İspanya Vize Fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • G. D. 25 Ara 2020, 14:04
    İspanya vize fiyatları 2021 yılında ne kadardır? Çocuk ve bebek vize fiyatı nedir? Vize ödemesini nasıl yapabilirim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Ara 2020, 14:04

    Merhaba, İspanya Schengen vize başvurularında yapılan ödemeler dolar cinsinden ve nakit olarak yapılır. Kredi kartı, havale ve ön ödeme gibi seçenekler yoktur. Ayrıca başvuru için gerekli olan randevular ücretsizdir. İspanya vize fiyatı başvuru sahibinin yaşı, uyduruğu, ikametgâh şehri, eşinin vatandaşlığı, gidiş amacına göre değişiklik göstermektedir.

    İspanya Vize Fiyatları 

    0-6 yaş arası bebekler için vize harcı ücreti ve başvuru hizmet bedeli alınmamaktadır. 6-12 yaş çocuklar için konsolosluk harcı 44 USD ve hizmet servis bedeli 17 USD’dir. Bebek ve 12 yaşına kadar bütün çocukların daha önce Schengen vize olsa da başvuru merkezine gelmeleri gerekmektedir. Biyometrik veri alınmamakta olup sadece fotoğrafları çekilmektedir. Anne veya babası başvuru esnasında eşlik etmeli, vize başvuru formunda anne ve babanın imzaları olmalıdır. Bu tip başvurularda anne baba sponsorluğunda tam bir yetişkin gibi dosya hazırlanmalıdır. İspanya bebek ve çocuklar için vize başvurularında en önemli husus ikametgâh belgelerinin isme özel olarak alınmasıdır. 

    AB, EEA (Avrupa Ekonomik Alanı) veya İsviçre vatandaşlarıyla evli olan kişiler bu ülkelerden aldıkları evlilik cüzdanları ile başvuru yapmaları durumunda vize harcı alınmamakta olup başvuru merkezi hizmet bedeli 17 USD alınmaktadır. AB vatandaşı ile evli olan kişilerin Türkiye makamlarından alınan evlilik cüzdanı ile yapılan İspanya vize başvurularında indirim uygulanmamaktadır. 

    İspanya vize fiyatı yanında ek hizmet ve servis bedelleri vardır. SMS, kurye, fotokopi, fotoğraf çekimi, VIP ve prime time başvuruları için ek ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. İstanbul ili haricinde İstanbul Başkonsolosluğu çalışma alanı içerisinde giren illerde ikamet eden kişilerin pasaport teslimi için kurye zorunluluğu olduğu için 45 TL ek ücret ödeyeceklerdir. Bu hizmet İspanya Ankara Büyükelçiliği için 45-70 TL arasında olup ülke dışı kargo-Kurye gönderimi ise 100 TL’dir. İspanya Ankara Büyükelçiliği’nin mobil biyometri başvuru hizmeti adı altında ev veya ofisinizde vize başvurusunu randevu alarak yapabilirsiniz.

    Vize uzmanı ile ön başvuru hizmeti, randevu alma, fotokopi, bilgisayardan çıktı alma, karşılama ve telefonda sınırsız destekten oluşan Vize Merkezi İspanya vizesi danışmanlık ücreti 30 Euro’dur. 

    İspanya vize fiyatları 2021 için gerekli tüm bilgileri başvurunuza özel evrak listesini ülke uzmanlarımızdan Vize Merkezi ofislerine gelerek veya +90212 9700556 numaralı telefonumuzu arayarak temin edebilirsiniz.

    Vize Merkezi 

    İspanya vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp