İrlanda Transit Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.Ç 05 Oca 2021, 15:12
    Merhabalar, Türk vatandaşıyım İrlanda transit vize 2021 yılında aktarmalı uçuşum için gerekli olacak mı? 30 yıldır Türkiye’nin köklü firmalarından biri ile çalışıyorum. Daha önce İrlanda üzerinden aktarmalı uçtuğumda bizden transit vize istememişlerdi. Satın alınmış uçak bileti ve gideceğim ülkenin vizesinin olması yeterli mi? Herhangi bir değişiklik oldu mu?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Oca 2021, 15:12

    Merhabalar,

    İrlanda’ya transit vize almadan Türk vatandaşları istedikleri ülkeye gidebilirler. İrlanda havalimanında 24 saatten az kalacaksanız transit vize olmasına gerek olmayacaktır. Olması gereken evraklar, sizin sorunuzda da bahsettiğiniz gibi gideceğiniz ülkenin vizesine sahip olmanız ve bu vize görselini İrlanda havalimanında gösterebilmeniz gerekir. Aynı zamanda gidiş ve dönüş uçak biletleriniz de yanınızda olmalıdır.

    İrlanda Transit Vize 2021 Detayları

    Fakat transit vize İrlanda bazı ülkelerin vatandaşları için almalarını talep etmektedir. Bunlar;  Afganistan, Arnavutluk, Gana, İran, Irak, Eritre, Etiyopya, Küba, Kongo DC, Lübnan, Moldova, Nijerya, Somali, Sri Lanka, Zimbabve ülke vatandaşları için geçerlidir. Bu ülke vatandaşları İrlanda Konsolosluğu ya da İrlanda Büyükelçiliği’nden transit vize İrlanda için almaları zorunludur.

    Eğer 24 saatten fazla kalacaksanız mutlaka İrlanda vizesi başvurusunda bulunmanız gerekecektir. Bu konuda İrlanda vize uzmanlarımız size yardımcı olacaklardır. Sizin başvuru günü gelmenize gerek olmadan İrlanda vizenizi alabiliyoruz. Yapmanız gereken çalışma statünüze uygun evraklarınızı hazırlayıp,  evraklarınızla birlikte vize uzmanımıza sizin tarafınızdan imzalanmış vekâleti vermeniz yeterlidir. Evraklarınızı hazırladıktan sonra ister kargo, ister kurye ile gönderebilir ya da size en yakın ofisimize gelerek, İrlanda vize uzmanlarımıza ulaştırabilirsiniz. Vize uzmanlarımız formunuzu eksiksiz doldurup, ertesi gün İrlanda başvuru merkezine dosyalarınızı vereceklerdir. Eğer eksik belgeleriniz olursa, eksiklikleri tamamlamanız için vize uzmanlarımız size bilgi vereceklerdir. Evraklarınızı randevu olmaksızın hemen ertesi gün İrlanda başvuru merkezine götürüp, işleme sokacaklardır. İrlanda vizenizin sonuçlanması 10 iş gününü bulabilir. İrlanda Büyükelçiliği pasaportunuzu size kargo ile ikamet adresinize gönderecektir. 

    İrlanda’ya transit vize almak isteyen yabancı uyruklu başvuru sahipleri, başvuru yapmadan önce mutlaka İrlanda vize uzmanlarımızdan detaylı bilgi almaları, kendi faydalarına olacaktır.

    İrlanda transit vize 2021 yılı için herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Daha fazla bilgi almak istiyorsanız 0212 970 0296 numaralı İrlanda özel hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İrlanda transit vize 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp