İrlanda Vize Fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • V.F. 05 Oca 2021, 16:00
    Merhabalar, İrlanda vize fiyatları 2021 yılında ne kadar olacak? İrlanda vize başvuru merkezi ayrıca ücret talep ediyor mu? İrlanda vizesi için Parmak izi vermemiz gerekiyor mu? Onun için de ayrıca ücret ödüyor muyuz? Ödememiz gereken vize fiyatları hakkında detaylı bilgi verir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Oca 2021, 16:00

    Merhabalar,

    İrlanda vize fiyatları, İrlanda Büyükelçiliği tarafından belirlenmektedir. Son dönemde yaşadığımız Pandemi nedeniyle İrlanda Devleti vize işlemlerini durdurdu. Önümüzdeki günlerde pandemi seyrinde değişiklikler olursa ve yeniden işlemler başlarsa İrlanda vize fiyatları belli olacaktır. Eğer vize bedelleri değişmez ise 2020 yılındaki ücretler ile aynı olacaktır. 

    İrlanda vize fiyatı İrlanda’ya yapmak istediğiniz giriş sayısına göre değişmektedir. Daha önce İrlanda’ya gittiyseniz, çok girişli vize bedeli ödemesi yaparak, İrlanda Büyükelçiliği’nden talep edebilirsiniz. Fakat ödemeyi çok girişli yapsanız dahi giriş sayısını belirleyen İrlanda Büyükelçiliği olacaktır. Siz çok girişli ödemesi yapmış olsanız da size tek girişli vize verilebilir. Tek girişli vize verildiği için çok girişli vize bedeli arasındaki fark Büyükelçilik tarafından iade edilmemektedir. 

    İrlanda Vize Fiyatları 2021 Yılında Değişti Mi?

    İrlanda vize fiyatı, İrlanda vize başvuru merkezine evraklar teslim edilirken ödenmektedir. İrlanda başvuru merkezi ödemelerini Euro olarak yapmanız gerektiği için yanınızda mutlaka Euro bulundurmalısınız. Tek girişli vize fiyatı 60 Euro, çok girişli vize için ise 100 Euro ödeme yapılmaktadır. Her başvuru için vize bedeli dışında ayrıca İrlanda vize başvuru merkezine 22 Euro (KDV Dahil) hizmet harcı ödenmektedir. Vize başvurunuz olumsuz sonuçlanırsa, yapmış olduğunuz ödemeleri geri alamazsınız.

    İrlanda vize başvurunuz en fazla 10 iş günü içinde sonuçlanır. Eğer başvuru yoğunluğu olursa bu süre uzayabilir. Büyükelçilik vize başvurunuzu sonuçlandırdığı zaman pasaportunuzu kargo ile ikamet ya da iş adresinize göndermektedir. Bu işlem için başvuru yaparken İrlanda vize başvuru merkezine 9 Euro ödemelisiniz. Başvuru Merkezinde tüm ödemeler nakit olarak ödenir, kredi kartı ile ödeme yapamazsınız. Vizenizin sonucunu hızlandırmak  için herhangi bir farklı uygulama yoktur.

    Sizin, başvuru merkezine gelmenize gerek olmadan, başvurunuzu yapabiliriz. Bunun için sadece İrlanda vize uzmanımıza noter onayı olmadan, imzalı vekâlet vermeniz yeterli olacaktır. Belgeleri ister kargo, ister ofisimize gelerek ulaştırabilirsiniz.

    İrlanda vize fiyatları 2021 yılında yapılmış değişiklik olup olmadığı hakkında en güncel bilgiyi öğrenmek istiyorsanız 0212 970 02 96 numaralı İrlanda telefon hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İrlanda vize fiyatları 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp