İrlanda Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.M. 04 Oca 2021, 17:04
    Merhabalar, İrlanda vizesi 2021 yılında değişiklikler oldu mu? Türkiye’de tamamı bana ait 20 yıllık şirketim var. İrlanda’ya turistik amaçlı gideceğim. İrlanda vize başvurusunu nasıl yapabilirim? İrlanda Konsolosluğuna ne kadar ödeme yapacağım? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Oca 2021, 17:04

    Merhabalar, 

    İrlanda’ya vize almak için ilk önce şirket sahibi olanların hazırlaması gereken evrak listesini öğrenmelisiniz. Birçok vize başvurusunda yanlış veya eksik evrakla başvuru yapıldığı için ret cevabı gelmektedir. Başvurularda en önemli konu doğru, eksiksiz olarak online formun doldurulmasıdır. Form mutlaka İngilizce doldurulması gerekir. Evrakların doğru sırada düzenlenmesi gerekir. Bu konuda tecrübeli İrlanda vize danışmanlarımızla çalışmanız, doğru bir vize başvurusu yapmanızı sağlar. Aynı zamanda gereksiz zaman kaybetmemiş olacaksınız.

    İşlemlerinizin yapılacağı gün sizin gelmenize gerek olmadan başvurunuzu biz yapabiliyoruz. Sadece İrlanda vize uzmanımıza vekâlet vermeniz yeterli olacaktır. İrlanda’ya gitmek için vize evraklarınızı ister kargo ister size en yakın ofisimize gelerek ulaştırabilirsiniz. Vize uzmanlarımız formunuzu doldurup, eksik evraklarınız varsa tamamlanmasını sağlayıp randevu almasına gerek olmadan hemen ertesi gün işleme sokabiliyoruz.

    İrlanda’ya vize başvurularınız Ankara İrlanda Büyükelçiliği’nde değerlendirilir. Sonuçlandığında İrlanda vize başvuru merkezi pasaportunuzu posta adresinize kargoyla ulaştırılmaktadır. İrlanda vize başvurularının çıkma süresi 10 iş gününde sonuçlanmaktadır. İrlanda Büyükelçiliği’nde yoğunluk olursa bu vize süresi uzayabilmektedir. 

    İrlanda’ya gitmek için vize başvurularında ödenen ücretler başvurunuzun tek yada çok girişli olmasına göre değişiklik göstermektedir. İrlanda vize ücreti dosyanızı başvuru merkezine teslim ederken ödenmektedir. Tek girişli vize için 60 €, çok girişli vize için 100€ ödemeniz gerekir. Her başvurudan vize ücreti dışında İrlanda vize başvuru merkezi de 22 Euro (KDV Dahil) almaktadır. Başvuru ücretleri Euro olarak yapmanız gerekir. Vize başvurunuz reddedildiği zaman yapmış olduğunuz ödemeleri geri alamazsınız.

    İrlanda vizesi 2021 yılında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Fakat Covid 19 salgını sebebiyle vize işlemleri yapılamamaktadır. Ne zaman açılacağı konusunda Büyükelçilikten herhangi bir bilgi verilmemiştir. Şirket sahibi için hazırlanması gereken evrak listesini öğrenmek için 02129700296 İrlanda özel hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İrlanda vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp