Malta Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • S. K. 30 May 2020, 14:51
    İstanbul’da avukatlık bürosunda çalışıyorum. Malta’ya turizm amaçlı gitmek istiyorum. Daha önce Avrupa’da birkaç ülkeye seyahat etmiştim. Malta vize ücreti 2020 yılında ne kadar oldu? Bilgi verebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 May 2020, 14:51

    Merhaba, 

    Malta vize başvuru vize ücretleri, başvuru yapmak istediğiniz vize türüne göre değişiklik göstermektedir. Vize türleri, kısa ve uzun süreli vizeler şeklinde olup, kısa süreli vizeler turistik, ticari, arkadaş-akraba ziyaretlerini ve 180 günlük süre içinde 90 günden az konaklama yaparak katılacağınız eğitim ve dil kurslarına katılım için başvuru yapacağınız vize türlerini içermektedir. Uzun süreli vizeler ise daha uzun kalış süreleri için çalışma ve aile birleşimi gibi talepleriniz söz konusu olduğunda başvuru yapabileceğiniz vize türleridir. 

    Malta vize fiyatı, kısa süreli vize başvurularınızda Malta Konsolosluğu 80 Euro konsolosluk vize harcı almaktadır. Başvuru evraklarınızın teslim alınması, parmak izi ve biyometrik verilerinizin kayıt edilmesi için başvuru merkezine 30 Euro servis bedeli ödemeniz gerekiyor. Kurumumuz danışmanlık hizmet ücreti olarak 30 Euro talep etmektedir. Malta vize başvurusunda bulunurken vize evraklarınızın içerisinde 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortanızın hazırlanarak eklenmesi gerekir. Seyahat sağlık sigortası zorunlu ibraz edilmesi gereken evrakların içerisinde olup, seyahat dönüş tarihinizden sonra 15 gün daha geçerliliği olması gerekir. 

    Seyahat sağlık sigortanızı, Vize Merkezi yetkili danışmanları aracılığıyla yaptırabilir ve ücreti konusunda bilgi alabilirsiniz. Vize başvuru sürecinizi, seyahat tarihinize 6 aylık bir süre kalmasından itibaren başlatabilirsiniz. Vize Merkezi Malta ülke uzmanını arayarak güncel Malta vizesi ücret bilgisini, başvuru yapmak istediğiniz vize türüne ve çalışma durumunuza göre hazırlanması gerekli belgeleri talep edebilirsiniz. 

    Belgelerinizin tamamlanmasından sonra kargoyla danışmanınıza göndererek evraklarınızın kontrolünü ve seyahat planınıza uygun randevu tarihinizin oluşturulmasını sağlayabilirsiniz. Randevu tarihinize kadar seyahat planınıza ve vize türüne uygun olarak başvuru formunuzun hazırlanması, konaklama ve ulaşım belgelerinizin sunulması konularında gerekli destek sağlanmaktadır. Randevu tarihinizde Vize Merkezi’nin operasyon yetkilisiyle birlikte başvurunuz yapılmaktadır.

    Malta vize ücreti 2020 yılına ait güncel bilgi için 0212 970 05 83 numaralı telefondan arayarak bize ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Gökhan KARTAL

    Malta vize ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp