• Portekiz Vizesi Kaç Günde Sonuçlanır?
    d. y, 11 Ara 2023, 15:02

    Merhabalar Portekiz’e arkadaşımın yanına gideceğim, başvuru sonuçlanma ile ilgili değişik bilgilere rastladım kafam karıştı. Portekiz vizesi kaç günde sonuçlanır? Çok geç sonuçlandığını duydum, haliyle tedirgin oldum doğruluk payı nedir? Duyduklarımdan dolayı Vize Merkezi'nden destek almak istedim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Yapacağım başvurumun türü nedir? Arkadaşımdan bir belge istemeli miyim? Bilgi rica edilir, kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    e. i, 11 Ara 2023, 14:52

    Merhabalar, Portekiz vizesi için gerekli evraklar hakkında kontrol sağladığımda kafam fazlasıyla karıştı. Bundan dolayı sizden destek almak isterim. Şirket sahibiyim, turistik seyahatim olacak, banka hesabımı sunmamız gerekir mi? Şahsi evrak kısmında neleri sunmam gerekir, evrak bilgisine nereden ulaşabilirim? Desteğinizi önemle rica edeceğim, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Aile Arkadaş Ziyaret Vize Randevusu
    s. a, 11 Ara 2023, 10:41

    Selamlar vize başvurum olacaktır, Portekiz aile arkadaş ziyaret vize randevusu en yakın verildiği tarih nedir? Gezi planlamamı ona göre yapacağım. Arkadaşım sizle işlem yaptı onun tavsiyesi üzerine aradım sizi, İşleyiş hakkında bilgi rica edeceğim? Güvenilir bir firma arayışındayım, yorumları okudum, size ulaştım uzun zamandır bu işi yapıyormuşsunuz. Bundan dolayı sizi tercih ettim, şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler, şimdiden iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Aile Arkadaş Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?
    g. d, 11 Ara 2023, 10:36

    Merhaba, Kuzenlerimle birlikte 5 günlüğüne Portekiz'e gitmek istiyoruz orada yaşayan ve okuyan yeğenimizin yanına gitmek için planlama yaptık. Seyahat planımıza daha 2 ay var aslında, şimdiden mi başvuru yapmamız gerekiyor? Portekiz aile arkadaş ziyaret vizesi kaç günde çıkar? Kaç gün önceden başvuru yapmak gerekir? Portekiz aile arkadaş ziyaret vizesi sonuçlanma süresi ne kadardır? Yardımcı olmanızı rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Aile Arkadaş Ziyareti Vize Ücreti
    c. s, 09 Ara 2023, 13:19

    Mevcutta olan seyahat planlamam için size sormak istediğim birkaç sorum olacaktır? Bu işlemler esnasında sizden hizmet almak isterim. Portekiz'e teyzemin yanına gideceğim. Başvurum tür olarak aile ve arkadaş ziyareti vizesi olarak mı başvuru yapacağım yoksa başka bir vize türüne mi başvurmam gerekir? Teyzem den hangi belgeyi istemeliyim? Ben öğrenciyim babam sponsor olacağı için emekli olduğundan neler sunacaktır. Portekiz aile arkadaş ziyareti vize ücreti ne kadardır? Fiyat bilgisi rica edeceğim nereye ne kadar ödeme yapılıyor.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Aile Arkadaş Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    c. d, 09 Ara 2023, 13:06

    Merhabalar anne babam için Portekiz vizesine başvuru yapmak istiyorum. Ablamın yanına gidecekler, ablam davet mektubunu gönderdi. Seyahati yaklaşık iki ay sonrası için düşünüyoruz. Bir an önce işleme başlamak istiyoruz. Babam emekli üzerine tapu var birkaç tane. Annem ev hanımı ancak babamın banka hesapları gayet iyi olduğundan, babam annemi sponsor olarak gösterebilir. Portekiz aile arkadaş ziyaret vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Annem babam yaşlı insanlar olduğu için evrakları ben kargo ile ileteceğim size. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim iyi çalışmalar.ca edeceğim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Aile Arkadaş Ziyaret Vize Başvurusu
    d. d, 09 Ara 2023, 13:00

    Önümüzdeki aylarda vize başvuru yapacağım. Portekiz'de yaşayan dayımın yanına gideceğim fakat hiçbir bilgim yok, Portekiz aile arkadaş ziyaret vize başvurusu hakkında bana destek olmanızı rica edeceğim Portekiz aile arkadaş ziyaret vizesi başvurusu türüne mi girmektedir? Bana süreçle alakalı bilgi vermenizi rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Turistik Vize Randevusu
    b. f, 08 Ara 2023, 16:54

    Merhaba, Nisan ayında bir tatil planım var fakat randevu alamıyorum. Telefonla ulaşamadığım için Portekiz turistik vize randevusu nasıl alınıyor? Başvurum hangi vize türüne girmektedir? Gezmek için gideceğim bunun hakkında da bilgi lütfen. Telefon yoluyla alınıyor diye bildiğimden dolayı günlerdir arıyorum fakat başvuru merkezine ulaşamadığım için alamadım. Randevu için geç kaldım mı, şartlar nelerdir, randevu için siz bana destek verir misiniz rica etsem? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Ticari Vize Randevusu
    b. g, 05 Ara 2023, 15:21

    Selamlar, İstanbul'da özel bir firmadan satış sorumlusu olarak çalışmaktayım. Birçok Avrupa Ülkesine seyahat ettim pasaportum bitince yeni pasaportumu çıkardım. Diğer pasaportumda Almanya, Fransa, İsviçre ve Hollanda vizelerim de vardı. En son 2022 Haziran'da vize aldım. Şimdi ticari bir iş toplantısı için Portekiz'de bulunacağım, bildiğim kadarıyla ticari vizeye başvuruda bulunmalıyım. Daha önce bir acenteyle çalışıyorduk fakat şu anda çalışmıyoruz. Portekiz ticari vize randevusu ve diğer işlemlerle ilgili sizden destek alarak hizmet almak istiyorum. Danışmanlık konusunda randevu hakkında bilgisi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?
    a. a, 05 Ara 2023, 15:16

    Selamlar, vize başvuru süreci sonuçlanma süresi çok uzun sürüyor diye duyumlar aldım Vize başvurumu yapmayı planlıyorum ne zaman başvurmam gerekiyor bir fikrim yok açıkçası 10 Mart 2024’de seyahat planlıyorum Portekiz Ticari vize kaç günde çıkar yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Ticari Vize Ücreti
    e. x, 05 Ara 2023, 14:56

    Portekiz’e iş gezim olacaktır, toplantı tarihim henüz netleşmedi. Yılın ilk ikinci ayında olabilir. Portekiz ticari vize ücreti ne kadar? Osmanbey şubenizle 3 yıl önce çalışmıştım tekrar işlem yapmak isterim Şirketim tarafından her şey organize edilecek olup işlemler benim tarafımdan yürütülecektir. Konu hakkında desteğinizi rica ederim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Ticari Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    g. s, 05 Ara 2023, 14:47

    Merhabalar Portekiz de yapılacak araba fuarına ziyaretçi olarak katılımda bulunacağız. Portekiz ticari vizesi için gerekli evraklar istendiğinde aklımıza bir şey takıldı size sormak istedik? Katılımcı olarak gideceğimiz bu fuar için bizden ne için ödendi makbuzu istenmektedir? Şirket hesabı dışında şahsi hesabı da sunmam gerekmekte midir? Ben 2 ay oldu bu firmada çalışmaya başlayalı bundan dolayı 2 aylık mı maaş bordrosu sunsam yeterli olacak mıdır? Detayları rica edeceğim sizden çok teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Ticari Vize Başvurusu
    u. v, 05 Ara 2023, 14:41

    Merhabalar Portekiz de yapılacak fuara katılacağım gideceğim şirketim adına orada stant açılacaktır. Tür olarak hangisine başvuru yapmalıyım. Portekiz ticari vize başvurusu için firmadan neler istenecektir. Şirketin banka hesabını sunması gerekecek midir? Bilgi rica edeceğim, desteğiniz çok sağ olun kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Turistik Vize Kaç Günde Çıkar?
    r. g, 04 Ara 2023, 13:08

    Merhaba mart ayı içerisinde Portekiz'de olmam gerekiyor. Şimdiden başvuru yapma durumum da Portekiz turistik vize kaç günde çıkar bana bilgi verir misiniz rica etsem? Başvurumu kaç gün önceden yapmalıyım? Sonuçlanma süresinde sıkıntılar var diye duydum, ne kadar doğru acaba? Çok panik durumdayım yetişmeyecek diye, rica etsem süreç hakkında bana destek olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Turistik Vize Ücreti
    t. g, 02 Ara 2023, 14:03

    Merhabalar aklıma takılan birkaç sorum olacak size danışmak isterim Portekiz’e yapacağım seyahat için yapacağım vize başvurusu için bir ödeme yapmam gerekecek mi yapacak isem Portekiz turistik vize ücreti ne kadardır? Nereye ne kadar ödeme yapılacaktır? Sizle başvuru yapmak istersem size danışmanlık ücreti ödemem gerekir mi? Portekiz turist vize ücreti hakkında bana bilgi vermenizi rica edeceğim, kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Turistik Vizesi Gerekli Evraklar
    e. s, 02 Ara 2023, 13:55

    Merhabalar Portekiz vize başvurusu yapmak istemekteyim yapacağım başvuru için sizden destek alarak ilerlemek isterim. Devlet memurum Portekiz turistik vizesi için gerekli evraklar bilgisine nerden ulaşmam mümkün olacaktır? Bağlı bulunduğum kurumdan çalışma belgesi izin yazısını almam gerekir mi? Bu alacağım vizeyle başka Schengen ülkesine gidebilir miyim? Portekiz turistik vizesi evrakları hakkında bilgi rica edeceğim, şimdiden iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Turistik Vize Başvurusu
    v. r, 02 Ara 2023, 13:47

    Merhaba nisan ayı içerisinde Portekiz’e gideceğim özel bir okulda çalışmaktayım. devlet memuru değilim sgk çalışanım. Yapacağım seyahat tür olarak hangi türe girmektedir? Portekiz turistik vize başvurusu olarak mı yapacağım? Başvuru esnasında pasaport olması gerekiyor mu? Evrak bilgisine nereden ulaşabilirim? Bana bilgi vermenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Vizesi Reddi
    Y.M, 01 Eyl 2022, 13:44

    Portekiz vizesi reddi hangi durumlarda verilir. Bununla alakalı genel bir bilgi rica edebilir miyim sizden? Destek için teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Turistik Vize
    A.L, 01 Eyl 2022, 12:59

    Portekiz turistik vize başvurusunda bulunacağım bu başvuru için işyerimden istenen evraklar nelerdir? Turistik vizeyi ticari amaçla kullanabilir miyim? Genel bir bilgilendirme rica edeceğim sizden iyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz ticari vize
    A.L, 01 Eyl 2022, 12:24

    Merhaba; Portekiz'e yapacağım seyahatte almam gereken vize türü Portekiz ticari vize midir? Şirket sahibiyim neler sunmalıyım; şirketimle alakalı kaç günde ortalama sonuçlanmaktadır bilgi vermenizi rica ederim, kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Vizesi Kaç Günde Çıkar
    F.R, 01 Eyl 2022, 11:14

    Portekiz vizesi kaç günde çıkar? Bana detaylı bilgi vermenizi rica edeceğim. Kaç gün içinde sonuçlanır işlem Vip randevudan yararlanmak mümkün müdür yardımcı olmanızı rica edeceğim? İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz Vizesi Kaç Para
    E.R, 01 Eyl 2022, 11:03

    Portekiz vizesi kaç para için bilgi alabilir miyim? Desteğinizi rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz vizesi nasıl alınır
    D.L, 01 Eyl 2022, 10:46

    Portekiz vizesi nasıl alınır? ilgili çok fazla bilgi okudum haliyle kafam karıştı. Bana bilgi vermenizi rica edeceğim. Bu işlemler sırasında sizinle ilerlemek isterim. İyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • portekiz vize başvurusu için zaman aşım süresi nedir
    A.Ş, 01 Eyl 2022, 10:40

    Portekiz vize başvurusu için zaman aşım süresi nedir? hakkında birkaç yazı okudum. Bana bilgi verir misiniz vize süremi aşarsam ne olur sıkıntı olur mu ? Yardımınızı rica edeceğim; iyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz evrak tamamlama süresi nedir?
    E.R, 01 Eyl 2022, 10:20

    Önümdeki ay içeresinde Portekiz’e turistik bir seyahatte bulunacağım yapacağım seyahat esnasında vize işlemleri esnasında aklıma takılan birkaç soruyu sizle paylaşmak isterim. Portekiz evrak tamamlama süresi nedir? Çalışan biriyim neler sunmam gerekir bana yardımcı olur musunuz iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz için en erken randevu ne zaman alınabilir?
    G.M, 01 Eyl 2022, 10:12

    En hızlı şekilde seyahat etmem gerekiyor. Portekiz için en erken randevu ne zaman alınabilir? Yardımcı olabilir misiniz. Kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Acil Portekiz turistik vize nasıl alabilirim?
    D.E, 01 Tem 2022, 13:12

    En hızlı şekilde seyahat etmem gerekiyor. Nasıl acil Portekiz turistik vize nasıl alabilirim bana yardımcı olabilir misiniz. Kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz turistik vize dilekçesi nasıl yazılır?
    J.K, 01 Tem 2022, 13:07

    Gerekli evraklarda dilekçe istendiği yazıyor. Portekiz turistik vize dilekçesi nasıl yazılır Ne gibi durumlara dikkat etmem gerekir? Ve bu dilekçeyi ben mi yazmalıyım yoksa çalıştığım kurum mu? Hiçbir Detay bulamadım bilgi rica edeceğim iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz turistik vize harcı nereye yatırılır
    S.E, 01 Tem 2022, 12:57

    Başvuru için randevu almaya çalışıyorum fakat çok ileri tarihe veriyor Portekiz turistik vize harcı nereye yatırılır? ve daha öncesi randevu sizden alabilir miyim? Bana önümüzdeki hafta için seyahat edebileceğim şekilde vize almanız mümkün mü? Ayrıca harcı ben online mı yatırmalıyım? Bu bilgileri en hızlı şekilde vize başvurusu için bilgi rica ediyorum. Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Araç ile Portekiz turistik seyahat vizesi
    H.G, 01 Tem 2022, 12:39

    Araç ile Portekiz turistik seyahat vizesi hakkında bilgi almak isterim. Aldığım vizeyle Yunanistan’a giriş yapma hakkım var mıdır? Bana detay verebilirsiniz rica etsem yardımlarınızı alabilir miyim iyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Portekiz için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp