Malta Vize Başvurusu 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Z. T. 31 May 2020, 16:55
    Merhaba, İstanbul’da yaşıyorum, 24 yaşındayım. Geçen yıl üniversiteden mezun oldum. Şu an çalışmıyorum. Malta’da arkadaşlarım var. Malta vize başvurusu 2020 senesi için nasıl yapılmalı? Yardımcı oluyor musunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 May 2020, 16:55

    Merhaba, 

    Malta için vize başvurusu yapmak isteyen kişiler turistik, ticari, arkadaş ziyareti, kısa süreli eğitim ve öğrenim için 90 günden az konaklama olursa kısa süreli C tipi vize başvurusu yapmaları gerekmektedir. Ancak 90 gün ve daha üzeri kalmak için aile birleşimi, çalışma-iş, uzun süreli eğitim ve öğrenim vize başvurularında uzun süreli D tipi vize başvurusu yapılması gerekmektedir. 

    Malta için kısa süreli vize başvurusunda bulunacak bordo pasaport sahibi Türk vatandaşları ve Türkiye’de oturma izni bulunan yabancı uyruklu kişilerin vize başvuruları Malta’nın İstanbul ve Ankara’daki temsilcilikleri aracılığıyla yapılmaktadır. Kısa süreli vize başvurusu için yapılan vize başvuruları vize türüne ve çalışma şekline uygun olmalıdır. 

    Malta vizesi başvuru belgeleri işveren, özel sektör çalışanı, kamu personeli, ev hanımı, öğrenci, emekli, çiftçi veya serbest meslek olarak değişiklik göstermektedir. Çalışmayan kişiler ise vize başvurusunda bulunurken sponsor göstermek durumundadırlar. Sponsorunuzun çalışma durumuna uygun belgeleri tamamlayarak sunacağınız şahsi evraklarınıza eklemelisiniz. Seyahatinizde konaklayacağınız yer ile ilgili belgeleri, ulaşım belgelerinizi ve seyahat tarihlerinizi ve dönüş tarihinizden sonraki 15 günü kapsayan seyahat sağlık sigortanızı sunmalısınız. 

    Vize başvurusu Malta arkadaş ziyaretlerinde davet mektubunuzu, kısa süreli eğitim vize başvurusu ise eğitim kurumundan alınan davet mektubu ve eğitim masraflarının ödendiğiyle ilgili ödeme dekontu belgelerini temin etmelisiniz. Malta uzun süreli vize başvurusu yapmak istediğinizde seyahat amacınızın belirlenerek vize türüne uygun evrak listesini hazırlayarak ve vize türüne uygun başvuru formunuzun hazırlanarak Malta yetkili makamlarının incelemesi için teslim edilmesi gerekir. Hatalı yapılan bir vize başvurusu yapmanız ret almanıza sebep olabilir. 

    Malta vize başvurusu 2020 işlemleri için, Vize Merkezi’nin Malta ülke uzmanını arayarak evrak listesi, başvuru formunuzun hazırlanması, randevu oluşturulması ve randevuda yetkili danışmanlarla birlikte başvurunuzun yapılmasıyla ilgili tüm vize başvuru aşamalarında yardımcı olunmaktadır. Ayrıntılı bilgi için 02129700583 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Malta vize başvurusu 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp