• İrlanda vize dilekçe örneği
    H.G., 12 May 2020, 19:08

    Merhabalar, İrlanda vize başvurusu yapacağım; yaz ayında eşimle İrlanda seyahati planlıyoruz. Ben devlet okulunda öğretmenim, eşimse özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyor. Evraklar olarak aynı şeyleri mi hazırlayacağız? Bir de benimle İrlanda vize dilekçe örneği paylaşmanız mümkün mü? İlginiz için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda aile ve arkadaş ziyareti vizesi
    S.D., 12 May 2020, 18:36

    Merhabalar, önümüzdeki okul dönemi sonu için İrlanda’da kuzenimin mezuniyet törenine katılmak istiyorum. Kendisi bana bunun için yazılı bir davet gönderecek fakat ben İrlanda aile ve arkadaş ziyareti vizesi başvurusu mu yapmalıyım? Kategori seçimi ve başvuru süreci konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi için gerekli belgeler
    S.G., 01 May 2020, 16:26

    Merhabalar, İrlanda için turistik vize başvurusunda bulunmak istiyorum. İrlanda vizesi için gerekli belgeler arasında neler bulunuyor? Vize başvurusunu sizin aracılığınızla mı yapacağız? Seyahatten ne kadar süre önce başvuru yapmam gerekir? İlginiz için teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda yatırımcı vizesi
    C.K., 01 May 2020, 16:17

    Merhabalar, gayrimenkul alanında yatırımcıyım. İrlanda’daki şartların yatırımcılar için ve yaşam anlamında çok iyi olduğunu öğrencim. Bu nedenle yatırımlarımı oraya kaydırmak istiyorum. İrlanda yatırımcı vizesi hakkında bilgi almak istiyorum. Nasıl başvuru yapılıyor? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kira geliri ile İrlanda vizesi
    M.L., 01 May 2020, 16:09

    Merhabalar, kira geliri ile geçiniyorum. Birçok mülküm var ayrıca bir işte çalışmaya ihtiyaç duymuyorum. Evrak listesinde çalışma evrakları var fakat ben herhangi bir evrak sunamayacağım. Kira geliri ile İrlanda vizesi alabilir miyim? Ne kadar sürede çıkar? İlginiz için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda çiftçi vizesi
    A.T.K., 01 May 2020, 15:55

    Merhabalar, ben gelirimi çiftçilik yaparak kazanmaktayım. İrlanda çiftçi vizesi diye bir vize türü olduğunu duydum. Başvuru için ne yapmam gerekiyor? Kolay çıkıyor mu? Benim gelirimi düzensiz olarak elde ediyor olmam problem teşkil eder mi? İlginiz için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Irak vatandaşları için İrlanda vizesi
    B.Ş., 01 May 2020, 15:44

    Merhabalar, Irak vatandaşları için İrlanda vizesi almak kolay oluyor mu? Türkiye’de çalışma iznim ve Irak pasaportum var. Daha önce Türkiye’den schengen vizesi aldım bunun İrlanda vizesi başvuruma bir etkisi olur mu? Bilgi verir misiniz? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suriye vatandaşları için İrlanda vizesi
    M.A., 30 Nis 2020, 20:29

    Merhabalar; Suriye vatandaşı olan bir yakınımızı İrlanda’ya kısa süreliğine göndermek istiyoruz. İçerik olarak turistik bir seyahat olacak. Başvuru için çalışma izni olmak zorunda mı? Suriye vatandaşları için İrlanda vizesi alınabiliyor mu? İlginiz için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi VIP servisi
    N.G., 30 Nis 2020, 18:43

    Merhabalar; başvuruda sıra beklemeden kendi istediğim saatte başvuru yapabilmek istiyorum. Schengen ülkelerinde olduğu gibi İrlanda vizesi VIP servisi seçeneği sunuluyor mu? Bu hizmeti alırsam vize almam kolay olur mu? Bilgi için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi muvafakatname
    M.K., 30 Nis 2020, 18:21

    Merhabalar, biri 4 biri 12 yaşında iki kızım var. Okul ara tatilinde ailecek İrlanda için seyahat planlamaktayız. Gereken evraklar arasında muvaffakatname gördüm. İrlanda vizesi muvafakatname belgesi ne işe yarar? Vizenin çıkış süresine etkisi var mı? Konu hakkında bizi aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi ile İngiltere
    H.A, 30 Nis 2020, 18:06

    Merhabalar, bu yaz İrlanda’ya gitmek istiyorum fakat sormak istediğim konu, İrlanda vizesi ile İngiltere’ye girebiliyor muyuz? İnternette yaptığım araştırmalarda iki ülke arasında vize konusunda bir kolaylık olduğunu okudum fakat bu bizim için de geçerli mi? Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi Trabzon
    B.T., 30 Nis 2020, 17:52

    Merhabalar, ben Trabzon’da bir çay firmasının bayi sahibiyim. Şahıs firması olarak gözüküyor. İrlanda vizesi Trabzon için gerekli evraklar nelerdir? Başvuruyu nereye yapmak lazım? Siz bize yol gösterip başvuru sürecini bizimle yürütebilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi Antalya
    S.G., 30 Nis 2020, 17:42

    Merhabalar eşimle birlikte yılbaşı için İrlanda’ya seyahat etmek istiyoruz. Pasaportumuzu yeni aldık ilk vize başvurumuz olacak. Bu nedenle süreç hakkında bilgi sahibi değiliz. İrlanda vizesi Antalya ve çevresinden randevu nasıl alınır? Yardımlarınızı rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi Diyarbakır
    A.M., 30 Nis 2020, 17:26

    Diyarbakır’da yaşıyorum. Bir şirkette idari işler departmanında çalışmaktayım. İrlanda vizesine başvurmak istiyorum. Para olarak bankada çok yüksek bir meblağ göstermem vize almak için yeterli olur mu? İrlanda vizesi Diyarbakır’da nereden alınır? İlginiz için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi Gaziantep
    M.Ö., 30 Nis 2020, 17:06

    Merhaba, İrlanda için turistik bir seyahat planlamaktayım ve Ankara’da yaşıyorum. İrlanda vizesi Gaziantep başvuru merkezi nerededir? Gaziantep’te yaşayanlar nasıl başvurabilir? Direk evraklarımla başvuru merkezine giderek başvuru yapabilir miyim? Başvuruyu kendim yapmak istesem mümkün mü? İlginiz için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi Kayseri
    B.D., 30 Nis 2020, 16:52

    Merhabalar, annemle birlikte İrlanda’ya kuzenimin düğününe gitmek istiyoruz. Ben öğrenciyim, annem ev hanımı bize babam bakıyor. Evrak olarak ne sunmalıyız? Konsolosluk İrlanda vizesi Kayseri başvurularını alıyor mu? Süreç hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi İzmir
    A.Ç., 30 Nis 2020, 16:35

    Merhaba, İrlanda vizesi İzmir bölgesinden başvuru yolları nelerdir? Konsolosluğa mı gitmek gerekir? Başvuru merkezi üzerinden işlem yapacaksam eğer online başvuru seçeneği yok mu? Schengen için parmak izi vermiştim o burada da geçerli olabilir mi? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi Konya
    O.D., 30 Nis 2020, 15:52

    Merhaba, İrlanda vizesi Konya ve çevre illerinde yaşayanlar için nereden başvuru yapılması gerekiyor? Başvuruyu sizin aracılığınızla mı yapmam gerekiyor? Bireysel başvuru imkanı yok mu? Siz başvuru için neler yapıyorsunuz? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi Altunizade
    M.G., 30 Nis 2020, 15:25

    Merhabalar, İrlanda vizesi Altunizade bölgesinde yaşayanlara nasıl veriliyor? Buradaki başvuru merkezlerinden İrlanda için de başvuru yapabilir miyiz? Randevu almak için hangi sistem üzerinden kayıt oluşturacağım? İnternette randevu sitesini bulamadım. Çok teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi Ankara
    H.G., 30 Nis 2020, 15:05

    Merhabalar, Ankara’da ikamet ediyorum. İrlanda vizesi Ankara nereden alınıyor? Başvuru merkezi gibi aracı kurumlarla hiç uğraşmadan direk konsolosluğa giderek başvuru yapabilir miyim? Yoksa bir aracı kurumla mı başvuru yapmak zorundayım? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi Bursa
    B.G., 30 Nis 2020, 14:11

    Merhabalar; İrlanda için vize başvurusu yapmak istiyorum. İkametim Bursa’da ama şirketimin kuruluş yeri Ankara’da gözüküyor. Ticari vize başvurusu için İrlanda vizesi Bursa başvurularını nereden yapmak gerekir? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi Edirne
    Z.T., 30 Nis 2020, 14:00

    Merhabalar, İrlanda için eylül ayında bir fuarda stant çalışmamız olacak. Stant için ödemeleri yaptım şimdi İrlanda vizesine başvuracağım. İrlanda vizesi Edirne için konsolosluk mu başvuru alıyor? Yoksa aracı kuruma mı başvuracağız? Bir de hangi kategoriye başvuracağım konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi Çanakkale
    N.B., 27 Nis 2020, 10:14

    İrlanda vizesi Çanakkale ilinden alınabiliyor mu? İstanbul’a mı gelmek gerekiyor? Ben Çanakkale’de yaşıyorum ve yoğun çalışıyorum. İstanbul’a gelmeden başvuru yapmam mümkün mü? Eğer gelmek zorundaysam randevuyu ne kadar erkenden almam gerekir? Konu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi İstanbul
    E.S., 27 Nis 2020, 09:50

    Merhabalar benim ikametim Zonguldak’ta ama İstanbul’da okuyorum. İrlanda için kuzenimle birlikte turistik bir seyahat planlıyorum. İrlanda vizesi İstanbul ve çevresinde nereden alınır? Ben İstanbul’dan başvuru yapabilir miyim? Başvuru nasıl yapılır? İlginiz için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi sponsorlu
    G.B., 27 Nis 2020, 09:36

    Merhabalar; ben üniversite 2.sınıf öğrencisiyim. Yaz tatilinde arkadaşlarımla birlikte İrlanda seyahati planlamaktayız. Bir gelirim olmadığı için başvurumda bana biri sponsor olabilir mi? İrlanda vizesi sponsorlu olarak alınabilir mi? Kimler sponsor olabilir? İlginiz için teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda ekspres vize
    C.D., 25 Nis 2020, 20:46

    İrlanda için yaptığım seyahat planımda başvuru sürem sıkıntı olacak. O yüzden ben de ekspres vize başvurusu yapmayı düşünüyorum. İrlanda ekspres vize türü var mı? Hızlı başvuru yapabiliyor muyuz? Bana avantajı nedir? Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vize danışmanlık
    A.A., 25 Nis 2020, 20:17

    İrlanda’da aralık ayında yapılacak bir fuara katılım için davet aldım. Masraflarım şirketim tarafından karşılanacak fakat vize başvurusu için sizden yardım almak istiyorum. İrlanda vize danışmanlık işlemleri nasıl yapılıyor? Size mi gelmemiz gerekiyor? Siz bu etapta benim için neler yapıyorsunuz? Ayrıntılı açıklarsanız çok mutlu olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vize merkezi
    H.R., 25 Nis 2020, 20:05

    Merhaba, İrlanda için annemle birlikte turistik bir seyahat planlamaktayım. Yaptığım araştırmalarda başvuru için İrlanda vize merkezi üzerinden ilerlemem gerektiğini okudum. İrlanda vizesi merkezi neresidir? Vize başvurumu nasıl yaparım? Konu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Serbest meslek sahibi olanlara İrlanda vizesi
    H.R., 24 Nis 2020, 17:31

    Merhabalar; ben İstanbul’da bir tekstil dükkanı sahibiyim. İrlanda için eşimle bir seyahat düşünüyoruz. Serbest meslek sahibi olanlara İrlanda vizesi nasıl alınabiliyor? Hangi evrakları hazırlamamız lazım? Eşimin başvurusu nasıl olacak; ben sponsor olabilir miyim? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizeli mi
    Z.H., 24 Nis 2020, 16:57

    Merhaba, eşim ve oğlumla ara tatilde İngiltere ve çevresine kısa süreli bir gezi planlıyoruz. Geçerli İngiltere vizelerimiz var fakat İrlanda vizeli mi merak ediyorum. Ona göre vize başvurusunda bulunma zamanımı ayarlamam gerekecek. Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İrlanda için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp