İrlanda Turistik Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • T.V. 06 Oca 2021, 12:23
    Merhabalar, İrlanda turistik vize 2021 yılında seyahat edebilmemiz mümkün mü? Sigorta şirketim var. Vergi Levhamda gözüken tahakkuk yüksek gözüküyor. Şirket sahiplerinin İrlanda vizesi alabilmesi için hangi evrakları hazırlaması gerekir. Başvuru yaparken dikkat etmemiz konular nelerdir? Evraklarımı size kargo ile göndersem vizemi alabilir misiniz? Bu işlemler için ne kadar ücret ödemem gerekiyor?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Oca 2021, 12:23

    Merhabalar,

    İrlanda turist vizesi alabilmeniz için evraklarınızı eksiksiz sunmanız gerekir. Zaten İrlanda vize başvuru merkezine evrakları götürdüğünüzde evraklarınızı tek tek inceleyip eksik evrak varsa dosyanızı almıyorlar. Bu durumda eksikleri tamamlayıp tekrar götürmeniz gerekiyor. Bu konu ile ilgili başvurunuzun her aşamasında biz yardımcı olabiliyoruz. Siz sadece çalışma statünüze uygun gerekli evrakları hazırlayıp göndermeniz yeterlidir.

    İrlanda turist vizesi alabilmeniz için İrlanda Büyükelçiliği’ne sunmanız gereken şahsi belgeleriniz ve istenilen içerikler şunlardır; İrlanda’dan dönüş tarihinizden sonra 6 ay daha geçerliliği olan pasaport, varsa eski pasaportlarınızda bulunan Schengen ve diğer ülkelere giriş çıkış damgalarınızın ve vizelerinizin fotokopilerini sunmanız sizin için önemli bir referans olacaktır. Eğer Türk vatandaşı değilseniz oturum izni kartınızın önlü arkalı fotokopisini sunmanız gerekir. Oturum izniniz İrlanda seyahatinizin dönüşünden sonra en az 3 ay daha süresi olmalıdır.  İrlanda vizesi için fotoğraf boyutlarınız 3,5 x 4,5 cm boyutlarında, arka fon beyaz ve 6 aydan eski olmamalıdır. Büyükelçiliğe verdiğiniz fotoğrafların karışıklık olmaması için arkasına adınızı ve soyadınızı kalemle yazmanız gerekir. Özellikle ailece yapılan ya da toplu yapılan başvurularda fotoğraflar karışabilmektedir.

    İrlanda Turistik Vize 2021 Yılı Detayları

    İrlanda Büyükelçiliği'ne sunacağınız şirket evraklarının eksiksiz olması ve içerikleri çok önemlidir. Şirketinize ait güncel Faaliyet belgesi (eğer belgeniz orijinal ise belge 3 ay, e imzalı ise 1 ay geçerlidir), güncel vergi levhası, şirketin kuruluşu ve ortaklık durumunu gösteren ticari sicil gazetesi fotokopisi, şirketin yetkililerine ait olan İmza sirküleri fotokopileri sunmanız gerekir. 

    Şirketinizin antetli kâğıdına vize talep dilekçenizi yazmanız gerekir. Dilekçenizde, İrlanda’ya turistik seyahat etmek istediğinizi, hangi tarihler arasında İrlanda’ya gidip döneceğinizi mutlaka belirtilmelisiniz. İrlanda’da ya da diğer Avrupa birliği ülkelerinden birinde bulunan aile üyeniz varsa mutlaka bilgilendirmeniz gerekir. Seyahatinizi kendiniz karşılıyorsanız bunu dilekçenizde belirtmelisiniz. Vizenin şartlarına uyacağınıza, kimseye yük olmayacağınıza ve size verilen gün sayısından fazla kalmayacağınızı da belirtmelisiniz.

    SGK tescil ve hizmet dökümünüzü ve tam vukuatlı nüfus kayıt örneğinizi  www.turkiye.gov.tr internet adresinden e-devlet şifreniz ile barkotlu çıktısını alabilirsiniz. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneğinizi mutlaka İngilizce çevirisi ile birlikte sunmanız gerekir. Aldığınız belgede aile bilgilerinizin ve ebeveynlerinizin bilgileri yer alıp almadığını kontrol edin. 

    Tüm seyahat sürenizi kapsayan seyahat sağlık sigortanızın içeriğinde sağlık, acil bakım, hastane ve ölüm teminatların olması gerekir. Daha önce ret aldıysanız mutlaka ret mektubunu başvurunuz sırasında sunmanız gerekir.

    İrlanda turistik vize ücreti; tek girişli vize 60 Euro, çok girişli vize 100 Euro olarak ödenmektedir. Yapılacak her turist vizesi başvurusu için vize bedeli dışında, İrlanda vize başvuru merkezine 22 Euro hizmet harcı ödenmektedir. İrlanda turistik vize ücreti ödemesi hazırlamış olduğunuz belgeleri İrlanda başvuru merkezine teslim ederken, Euro olarak ödenecektir. Eğer İrlanda vize başvurunuz reddedilirse, İrlanda vizesi ücretinizi geri alamazsınız.

    İrlanda turistik vize 2021 yılında Kovid 19 salgının sürecinde gerçekleşecek değişikliklere göre vize işlemleri tekrar başlayacaktır. Bu işlemleri sizin adınıza İrlanda vize uzmanlarımızın sonuçlandırmasını istiyorsanız hemen 02129700296 numaralı İrlanda özel hattımızı arayın.

    Vize Merkezi 
    Yüksel ERDİN

    İrlanda turistik vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp