İrlanda Oturum İzni

Oturma izni için başvuruda bulunmadan önce çalışma vizesi için başvuruda bulunmanız gerekir. Bunun için İrlanda’da kaldığını süre boyunca geçerli olan bir pasaportunuz olması gerekir. İrlanda’da çalışma üzere iş teklifi aldıysanız İrlanda’da çalışacağınız ve o firmada çalışacağınızı onaylayan bir belgeye sahip olmalısınız. İrlanda’da kendi masraflarınız kendinizin karşılayacağına dair belgeleri veya kalacağınız süre boyunca masraflarınızın kim tarafından karşılanacağını gösteren belgeyi göç bürosuna sunmanız ve sunduğunuz belgelerin gerçekliğini ispat etmeniz beklenir.
 

İrlanda’da eğer 3 aydan fazla kalıyorsanız Garda Ulusal Göçmen Bürosuna giderek kayıt yaptırmanız gerekir veya size Garda Ulusal Göçmen Bürosu Kayıt Sertifikasını (GNIBkartı olarak da bilinir) verecek olan yerel göçmen bürosuna kayıt yaptırmanız gerekir. GNIB kartındaki pul hangi tip oturma iznine tabi olduğunuzu gösterir. Bu kart ayrıca oturum izni kartı veya belgesi yerine de geçer. Bu kart kimlik kartı mahiyetinde değildir sadece İrlanda göçmen hukukunun gerektirdiği Garda Ulusal Göçmen Bürosuna kayıtlı olduğunuzu gösterir.

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
+90 (212) 970 05 55
online@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 55
info@cieltur.com
İzmir
+90 (232) 970 05 55
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 25
izmir@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 55 10
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 50 95
gaziantep@vizemerkezi.com