İrlanda Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • T.O. 05 Oca 2021, 12:18
    Merhabalar İrlanda vize 2021 yılı için değişiklikler oldu mu? Yaz aylarında yapacağım bir iş görüşmesi için başvuru yapmak istiyorum. Dış ticaret yapan bir firmada 15 yıldır satış müdürü olarak çalışıyorum. Birçok ülkeye iş nedeniyle gittim. Ama İrlanda’ya ilk defa gideceğim. Bu ülkenin vizesi konusunda hiçbir bilgim yok. Bana bu vize alımını yapabilmem için yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Oca 2021, 12:18

    Merhabalar,

    İrlanda Büyükelçiliği şu anda yaşadığımız Covid 19 salgını sebebi ile İrlanda’ya vize almak için tüm işlemleri durdurdu. İsterseniz mail adresinize özel sektörde çalışanların hazırlaması gereken evrak listesini mail atabilirim. Bu sayede sistemimizde kaydınız oluştuğu için vize işlemleri başlar başlamaz sizi bilgilendiririm. 

    İrlanda’ya vize almak için hazırlamanız gereken evrakların içerisinde vize sonucunuzun olumlu çıkması için önemli olan evraklar var. Büyükelçiliğe sunulan evrakların içinde en önemlisi vadesiz banka dökümünüzdür. İrlanda için vize sonucunda önemli rol oynayan evrakların başında gelir. İrlanda seyahatinizi gerçekleştirebilmeniz için bankanızda yeterli miktarda bakiyenizin olması zorunludur. Tüm masrafları şirketiniz karşılıyorsa şirketinize ait vadesiz banka dökümü de sunacağınız evraklara eklemelisiniz. Şahsi ve Şirket banka dökümlerinizin son 6 aylık banka giriş çıkışlarınızı göstermesi gerekir. Her iki banka dökümü de mutlaka vadesiz olmalı, eğer günlük erişim yapılarak, anında paraya dönüştürebileceğiniz bir vadeli hesapsa bankadan anında bozdurulabilir hesap olduğuna dair yazı almanız gerekir.

    İrlanda için vize başvurularınızda dikkat etmeniz en önemli konu daha önce vize başvurunuzdan ret aldıysanız, size gönderilen ret mektubunun orijinalini yoksa fotokopisini mutlaka sunmanız gerekir. Ret kararını gizlerseniz vize başvurunuzun ret edilmesine sebep olacaktır.

    İrlanda vize 2021 Yılı Başvurunuz İçin Yapılacaklar Nelerdir?

    Aynı zamanda birçok vize başvurusunda en çok yapılan yanlış, eksik evrakla başvuru yapılmasıdır. İrlanda Büyükelçiliği’nin talep ettiği evraklar ve istenilen içerik konusunda mutlaka vize uzmanlarımızdan yardım alın. Diğer ülke başvurularında gibi olmayan birçok dikkat etmeniz gereken konular vardır. Bu konuda deneyimli vize danışmanlarımızla hareket etmeniz, doğru bir vize başvurusu yapmanızı sağlar. Aynı zamanda gereksiz yere zaman kaybınız olmaz.

    Sizin gelmenize gerek olmadan İrlanda vize başvurunuzu biz yapabiliyoruz. Yapmanız gereken hazırladığınız evraklarla birlikte vize uzmanımıza vekâlet vermeniz yeterlidir. Evraklarınızı kargo ile gönderebilir ya da size en yakın ofisimize getirerek, ulaştırabilirsiniz. Uzmanlarımız formunuzu doldurup, eksik evraklarınız varsa tamamlanmasını için size bilgi vereceklerdir. Evraklarınızı randevu almadan hemen ertesi gün işleme sokabiliriz. İrlanda vize çıkma süresi 10 iş gününde sonuçlanır eğer yoğunluk olursa uzayabilmektedir. 

    İrlanda vize 2021 yılı için gerçekleşen tüm değişiklikler hakkında bilgi almak için 0212 970 0296 numaradan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi 
    Yüksel ERDİN

    İrlanda vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp