Kuveyt vizesi ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • U.Bektaş 11 Haz 2020, 14:32
    İyi günler, Kuveyt vizesinin başvuru sürecine dair buradan bilgi almak istiyorum. Kuveyt vizesi ücreti 2020 detayları ve işlemlerine dair dönüş yapabilir misiniz? Ankara’da yaşıyorum bu süre içerisinde sizden yardım almak istiyorum ne zaman sizi aramam gerekir?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Haz 2020, 14:32

    Merhaba, Kuveyt Devleti, ülkemiz sınırları içerisinden kendi ülkelerine seyahat edecek Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahiplerine vize zorunluluğu uygulamaktadır. Umuma Mahsus Bordo Pasaport hamili olan kişiler vize taleplerini online olarak oluşturabilmektedir. Kuveyt elektronik vizesi (e-vize) gerekli evrakların sisteme yüklenmesi ve vize talebi oluşturma adımlarının tamamlanması ile birlikte kolaylıkla yapılabilmektedir. 

    Vize Merkezi olarak Kuveyt vizesine ihtiyacı olan vatandaşlarımıza sağladığımız destek sayesinde tüm işlemlerin prosedüre uygun olarak gerçekleştirilmesi hizmeti vermekteyiz. Tarafımız ile işlemlere başlamanız halinde online vize başvuru adımları, gerekli evrakları, başvuru aşamasında dikkat edilmesi gerekenler gibi konu başlıklarına kolaylıkla ulaşım sağlayarak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

    Ankara’da ikamet etmeniz durumunda başvurunun doğrudan Kuveyt Ankara Büyükelçiliği üzerinden yapılması gibi bir zorunluluk aranmamaktadır. Bordo Pasaport sahibi olunması durumunda işlemler doğrudan e-vize sistemi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Online vize başvurusunun kurumumuz ayrıcalığı ve aracılığıyla gerçekleştirilmesi halinde şahsen bulunmanızın şartı aranmamaktadır. Vize talebi oluşturma adımları şahsınız adına güncel prosedür bilgisine hakim olarak tamamlanmaktadır. 

    Kuveyt elektronik vizesi başvuruları online vize talebi oluşturma adımlarının eksiksiz olarak tamamlanmış olması halinde işleme alınmaktadır. Alanında uzman kadromuz başvuru işlemlerini 20 yılı aşkın deneyimimiz sayesinde eksiksiz olarak gerçekleştirerek yapılan hatalar nedeniyle ret kararı ile sonuçlanma ihtimalinin önüne geçmektedir. 

    Kuveyt Ankara Büyükelçiliği randevusu olmaksızın Kuveyt vize başvuru işlemlerini online olarak tamamlayabilecek olduğunuzu hatırlatırız. Başvuru sürecinde tarafımızdan danışmanlık desteği alabilmek için seyahat tarihinizin 20 gün kadar öncesinden bize ulaşmanızı tavsiye ederiz. Vize uzmanlarımıza +90 (212) 963 63 41 [email protected] e-posta adresi ve telefon numarası üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

    Kuveyt vizesi ücreti 2020 yılı için konsolosluk harcı, hizmet bedeli ve vize ücreti dahil olacak şekilde 70 USD + KDV tutarına denk gelmektedir. Sürece dair diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilecek olduğunuzu hatırlatır, bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla

    Kuveyt vizesi ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp