İrlanda Vize Randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y.A.L. 06 Oca 2021, 15:09
    Merhabalar, İrlanda vize randevusu 2021 yılında değişiklik oldu mu? Arkadaşımdan öğrendim daha önce randevusuz evrak teslimi yapılabiliyormuş. Turistik amaçlı gitmek istiyorum. Öğrenciyim, herhangi bir yerde çalışmıyorum. Babam Koç Holdingde çalışıyor. Daha önce İrlanda’ya gitmediğim için çok heyecanlıyım. Vize almamda bana yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Oca 2021, 15:09

    Merhabalar,

    İrlanda vizesi randevu almadan evraklarınızı İrlanda vize başvuru merkezine bu yılda aynı şekilde teslim edilebiliyor. İrlanda turist vizesi başvurusu için belgelerinizi eksiksiz sunmanız gerekir. Hazırladığınız evrakları İrlanda vize başvuru merkezine götürdüğünüzde evraklarınızı inceleyip eksik evrak varsa dosyanızı geri verirler. Bu durumda eksikleri tamamlayıp tekrar götürmeniz sizin için zaman kaybına neden olacaktır. Danışmanlık firmamız İrlanda vizesi randevu almak zorunluluğu olmadan, başvurunuzun her aşamasında yardımcı olabiliyoruz. 

    İrlanda vizesi randevu konusunda 2021 yılında herhangi bir değişiklik yapmadığı için başvurunuz içeri İrlanda vize uzmanlarımız tarafından güvenli bir şekilde dosyanızı içeri sokabiliyorlar. Öğrenci olduğunuzdan dolayı düzenli geliri olan ebeveynlerinizden biri size sponsor olabilir. 

    Babanız özel bir firmada çalıştığı için size sponsor olduğunu belirten İrlanda Büyükelçiliği’ne hitaben vize talep dilekçesi yazmalıdır. Ayrıca Eğer 18 yaşın üzerinde iseniz sizin de ayrıca bir dilekçe yazıp, İrlanda’ya turistik seyahat edeceğinizi, ülkeye giriş çıkış tarihlerinizi mutlaka belirtilmelisiniz. Eğer İrlanda’da ya da diğer Avrupa birliği ülkelerinde yaşayan aile üyeniz varsa mutlaka dilekçenizde belirtmeniz gerekir. Seyahatinizi babanızın karşıladığını yazmalı dilekçe ekine babanızın yazdığı sponsor dilekçesini de eklemelisiniz. İrlanda vize şartlarına uyacağınızı, kimseye yük olmayacağınızı ve size verilen vize süresinden fazla kalmayacağınızı da belirtmelisiniz.

    İrlanda vizesi randevu almak konusunda 2021 yılında herhangi bir değişiklik olursa sizi vize uzmanlarımız mutlaka arayıp, bilgi vereceklerdir. Nüfus kayıt örneğinizi mutlaka İngilizce çevirisi olması gerekir. Nüfus kayıt örneğinizin tam vukuatlı olmalı, aile bilgileri ve anne, baba bilgileri yer almalıdır.

    İrlanda vize randevusu 2021 yılında Kovid 19 salgını sonrası vize işlemleri başladığında herhangi bir değişiklik olursa sizi bilgilendirebiliriz. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 02129700296 numaralı İrlanda özel hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İrlanda vize randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp