak isteğinde bulunabilir. Vize formundaki gsm, şirket telefonu, e-mail gibi iletişim bilgilerinin doğruluğu ve vize danışmanlığı yapan şirketin sıkı takip etmesi süreci hızlandıracaktır.   

    İspanya Vizesi Randevu İçin Vize Merkezi

    İspanya vizesi randevu ve başvurusunu Vize Merkezinden alacağınız doğru, eksiksiz, titiz ve kaliteli bir danışmanlık hizmeti ile sağlayabilirsiniz.

    İspanya vize başvurusu için hazırlanacak Kişisel, şirket belgeleri ile gerekli evrak listesini ücretsiz olarak anında [email protected] mail yazarak veya

    0212 970 05 56 nolu telefon arayarak alabilirsiniz. Gönderilen ticari davetiyenin geldiği ülke ve çalışan kişinin şirket dilekçesinde bazı önemli detaylar hakkında bilgilendirme yine tarafımızca yapılacaktır.

    İspanya vize başvuru merkezi kovid-19 güvenlik önlemleri sebebiyle az personel ile kısıtlı sayıda başvuru almakta ve İspanya vizesine randevu almak zor olabilir.

    2019 yılında İspanya vizesinde biometrik verilerinizi verdiğiniz için 2021 yılında şahsen başvuruya gelmenize gerek kalmayacaktır.

    Vize Merkezinden danışmanlık hizmeti alırsanız vize başvurusuna gelmeden evraklarınızı şahsen ya da kargo ile tarafımıza ulaştırmanız durumunda İspanya ticari vize başvurunuzu sizin adınıza yapabiliriz.

    İspanya vize randevusu 2021 yılında  hali hazırda konsolosluğun ve yerel makamların yasak ve kısıtlamaları olmadığı sürece açıktır ve İspanya ticari vize başvuruları devam etmektedir.

    İspanya vize randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp