İrlanda Vizesi Nasıl Alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • G.H. 06 Oca 2021, 16:54
    İrlanda vizesi nasıl alınır 2021 yılı başvurular nereye yapılabiliyor? Türk vatandaşları için parmak izi istenmediğinden dolayı randevuya gelmemize gerek olmadan vekâlet verdiğimiz kişiler işlemleri bizim adımıza yapılabiliyormuş. Çok yoğun çalıştığımdan dolayı hafta içi iş yerinden izin alamıyorum. Bu konuda siz yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Oca 2021, 16:54

    Merhabalar,

    Türk Vatandaşlarına vize başvurularını değerlendirmesi konusunda İrlanda Büyükelçiliği hizmet vermektedir. İstanbul, Antalya ve İzmir’de Fahri Konsolosluklar Türkiye’deki İrlanda vatandaşlarına da hizmet sunmaktadırlar. Peki, İrlanda’ya vize nasıl alınır? Öncelikle gidiş amacınıza ve mesleğinize göre hazırlamanız gereken evrakları hazırlamanız gerekir. Evrakları eksiksiz hazırlayıp, kargo ile ya da size en yakın ofisimize gelerek vize uzmanlarımıza evraklarınızı ulaştırabilirsiniz. 

    İrlanda vizesi için hazırlamış olduğunuz evraklarınızın, eksiksiz olarak İrlanda vize başvuru merkezlerine ulaştırılması gerekir. Türkiye’de evrak teslimi alan İrlanda vize başvuru merkezleri İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Antalya’dadır. 

    İrlanda vizesi alma yolları, en kolay; sizin ofisimize gelmeden ve İrlanda başvuru merkezlerine gitmenize gerek olmadan vize başvurunuzu bizim yapmamızdır. Bize sadece evraklarla birlikte vize uzmanımızın işlemleri yapabilmesi için vekâlet yazısını göndermeniz yeterlidir. Evraklarınızı kargo ile ulaştırabilir ya da size en yakın ofisimize getirebilirsiniz. Online formunuzu doldurulup, eksik evraklarınız tespit edilip, eksik evraklarınız varsa size bilgi verilecektir. Evraklarınız hazır olduğunda, hemen ertesi gün İrlanda vize başvuru merkezine teslim edebiliriz. İrlanda vizesinin sonuçlanma süreci yoğunluk olmazsa 10 iş günüdür. 

    İrlanda vizesi alma yolları uzun bir süredir, Covid 19 salgını nedeniyle çalışmamaktadır. Avrupa ülkelerinde olduğu gibi sadece oturum izni olanlar, İrlanda vatandaşı olanlar ülkeye giriş çıkış yapabilirler. 

    İrlanda’ya vize nasıl alınır konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız; profesyonel ve tecrübeli İrlanda vize uzmanlarımız sizin işlerinizi kolaylaştıracaktır. Aynı zamanda vize işlemleri için yapacağınız vakit kaybını önlemiş olacağınız gibi daha hızlı İrlanda vize başvurunuz sonuçlanacaktır. Aynı zamanda belgeleriniz içeri güçlü ve güvenli olarak girecektir.

    İrlanda vizesi nasıl alınır 2021 yılında değişiklikler var mı ve buna benzer kafanıza takılan sorular varsa 02129700296 numaralı İrlanda özel hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İrlanda vizesi nasıl alınır 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp