• Finlandiya Ticari Davetiye
    N. Ç, 07 Haz 2020, 22:31

    Selamlar, İstanbul Gebze’de bir fabrikada kalite kontrol ustası olarak 5 senedir çalışmaktayım. Finlandiya’da çalıştığımız iş ortağımız şirkete ürün kontrolü yapmak için ticari bir seyahatim söz konusu. Finlandiya ticari davetiye gönderen şirket başvurumu en kısa sürede yapmam gerektiği ve işin acil olduğunu tarafıma iletti. Yapacağım başvuru kaç günde sonuçlanır? Ve ticari vize başvurumda bana ne kadar süreli vize verirler? Ticari davetiye vize almamı olumlu yönde etkiler mi? Bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Finlandiya Turist Vizesi
    M. K., 06 Haz 2020, 23:48

    Merhaba, 2 senedir aktif faaliyet gösteren 6 çalışanlı bir işletmem mevcut. Önümüzdeki ay sonu Finlandiya’ya turist olarak 5 günlük bir seyahat planlıyorum. Birkaç siteden inceleme yaptım ve Finlandiya turist vizesi almam gerektiğini öğrendim. İşveren olarak turistik vize başvurum için şirket belgelerimden hangi evrakları sunmam gerekir? Ayrıca 5 günlük turistik seyahat için bankada ne kadar bir bakiye göstermem gerekir? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden cevap için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Finlandiya Turist Vizesi Ücreti
    M. K., 05 Haz 2020, 23:11

    Selamlar, 3 senedir özel bir okulda İngilizce öğretmeni olarak çalışmaktayım. Eşim ev hanımı. 3 ay sonra eşim ve 4 yaşındaki kızım ile Finlandiya’ya turistik bir seyahat düşünüyoruz. Birkaç danışman firma ile görüştüm ve oldukça uçuk danışmanlık teklifi aldım. Ve daha önce sizinle Almanya vizesi başvurusu yapan öğretmen arkadaşımın tavsiyesi üzerine sizden danışmanlık almak istiyorum. Öncelikle bir sorum olacak. Vize başvurumda 4 yaşındaki kızım ve 2 yetişkin ücret olarak toplamda ne kadar Finlandiya turist vizesi ücreti ödemem gerekecek? İyi çalışmalar diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Finlandiya Vize Dilekçe Örneği
    H. k., 05 Haz 2020, 22:39

    Merhabalar, Emekliyim ve geçen sene Ocak ayında Finlandiya’ya turistik olarak vize başvurusunda bulundum. Yalnız vize başvurum seyahat amacımın inandırıcılığı olmadığı gerekçesi ile reddedildi. Araştırmalarım sonucu Finlandiya vizesi için dilekçe yazmamın vizemin onay olmasında etkili olabileceğini öğrendim. Sizden Finlandiya vize dilekçe örneği temin edebilir miyim? Hangi belgeleri sunmam gerekiyor? Danışmanlık alma durumumda dilekçe ve vize başvurumda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Vize reddimin dilekçe yazmamam ile bir alakası olabilir mi? Danışmanlık alma durumumda nasıl bir yol izlemem gerekir? Bilgi almak istiyorum. Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Finlandiya Vize Başvuru Formu
    N. İ., 05 Haz 2020, 22:08

    Merhabalar, İstanbul Üniversitesi’nde Mimar Bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. Ortalama 2 ay sonrası Finlandiya’ya turistik bir seyahat etmeyi düşünüyorum. Masraflarım babam tarafından karşılanacak. Başvuru sürecinin oldukça karmaşık olma sebebi ile danışmanlık almak istiyorum. Birkaç siteye baktım Finlandiya vize başvuru formu doldurmam gerektiğini öğrendim. Yalnız hiçbir sitede başvuru formu bulamadım. Siteniz oldukça açıklayıcı olma sebebi ile sizinle çalışmak istiyorum lakin birkaç sorum olacak Vize başvuru formum sizin tarafınızdan mı doldurulacak? Vize başvuru formu ile alakalı nasıl bir yardımda bulunabilirsiniz? Başvuru formu doldururken nelere dikkat etmem gerekiyor? Bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Finlandiya Aile Ve Arkadaş Ziyaret Vizesi
    B. A., 05 Haz 2020, 21:49

    Selamlar, İstanbul’da bir bankada ortalama 4 senedir güvenlik görevlisi olarak çalışmaktayım. Eşim ile birlikte Finlandiya aile ve arkadaş ziyaret vizesi başvurusu yapmak istiyoruz. Finlandiya'da bulunan halam tarafından davetiyemiz geldi. Eşim çalışmıyor ev hanımı. Bu seyahatte eşim için kendi evraklarımı mı sunmalıyım? Aynı zamanda yarın pasaport randevumuz mevcut. Seyahatimiz 2 ay sonra olacak. Alacağım pasaport ne kadar süreli olmalı? Sizden danışmanlık alma durumumda evraklarımı en geç ne zaman size iletmiş olmam gerekiyor? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Finlandiya Vizesi
    C. P., 05 Haz 2020, 15:44

    Merhabalar, Finlandiya’ya turistik bir seyahatim söz konusu yalnız araştırmalarım sonucu kafam oldukça karıştı. Danışmanlık alarak vize sürecimi sizlerle sürdürmek istiyorum. Öncelikle ilk sorum şuan çalışmıyorum. Finlandiya vizesi başvurumda hangi belgeleri hazırlamam gerekiyor. Çalışmadığım için iş yeri belgeleri alamayacağım. Kira gelirlerim mevcut, bunları nasıl belgeleyebilirim? Hangi evrakları sunmam gerekir? Ayrıca Finlandiya vize ücreti 2020 yılında herhangi bir değişiklik oldu mu? Vize ücreti ne kadar ödemem gerekecek? Bilgi için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Finlandiya'da çalışma şartları nelerdir?
    A.A., 04 Tem 2018, 17:28

    Merhaba, Finlandiya’da çalışmak istiyorum. Ne yapmam gerekli?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Finlandiya vize reddi
    Zamir, 25 Ara 2017, 23:49

    Finlandiya'dan vize reddi aldım bir ay önce? Ne yapmalıyım? Yeniden başvuru yapabilir miyim? Vize Merkezi aracılığı ile yaparsam faydalı olur mu? Başka bir ülkeden Schengen vizesi alsam Finlandiya'ya girebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Finlandiya pasaport süresi
    Murat, 12 Ara 2017, 11:00

    Finlandiya vizesi için pasaport süresi ne kadar olmalı? Benim bordo pasaportum var arkadaşımın yeşil pasaportu var? İkimiz de vize almalı mıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Finlandiya vizesi almak zor mu?
    E. Gezer, 16 Eki 2017, 17:47

    Merhaba defalarca Shengen vizesi almış biri olarak, kendim Diyarbakır'da oturuyorum benim adıma vize başvuru yapma yetkiniz var mıdır? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Finlandiya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp