• Çek Cumhuriyeti vizesi Konya
    S. Nizam, 10 Nis 2020, 11:36

    Konya’da devlet üniversitesinde öğrenciyim. Ev arkadaşım ile beraber Prag’a Çek Cumhuriyeti’ne turistik seyahat etmek istiyoruz. Çek Cumhuriyeti vizesi Konya ilinde yaşayan kişilerin başvurması gereken kurum neresidir? Fazlasıyla yanlış bilgiler var hazırlamam gereken evrakları özetiyle öğrenebilir miyim? Zamanım kısıtlı ve geç kalmamak adına sizlerden yardım isteyerek danışmanlığınızın içeriği ve ücretlendirme konusunda bilgilerinizi beklemekteyim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi Ankara
    Y. Aydın, 10 Nis 2020, 11:05

    Çek Cumhuriyeti vizesi Ankara’dan yapılması neye bağlı ve vize talepleri Konsolosluğa mı yapılması gerekiyor? Başvuru kabulü için başka bir kurum var mı? Turistik başvurumda neler gereklidir? En önemlisi ödeme nasıl nereye, randevu nereden ve seyahat sağlık sigortası zorunlu mudur? Yardımlarınızı beklemekteyim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi Çorlu
    N. Sarıkaya, 10 Nis 2020, 09:24

    Merhabalar, Biz eşimiz ile iki emekli olarak Çorlu’da yaşamaktayız. Merkezi şehirlere uzağız ve vize işlemlerimiz zorlu geçmektedir. Çek Cumhuriyeti vizesi Çorlu ve çevresinde bulunan bir başvuru merkezinden yapılıyor mu? İşlemlerimiz için İstanbul’a gelinmesi zorunlu mu? Kaç gün öncesinde başvuru yapmalıyız ve banka hesaplarımızda ne kadarlık bir bakiye bulunması gerekir? Sizler bizim için nasıl bir kolaylık sağlıyorsunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi Bursa
    Ü. Kırımlı, 09 Nis 2020, 12:09

    Merhabalar, Çek Cumhuriyeti vizesi Bursa ve çevresinde yaşayanlar nereden hizmet alabilirler? Birçok Avrupa ülkesi gezdik artık işlemlerimiz ile ilgilenecek bir şirket arıyoruz. Ağustos ayında olacak seyahatimiz ile ilgili sizler yardımcı olabilir misiniz? Ben şirket sahibiyim eşim ise yanımda çalışan, ben onun masraflarınızı karşılayabilir evraklar sunabilir miyim? Evraklarımı sizlere nasıl ulaştırabilirim ve ödemeyi hangi aşamada yapacağım? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi Edirne
    F. Altıncı, 09 Nis 2020, 11:36

    Çek Cumhuriyeti vizesi Edirne şehrinde ikamet edenler için Schengen başvurularımızı nereden yapabiliriz? Web sitenizde Edirne’de şubeniz olduğunu görüyorum. Aynı zamanda konsolosluğa verilen parmak izi için Edirne’de yetkili kurum var mı? Evraklarımızın İngilizce olması zorunlu mu ve sizlerden nasıl bir danışmanlık hizmeti alabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi Çanakkale
    Y. Coşkun, 08 Nis 2020, 14:10

    Merhabalar, Çek Cumhuriyeti vizesi Çanakkale ve çevresinde yaşayan kişiler için nereden başvuru yapılarak sonuç alınabiliyor? Bölge ayrımı var mı? Arkadaş ziyareti başvurumu yapmanız için evraklarımı nereye göndermem lazım ve parmak izi için ne zaman gelmeliyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi Altunizade
    B. Aydemir, 08 Nis 2020, 13:33

    Çek Cumhuriyeti vizesi Altunizade taraflarında bulunan yetkili kurumdan başvuruya girebiliyor mu? Genelde tüm acente ve başvuru merkezleri Avrupa yakasında fakat ben Ümraniye’de çalışıyor ve yaşıyorum. Altunizade’de bulunan başvuru merkezlerinden işlem yapmak istiyorum ve danışmanlığınızı talep ediyorum. Sizinle ayrıntılı olarak nasıl bağlantı kurabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Vizesi İstanbul
    M. Aydın, 08 Nis 2020, 12:48

    Merhaba, Çek Cumhuriyeti vizesi İstanbul başvurusu yapmak için hangi bölgede ikamet etmeliyim? Yapmak istediğim vize tipi kısa süreli eğitim vizesidir. Öğretim görevlisiyim 5 günlük bir eğitim programı için Çek Cumhuriyeti’ni ziyaret etmek istiyorum. İşlemlerim ne kadar sürer? Başvuruyu nerede yapabiliyorsunuz? Ücretimi sizlere mi vermeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek vizesi fotoğraf ölçüleri
    Y. Özaydın, 08 Nis 2020, 12:20

    Çek Cumhuriyeti turistik Schengen vize başvurusu yapacağım. Birçok ülkeden vizem var sormak istediğim başta Çek vizesi fotoğraf ölçüleri ne olmalı ? Aynı zamanda diğer dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Web sitenizde çok faydalı bilgiler var. Vize danışmanlığınızdan faydalanabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Vizesi dilekçe örnekleri
    B. Serin, 08 Nis 2020, 11:43

    Merhaba, danışmanım ve Çek Cumhuriyeti ticari vize başvurusu yapacağım. Vizemin uzun süreli verilmesi için sitenizde okumuş olduğum gerekli evraklarda başvuruda istenen Çek vizesi dilekçe örnekleri hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Dosyamı oluşturup başvuruya hazırlamanız için sizlere kargo ile göndermem yeterli mi? Yazılacak dilekçenin önemi nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Başkonsolosluğu İstanbul
    E. Başkan, 08 Nis 2020, 10:10

    Merhabalar, Ben Çanakkale’de aile ile birlikte yaşıyorum. Çek Cumhuriyeti için bir seyahat planladım. İlk kez Schengen vizesi başvurusu yapacağız. Ailem ile beraber yapacağımız vize başvurularımız için Çek Başkonsolosluğu İstanbul dosyamızı kabul eder mi yoksa Ankara Elçiliği’nden mi başvuru yapılmalı? 8 yaşında kızımız var başvuru gelmesi gerekli mi? Evraklarımızı size kargo ile göndersek işleme alabilir misiniz? Çok teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Büyükelçiliği Ankara
    M. Çelik, 08 Nis 2020, 09:41

    Merhaba, Çek Büyükelçiliği Ankara hangi tip vize başvurularını kabul ediyor? En yakın randevu tarihi, gerekli evrak bilgisi olarak yardımlarınızı talep etmekteyim. Başvuruya şahsen gitmeli miyim? Ücretler ve danışmanlığınız hakkında bilgi istiyorum. Teşekkürler ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Aile Birleşimi Vizesi
    Y. Tuncel, 07 Nis 2020, 10:21

    Merhaba, ben AB vatandaşı ile evliyim. Evliliğimiz Türkiye’de yapıldı. Aile birleşimi vizesine başvuru yapacağım. Çek Cumhuriyeti aile birleşimi vizesi için hangi prosedürler gerekli? İşlemlerimi konsolosluktan mı yapmalıyım? Aile birleşimi vizesi alınınca vatandaşlık işlemleri rahat oluyor mu? Aile birleşimi için Türkiye‘de evlilik yapılması yeterli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vatandaşlık
    H. Güçlü, 07 Nis 2020, 10:06

    Merhaba sayın yetkili, ben Çek Cumhuriyeti vatandaşı ile evliyim. Çek Cumhuriyeti vatandaşlık işlemleri ile ilgili işlemlerimin başlamasını istiyorum. Başvurumu Türkiye’den mi yoksa Çekya’dan mı yapmalıyım? Çek Vatandaşlığının bana ne gibi bir getirisi olacaktır? Bu süreçte sizden destek alabilir miyim? Süreç ile ilgili bilginiz var mıdır? Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Eğitim Vizesi
    M. Göktürk, 06 Nis 2020, 17:33

    İyi Günler, Çek Cumhuriyeti eğitim vizesi ile ilgili öncelikli yapılması gereken nedir? Özel bir üniversitede 2. sınıf öğrencisiyim. Bölümümle ilgili olarak Çek Cumhuriyeti’nde kısa süreli bir eğitim alacağım. Okulum bağlantı kurmamda bana yardımcı ve destek oldu. Vize başvurum için adımları öğrenebilir miyim? Sizler bana danışmanlık hizmeti verebilir misiniz? Daha öncesinde turistik birçok başvurum oldu fakat ilk defa farklı bir vize türüne başvuru yapmak istiyorum. Başvuru formu dahil olmak üzere hangi işlemlerde danışmanlık verirsiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek cumhuriyeti Erasmus vizesi
    M. Kaya, 06 Nis 2020, 16:48

    Merhabalar, Çek Cumhuriyeti Erasmus vizesi ihtiyacım var. Erasmus kurumundan hibe yazısı ve programa ilişkin belgelerim var. Fakat tam olup olmadığını bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz? Ek olarak hibe almak zorunda mıyım? Konsolosluktan mı başvuru yapmalıyım? Süreç ve gerekli bilgiler ile ilgili bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Oturum İzni
    E. Kal., 06 Nis 2020, 16:46

    Merhaba, Çek Cumhuriyeti oturum izni için hangi şartları yerin getirmek lazım? Benim çalışma vizesine ihtiyacım bulunmaktadır. Çek kökenli bir firmada hizmet veriyorum. Çek Cumhuriyeti’ndeki ayağında çalışmak üzere uzun süreli oturma ve çalışma vizesine ihtiyacım bulunmaktadır. İşlemler nasıl ilerlemektedir? Uzun sürüyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek cumhuriyeti vize ret itiraz
    Y. Güner, 06 Nis 2020, 16:06

    Merhabalar, 1 hafta önce Çek Cumhuriyeti Schengen vize başvurumdan ret sonucu aldım. Çek Cumhuriyeti vize ret itiraz işlemleri nasıl yapılmaktadır? Nereye itiraz edilmesi gerekli? İtiraz prosedürü tam olarak nedir? İtirazı şahsen mi ve nereye yapmalıyız? İtiraz işlem süresi ne kadar sürer yoksa tekrar mı başvuru yapsam? Sizlerden yardım alabilir miyim? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vize reddi
    A. Solak, 06 Nis 2020, 14:20

    Merhabalar, birçok ülkeden vizem olmasına rağmen şahsen turistik olarak yaptığım başvuruma cevaben Çek Cumhuriyeti vize reddi aldım. Vize reddi aldığım Çek Cumhuriyeti’nden tekrardan başvuru yapabilir miyim? Bu kararı sicilimden sildirmem gerekli mi? Neden bu şekilde sonuçlandığını nasıl anlarım? Mağdur durumdayım vize almamı sağlayacak ne var ise sizlerden talep etmekteyim. Saygılarımla, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti aile ve arkadaş ziyareti vizesi
    E. Duran, 06 Nis 2020, 13:30

    Merhabalar, Çek Cumhuriyeti aile ve arkadaş ziyareti vizesi hakkında bilinmesi gereken detayları ve işlemleri öğrenebilir miyim? Hangi durumlar bu vize türüne girmekte ve Çek Cumhuriyeti’nde kimlerin davet etme hakkı vardır? İlk kez ziyaret vizesi başvurusu yapacağım. Başvuru formu danışmanlık hizmetinize dahil midir? Davetiyemin orijinali şart mı? İşlem süresi ve ücretler hakkında bilgi almalıyım. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti ticari vize
    E. Bahtiyar, 06 Nis 2020, 12:00

    Merhaba, teknisyen olarak özel bir şirkette çalışıyorum. Çek Cumhuriyeti’nden gelen bir davet üzerine şirketim ile birlikte uluslararası bir fuara katılacağız. Çek Cumhuriyeti ticari vize mi almam gerekiyor? 2 aydır çalışıyorum bir dezavantajım olur mu? Turistik vize ile farkı var mıdır? Aralıkta olacak olan fuar için mayıs ayında başvuru yapabilir miyim? Nelere dikkat etmemiz gereklidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çekya vizesi kaç günde çıkar?
    N. Aydın, 06 Nis 2020, 11:03

    Merhabalar, ben Türk Hava Yolları’nda kabin hostesliği yapmaktayım. İzin dönemimde Çek Cumhuriyeti’ne seyahat etmeyi planlamaktayım. Çalışma tempom sebebi ile benim için en önemli olan soru Çekya vizesi kaç günde çıkar? Diğer bir sorum başvuru günü gelmem gerekli mi? Danışmanlığınız konusunda bilgiler bekliyorum? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Schengen vizesi ile Çek Cumhuriyetine gidilir mi?
    S. Turan, 03 Nis 2020, 17:31

    Merhabalar, 20 yıldır sahibi olduğum şirkette yöneticilik yapıyorum. İlk kez Avrupa ülkesine çıkacağım. Ailem ile birlikte karar verdiğimiz ülke Çek Cumhuriyeti’dir. Sorma istediğim soru şu; Schengen vizesi ile çek cumhuriyetine gidilir mi? Uzun süreli vize almak istiyorum Çek Cumhuriyeti bu konuda nasıl bir tutum içerisinde? Yapıcı dönüşünüzü bekliyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vize VFS
    A. DUYAR, 03 Nis 2020, 16:42

    İyi çalışmalar, ben şirket sahibi eşim ise ev hanımıdır. Yaklaşık 3 ay sonra Çek Cumhuriyeti’nde eğitimde olan oğlumuzu ziyarete gideceğiz. Oğlumuz yurtta kalmaktadır bizler otelde konaklamayı düşünüyoruz. Birincisi hazırlamamız gereken evraklar nelerdir? Diğer bir önemli soru ise; Çek Cumhuriyeti vize VFS Global tarafından mı veriliyor? Yoksa yalnızca bir dosya kabul merkezi midir? Sizler bizim dosyalarımızı oluşturup başvurumuzu yapma hakkınız var mıdır? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Prag Schengen Vizesi
    B. CANLI, 03 Nis 2020, 15:29

    Ailem ile birlikte Çek Cumhuriyeti’ne turistik olarak seyahat etmeyi planlıyoruz. Şirket sahibiyim, eşim ev hanımı, 8 yaşındaki kızım var. Prag Schengen vizesi ile seyahat kabul etmekte mi? Yalova’da ikamet etmekteyiz başvurumuzu hangi şehirden yapmalıyız? Başvuruları konsolosluk mu alıyor? Sizlerden danışmanlık hizmeti alabilir miyiz? Hizmetinizin içeriğinde neler vardır? Kısacası başvurumuz için izlemem gereken adımlar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Prag Schengen mi?
    C. BALLI, 03 Nis 2020, 14:43

    Merhaba, İstanbul’da özel bir hastanede çalışmaktayım, Çek Cumhuriyeti’nde mesleğim ile ilgili bir seminere katılmak istiyorum. Davetiye şart mı ? Davetiyenin hangi özelliklere sahip olması gerekir? Ne kadar zaman öncesinde başvuru yapılması lazım? Banka hesap dökümümde bakiye göstermem başvurumu olumlu yönde etkiler mi? Uçak biletimi almak zorunda mıyım? Çek Cumhuriyeti başkenti Prag schengen mi? Randevusuz işlem kabul edilmekte midir? Seyahat sağlık sigortasını nereden temin edebilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti turistik vize
    E. ÇİNKILIÇ, 03 Nis 2020, 13:01

    Merhabalar, daha öncesinde İtalya, Amerika ve İngiltere seyahatlerim oldu. Bunların hepsi ailem ile ve ticari seyahatlerdi. Şuan da ise Çek Cumhuriyeti turistik vize işlemlerim olacak. Başvuruya ilişkin tam anlamıyla nelere dikkat etmeliyim ve hangi evrakların hazırlığı konusunda sizlerden yardım alabilirim? Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global Çek Cumhuriyeti vize
    A. CAN, 03 Nis 2020, 12:29

    Merhaba, başvurularımı şahsen yapmak istemiyorum ve bir danışmanlık talep edecek olursam sizler yardımcı olabilir misiniz? Vfs Global Çek Cumhuriyeti vize başvuruları kabul ettiğini öğrendim. Benim yerime başvuru yapma yetkiniz var mıdır? Bilgi alabilir miyim? Çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Schengen
    C. ARSLAN, 03 Nis 2020, 11:34

    Merhaba sayın yetkili, Avrupa’ya ticari bir görüşme yapmak adına Çek Cumhuriyeti’ne gitmem gereklidir. Çek Cumhuriyeti Schengen vizesi ile giriş yapılan ülkeler arasında mıdır? Giriş için gereken şartlar nelerdir? Ülkeden ülkeye değişen evraklar olması nedeni ile bir yardım almadan başvurumu yapmak istemiyorum. Vize sektöründe tecrübeli olduğunuzu araştırdım. Bu nedenle sizler ile çalışmak istiyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Schengen Vizesi
    H. DOĞAN, 03 Nis 2020, 10:47

    İyi günler, eşim ve ben birçok Avrupa ülkesine seyahat etmemize rağmen bir konuda sorumuz var. Çek Cumhuriyeti Schengen vizesi ile mi ziyaretçi kabul ediyor? Çekya Schengen vizesi alımı için hangi yolları izlemeliyiz? Sizlerin başvurumuzu yapmanızda yetkiniz bulunmakta mı? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Çek Cumhuriyeti için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp