Ticari Vize

 


Şirket Sahipleri için İrlanda Ticari Vizesi Başvurusu Belgeleri

Şahsi Evraklar;

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Pasaport  (Talep edilen vizenin bitiş tarihinden itibaren 6 ay geçerli pasaport. Eğer daha uzun süreli vize
  • talebinden bulunmak isterseniz, talep edilen vizenin bitiş tarihinden itibaren 12 ay geçerli olmalı.)
  • 2 adet fotoğraf (3,5X4,5 boyutlarında, güncel, arka fon beyaz) 


Davet Eden firmadan istenilenler;

  • İrlanda’daki firmadan, ziyaretin sebebini, tarihlerini, seyahat masraflarını kimin karşılayacağını da belirten ve iletişim detayları bulunan onaylama yazısı.
  • İki şirket arasındaki bağı gösteren belgeler (varsa)


Şirket Evrakları;

  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Şirketin Antetli kâğıdına, Konsolosluğa hitaben, Kişinin şirketteki pozisyonunu, gidilecek tarih aralığını belirten dilekçenin Orijinali )
  • İngilizce Faaliyet Belgesi (Güncel olmalıdır)
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi 
  • Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
  • Son Tarihli Vergi Levhası fotokopisi
  • Gelir gösteren evraklar;
  • SGK (4a) QR Barkodlu Hizmet Dökümü (e-devlet şifreniz ile www.turkiye.gov.tr  web adresinden  “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü” kısmından alabilirsiniz)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü (En az 4.000 TL bakiyesi olan, Son 6 aylık, kaşeli ve imzalı olmalıdır. İmza atan banka yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi ile birlikte sunulmalıdır)
  • Kira gelirleri, Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopisi (Varsa) 


Şirket Çalışanları için İrlanda Ticari Vizesi Başvurusu Belgeleri

Şahsi Evraklar;

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Pasaport  (Talep edilen vizenin bitiş tarihinden itibaren 6 ay geçerli pasaport. Eğer daha uzun süreli vize
  • talebinden bulunmak isterseniz, talep edilen vizenin bitiş tarihinden itibaren 12 ay geçerli olmalı.)
  • 2 adet fotoğraf (3,5X4,5 boyutlarında, güncel, arka fon beyaz) 


Davet Eden firmadan istenilenler;

  • İrlanda’daki firmadan, ziyaretin sebebini, tarihlerini, seyahat masraflarını kimin karşılayacağını da belirten ve iletişim detayları bulunan onaylama yazısı.
  • İki şirket arasındaki bağı gösteren belgeler (varsa)

Şirket Evrakları;

  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Şirketin Antetli kâğıdına, Konsolosluğa hitaben, Kişinin şirketteki pozisyonunu, gidilecek tarih aralığını belirten dilekçenin Orijinali )
  • İngilizce Faaliyet Belgesi (Güncel olmalıdır)
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi 
  • Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
  • Son Tarihli Vergi Levhası fotokopisi
  • Gelir gösteren evraklar;
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi
  • SGK (4a) QR Barkodlu Hizmet Dökümü (e-devlet şifreniz ile www.turkiye.gov.tr  web adresinden  “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü” kısmından alabilirsiniz)
  • Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, kaşe ve imzası olan)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü (En az 4.000 TL bakiyesi olan, Son 3 aylık, kaşeli ve imzalı olmalıdır. İmza atan banka yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi ile birlikte sunulmalıdır)
  • Kira gelirleri, Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopisi (Varsa) 
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
+90 (212) 970 05 55
online@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 55
info@cieltur.com
İzmir
+90 (232) 970 05 55
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 25
izmir@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 55 10
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 50 95
gaziantep@vizemerkezi.com