Çalışma Vizesi

Çalışma İzni Vizesi İçin Gereken Evrak Listesi

1 -Pasaportun aslı : 10 yıldan eski olmamalı, içerisinde 2 adet boş vize sayfası bulunmalı ve vize başvurusu tarihinden itibaren 1 yıl daha fazladan geçerlilik süresi olmalıdır. Yeni pasaportun ve varsa daha önceden alınmış eski pasaportların Schengen vize sayfalarının foto kopileri (kimlik bilgileri, geçerlilik süreleri, varsa vizeli ve mühürlü sayfalar, vb.).

2 -Dikkatlice doldurulmuş ve imzalanmış Schengen başvuru formu (formun Ingilizce veya Fransızca doldurulması gerekecektir)

3 -Standartlara uygun (yüz görünür), yeni çekilmiş, beyaz fonlu iki adet vesikalık fotoğraf (35X45 abatlarında). Fotoğrafın arka sına isim soy isim yazılması gerekiyor. 2 fotoğraf.

4 -Gidiş uçak rezervasyonları (varsa) / Airtickets reservation (if applicable)

5 - İş akdi (orijinal ve fotokopi ) / agreement (contract) (original and photocopy)

6 -Sağlık raporu, ingilizce ya da fransızca düzenlenmemişse bu dillere noter onaylı çevirisi /

7 -Adli sicil belgesi, ingilizce ya da fransızca düzenlenmemişse bu dillere noter onaylı çevirisi ve apostili ve photokopisi/

8 -Doğum belgesi, ingilizce ya da fransızca düzenlenmemişse bu dillere noter onaylı çevirisi ve apostili

9 -Yabancı Uyruklu Vatandaşlar için: Turkiyede oturma izni fotokopisi (en az vize bitiş tarihine kadar geçerli olmalıdır)

10 - Acil tıbbi bakım ya da acil hastane bakımı masraflarını kapsayan, 30000 € teminat tutarında, Schengen bölgesinde geçerlidir ibaresi bulunan bir seyahat sağlık sigortası.

 

 

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel :+90 (212) 970 05 83
cep: 0 532 476 25 16
avrupa@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 83
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 83
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 26
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com