Çek Cumhuriyeti Vize Evrakları 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • H. Yüksekdağ 27 Mar 2020, 11:52
    Merhaba, 3 yıl önce Çek Cumhuriyeti’ne Schengen vizesiyle gitmiştim ancak vizem bitti ve tekrar vize alacağım. Çek cumhuriyeti vize evrakları 2020 yılında değişti mi? Hangi güncel evrakları hazırlamak gerekiyor?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 27 Mar 2020, 11:52

    Merhaba,

    Çek Cumhuriyeti’ne seyahat edebilmeniz için Schengen vizesine başvuru yaparak başvurunuzun olumlu sonuçlanması için gerekli tüm evrakları sunmanız gereklidir. Vize sonucuna tamamen konsolosluk karar vermektedir. Başvuru sırasında sunulması gereken evrakların doğru evraklar olup olmadığını bilmek için başvuru merkezi ve konsoloslukla beraber her gün iş ortaklığı ilişkisinde bulunulması çok önemlidir. Çek Cumhuriyeti vizesi evrakları günden güne, aydan aya veya yıldan yıla değişebilmektedir. Ödenmesi gereken vize ücretleri her sene artabilmektedir. Çekya vize evrakları 2020 yılında herhangi bir değişikliğe uğramamıştır. Genel anlamda değişikliklerini web sitelerinde bulunan duyuru kısımlarında yayınlamaktadırlar; fakat her an değişebileceğini sizlere belirtmek isteriz.

    Vize Merkezi olarak hem başvuru parmak izi merkezi hem de konsoloslukla bağlantılı iş ortaklığı sözleşmemiz ve başvuruları yapmak için üyeliğimiz bulunmaktadır. Çek Cumhuriyeti Schengen vizesi başvuruları dahil tüm dünya ülkeleri için başvuru yapma yetkimiz bulunduğundan güncel evrak listeleri bilgisini en hızlı şekilde verebilmekteyiz.

    Başvurunuz için hangi evrakların hazırlanacağı konusundaysa başvuru yapmak istediğiniz vize tipi ve yaşamakta olduğunuz geçim statünüzü öğrenmemiz gereklidir. Bu bilgilerle Vize Merkezi şubelerimizle bağlantıya geçtiğiniz anda durumunuza ilişkin en güncel bilgileri içeren gerekli evrak bilgileri sms ve e-mail yoluyla en hızlı şekilde paylaşılacaktır. Başvurularınızı danışman firma aracılığıyla yapmanız sizlere büyük bir zaman kazandıracak; yapılacak başvurunun doğru olmasını sağlayacaktır.

    Hazırlanması gereken başlıca Çek Cumhuriyeti vize evrakları 2020 yılı için; pasaportunuz, fotoğraflarınız, seyahat evraklarınız, banka hesap dokümanlarınız, geçiminizi sağlayan ve kanıtlayan hayatınıza ilişkin evraklarınız gibi başlıklardadır. Çok fazla ayrıntı olması sebebiyle bizlerle paylaşacağınız e-mail adresinize danışmanlık hizmetimizin kapsamını ve evrakların detaylı hallerini sizlerle paylaşabiliriz. İç Anadolu, Marmara, Ege, Trakya, Akdeniz ve Güneydoğu bölgelerinde toplamda 13 Vize Merkezi Şubemizde genç, üretken, canlı, profesyonel ve dalında uzman çalışma ekiplerimiz ile sizlere maksimum destek vermek için beklemekteyiz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Çek Cumhuriyeti Vize Evrakları 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp