Malta Vize Başvuru Formu 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • G. G. 04 May 2020, 17:21
    Merhaba, Malta’da dil okuluna gitmek istiyorum ama öncesinde birkaç günlüğüne gidip hem okulları görmek hem de gezmek istiyorum. Üniversite öğrencisi olarak neler hazırlamalıyım? Bir de Malta vize başvuru formu 2020 yılında nasıl doldurulması gerekir, siz form doldurulmasında yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 May 2020, 17:21

    Merhaba,

    Malta ve diğer tüm Schengen ülkeleri, vize başvurusunda bulunan kişilerden seyahat etme amacına ve çalışma şekline göre vize başvuru formunu doldurmasını talep eder. Vize başvuru formu başvuru yapmak istediğiniz ülkenin talep ettiği dil seçeneklerinden birini tercih ederek doldurulmalıdır.

    Vize talebinizi ilettiğiniz vize başvuru formu Malta için İngilizce veya Türkçe olarak doldurularak teslim edilebilir. Malta vizesi başvuru formu İngilizce veya Türkçe doldurulurken dikkat edilecek hususlar, ülkeye yapmak istediğiniz ziyaretle uyumlu olması, ziyaret sebebiniz, ziyaret etmek istediğiniz tarih aralığı, talep edilen giriş ve gün sayısı, konaklama bilgileriniz, seyahat boyunca masrafların nasıl karşılanacağı bilgisi, varsa daha önce alınmış Schengen vizeleriniz, pasaport, adres, iletişim ve kişisel bilgilerinizin doğru olarak doldurulması gerekir. 

    Hazırlanan belgelerle başvuru formunuzda belirtilen bilgilerin farklı olması vize talebinizin olumsuz olarak sonuçlanmasına neden olacaktır. Kısa süreli Malta seyahatiniz öncesinde tamamlanması gereken belgeleri, dilekçeleri Vize Merkezi’ni arayarak kolayca mail ve sms olarak gönderilmesini talep edebilirsiniz. Belgelerinizi tamamladıktan sonra vize danışmanınıza kargo veya elden ulaştırarak belgelerinizin kontrolünü sağlayabilirsiniz. Eksikliklerinizin tamamlaması ve randevunuzun alınmasından sonra vize başvuru formu, Vize Merkezi’nin operasyon ekibi tarafından seyahat etme amacınıza ve sunmuş olduğunuz belgelere uygun olarak doldurularak başvuruya hazır hale getirilecektir. 

    Malta Konsolosluğu, vize başvuru randevusunda başvuru sahibinin şahsen randevuda bulunmasını ve randevu aşamasında parmak izi ve dijital fotoğraf verilerinin kayıt alınmasını talep etmektedir. Vize başvuru randevusunda, yetkili dış operasyon temsilcisi tarafından belgeleriniz ve Malta vize başvuru formu 2020 getirilerek imzanızın alınmasıyla birlikte teslim edilmektedir. 

    Belgelerinizin hazırlanması, kontrolü, eksikliklerinizin tamamlanması, vize başvurunuzun değerlendirilmesi, pasaportunuzun teslim edilmesi sürelerini dikkate alarak vize başvurunuzu yapmanızda fayda vardır. Güncel hazırlanması gereken belgeler ve randevu tarihleri hakkındaki bilgileri 0212970 0583 numaralı telefonumuzdan öğrenebilirsiniz.

    Malta vize başvuru formu 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp