İrlanda Vizesi Reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • İ.R. 07 Oca 2021, 14:24
    Merhabalar, İrlanda vizesi reddi 2021 yılında artar mı? Başvurumun ret olmaması için püf noktalar nelerdir? İrlanda vize başvurumu nasıl yapmalıyım? İrlanda’ya ticari vize başvurum ret oldu. Çalıştığım şirkette çık kısa süredir çalışıyorum. İşe yeni girdiğim için ret almış olabilir miyim? Sadece şirkete ait banka dökümlerinde bakiye vardı, şahsıma ait banka dökümünde seyahat edecek miktar bulunmamaktaydı. Acaba neden ret almış olabilirim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Oca 2021, 14:24

    Merhabalar,

    İrlanda vize ret almış olmanızın birden fazla sebebi olabilir. Öncelikle başvuru yapmak için hazırlamış olduğunuz evrakları incelememiz gerekir. İrlanda Büyükelçiliği’ne sunduğunuz evrakların içerik açısından eksikler olabilir. Ayrıca sunulan hiçbir evrakların üzerinde tahrifat yapılmaması gerekir. Sahte evraklar ya da üstünde oynanmış evraklar aynı zamanda ret sebebidir. Büyükelçiliğe verdiğiniz pasaport yıpranmamış olmalıdır. Ayrıca Pasaportunuzun planladığınız seyahatinizin dönüş tarihinden sonra 6 ay daha süresi olması gerekir. İrlanda Başvuru formunu doldururken eksiksiz tüm soruları cevaplanmalı ve sorulara doğru yanıtlar vermelisiniz. Aksi takdirde başvuru sahibinin İrlanda vizesi ret olabilmektedir. İrlanda’ya planlamış olduğunuz seyahati gerçekleştirebilecek maddi olanaklara sahip olduğunuzu kanıtlamanız gerekir. Herhangi bir işyerinde çalışmıyorsanız ya da yeni işe başlamışsanız yine ret alma ihtimaliniz yüksektir. İrlanda Büyükelçiliği sizin yapmış olduğunuz başvuruyu bu yüzden ret etmiş olabilir. Ailenizin geçimini sağlayacak yeterli bir gelire sahip değilseniz, potansiyel bir göçmen olarak kabul edilirsiniz. 

    İrlanda vizesi ret olduğunda, bundan sonra İrlanda vizesine başvuramayacağınızı göstermez, neden ret aldığınızı tespit edip, problem olan durumu düzelttikten sonra tekrar yeni bir başvuru yapabilirsiniz. Tekrar İrlanda vize ret almamak için tecrübeli İrlanda vize danışmanlarımıza danışmadan yeni bir başvuru yapmamanızı öneririm. 

    Şahsi bankanızda seyahatinizin masraflarını karşılayabildiğini gösteren yeterli miktarda bakiyeniz olması zorunludur. Tüm masrafları çalıştığınız şirket karşılıyor olsa da şahsi bankanızda istenilen bakiye miktarı mutlaka bulunması gerekir. Şahsi vadesiz banka dökümleriniz son 6 aylık giriş çıkışlarınızı göstermelidir. 

    İrlanda vizesi reddi 2021 yılı değişen şartlarla ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 970 0296 numaralı İrlanda özel hattımızdan İrlanda vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İrlanda vizesi reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp