Çek Cumhuriyeti Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • S. Gürpınar 25 Mar 2020, 19:53
    Merhaba. Çek Cumhuriyeti vize ücreti 2020 yılı için kaç para ödeniyor? Hangi belgeler hazırlanacak?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Mar 2020, 19:53

    İyi Günler, konsolosluk işlem ücreti, başvuru merkezi hizmet bedeli ve Vize Merkezi olarak kurumumuz danışmanlık ücreti olarak sizler ayrıntılı bir biçimde açıklayacağız. Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu C Tipi kısa süreli vize başvurularını kabul etmemektedir.  Bu nedenle yetkili, kayıtlı ve üye olduğumuz başvuru merkezlerinden işlemlerinizi yapmaktayız.

    Çek vize ücreti olarak; Konsolosluk vize harcınız 12 yaş ve üstü için 80 Euro, 6-12 yaş arası için 40 Euro, 0-6 yaş aralığı için ücretsizdir. Başvuru merkezi ise tüm yaş grupları fark etmeksizin her bir başvuru sahibinden 20 Euro almaktadır. Bizler Vize Merkezi Danışmanlık şirketiniz olarak 30 Euro+KDV(%18) talep etmekteyiz. Söylenilen ücretler dışında başka hiçbir ücret ödemeniz gerekmeyecektir.

    Vize Merkezinin vereceği hizmetin dahilinde olan çalışmalarımız, Randevu alımınızı sağlamak, hazırlamış olduğunuz evrakların kontrolü ve olması gerektiği şekilde getirmek için kontrol ve sizlere önerilerimiz, başvuru formunuzun uygun olan formatlarda dolumu oluşturulması, dosyanız ile başvuru merkezinde sizleri bekleyip tüm işlemlerinizde yanınızda durup sizlere destek ve yardımcı olacak dış operasyon uzmanımız adınıza görevlendireceğiz. Başvuru sonrasında pasaportunuzun işlemde olduğu takibi ve sonuçlandığında teslim alıp sizlere kargo (ücretlendirme yoktur) ile ulaştırma işlemleri dahildir. Yalnızca zorunlu yapılması ve sunulması gereken seyahat sağlık sigortanız ek ücrete tabiidir.

    Yaşa göre ve talep edilen sigorta süresine göre fiyatlandırma değişmektedir. Bizim sizlere sunduğumuz hizmetler dışındaki başvuru merkezi ödemesi ve konsolosluk ödemelerine az önce söylediğimiz dosya işlemlerini içermemektedir. Sizleri hiçbir şekilde ödeme işlemleri ile meşgul etmemek adına bunu belirtmekteyiz Ödemenizi sizlere sunacağımız Şirket Hesap numaralarımıza veya şahsen nakit olarak TL, Euro, Dolar ve kredi Kartınız ile ödeyebilirsiniz.

    Çek Cumhuriyeti vize ücreti 2020 dahil olmak üzere tüm Vize işlemleriniz hakkında Vize Merkezi olarak web sitemizde bulunan şubelerimizi arayarak yardım alma konusunda maksimum destek görebilirsiniz. Çek Cumhuriyeti vize başvurularınızda kurumumuz tarafından alacağınız profesyonel destek ile işlemleriniz sorunsuz ilerleyecektir.

    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Çek Cumhuriyeti Vize Ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp