İspanya Turistik Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.K 25 Oca 2021, 12:11
    İspanya turistik vize 2021 yılı istenen evrak ve ücretler nelerdir? Daha önce Ankara merkezli bir şirkette çalışıyordum. Şimdi Bursa’da ikamet ediyor ve çalışıyorum. İstanbul’a başvuruya gelmem gerekiyor mu?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Oca 2021, 12:11

    İspanya Krallığına ait Türkiye’de Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu vize ve oturum işlemleri için görevlidir. Bu iki kurumunda çalışma bölgeleri ve alanı belirlenmiştir. Kısa süreli vize başvuruları ise İspanya makamlarının yetkilendirdiği aracı başvuru merkezlerinde yapılmaktadır. İstanbul Başkonsolosluğu'nun çalışma alanına dahil olan iller İstanbul, İzmir, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bartın, Bilecik, Bolu Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Giresun, Isparta, Kastamonu, Karabük, Kocaeli, Kırklareli, Manisa, Muğla, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Trabzon, Yalova ve Zonguldak’dır. İstanbul Başkonsolosluğu'na ait aracı başvuru merkezleri ise İstanbul, İzmir ve Antalya’da bulunmaktadır. 

    İspanya turist vizesi başvurunuz Bursa ikametli olduğunuz için İstanbul’dan yapılabilir. Ankara Merkezli şirketiniz Bursa’da ikamet ettiğinizi ve buradaki şubede görevlendirildiğinizi belirtmesinde fayda vardır. Son üç yıla ait onaylanmış schengen vizeniz bulunuyorsa İstanbul’a gelmenize gerek kalmadan tarafımızdan işlemleriniz gerçekleştirebiliriz. 

    İspanya turistik vize ücreti yetişkinler için konsolosluk harcı 87 USD, yetkili aracı kurum hizmet bedeli 19 USD ve Vize Merkezi işlem takip, randevu, vize formu ve sizin adınıza başvuru yapma gibi hizmetleri için 30 Euro’dur.

    İspanya Turistik Vize 2021 Yılı Dikkat Edilmesi Gerekenler

    Gidiş amacınıza uygun evraklar, (turistik seyahatler için otel rezervasyonu, aile arkadaş ziyaretleri için davetiye gibi),  Çalıştığınız ve ikamete ettiğiniz yere göre uygun ilden başvuru yapılması, örnek olarak Mersin'de ikamet edip Antalya’dan başvuru yapamazsınız. 

    İspanya turist vizesi için panlanan gidiş tarihinden en fazla 90 gün önce, en az 17 gün önce başvurunuzun yapılması gerekmektedir.  İspanya’ya seyahatınız 01 Temmuz tarihinde ise, 01 Ocak’tan 14 Hazirana kadar ki tarihlerde vizeye başvuru yapabilirsiniz. Unutmayınız ki son güne kalan başvurularda randevu alınamama ve başvuru sonrası ek evrak istenmesi halinde vizeniz geç sonuçlanabilir.

    İspanya turistik vize ücreti red almanız veya başvuruyu geri çekmeniz durumunda iade edilmeyecektir. İspanya vize reddi veya başvuru yapamama gibi durumlar ile karşılaşmamak için akredite olan Vize Merkezi uzman ekibi ile çalışmanızı tavsiye ederiz. Vize kararları konsolosluklara ait olup vizeye doğru ve eksiksiz başvuru yapmak sizin elinizdedir.

    İspanya turistik vize 2021 gerekli evrak listesini çalışma durumunuza göre Vize Merkezi ülke uzmanından +90 (212) 970 05 56 ve +90 (216) 706 01 60 nolu telefonlardan ücretsiz ve anında sms ve e-mail ortamında alabilirsiniz. İstanbulda Osmanbey ve Altunizade ofisleri ile Türkiye genelinde ise 13 adet Vize Merkezi ofislerimiz sizlere danışmanlık ve hizmet vermeye devam etmektedir. 

    Vize Merkezi

    İspanya Turistik Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp