Aile Birleşimi

Aile Birleşimi Gerekli belgeler listesi

1- Pasaportun aslı: 10 yıldan eski olmamalı, içerisinde 2 adet boş vize sayfası bulunmalı ve vize başvurusu tarihinden itibaren 1 yıl daha fazladan geçerlilik süresi olmalıdır. Yeni pasaportun ve varsa daha önceden alınmış eski pasaportların Schengen vize sayfalarının fotokopileri (kimlik bilgileri, geçerlilik süreleri, varsa vizeli ve mühürlü sayfalar, vb.).

2- Dikkatlice doldurulmuş ve imzalanmış Schengen başvuru formu (formun İngilizce veya Fransızca doldurulması gerekecektir)

3- Standartlara uygun (yüz görünür), yeni çekilmiş, beyaz fonlu iki adet vesikalık fotoğraf (35X45 abatlarında). Fotoğrafın arka sına isim soy isim yazılması gerekiyor. 2 fotoğraf.

4- Gidiş uçak rezervasyonları (varsa) / Airtickets reservation (if applicable)

5- Evlilik cüzdanı (orijinal ve fotokopi), başvuran çocuk ise doğum kayıt örneği /

6- Sağlık raporu, İngilizce ya da Fransızca düzenlenmemişse bu dillere noter onaylı çevirisi /

7- Adli sicil belgesi, İngilizce düzenlenmemişse bu dillere noter onaylı çevirisi ve apostili ve fotokopisi /

8- Doğum belgesi, İngilizce ya da Fransızca düzenlenmemişse bu dillere noter onaylı çevirisi ve apostili

9- Yabancı Uyruklu Vatandaşlar için: Turkiye’de oturma izni fotokopisi (en az vize bitiş tarihine kadar geçerli olmalıdır)

10- Acil tıbbi bakım ya da acil hastane bakımı masraflarını kapsayan, 30000 € teminat tutarında, Schengen bölgesinde geçerlidir ibaresi bulunan bir seyahat sağlık sigortası.

 

 

Yükleniyor...
Telefon