Ermenistan vize ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.L 09 Nis 2020, 20:53
    Merhaba sitenizde yer alan Ermenistan vize ücreti 2020 bilgisi toplamda ödenecek olan fiyatı mı ifade ediyor? İşlemler sırasında söz konusu ücretin dışında herhangi bir ücret talep ediliyor mu ve başvuruyu sizinle birlikte gerçekleştirdiğim takdirde ayrıca ödeme yapılması gerekiyor mu?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Nis 2020, 20:53

    İyi Günler, Ermenistan vizesine ait fiyatlar konsolosluk tarafından belirlenmekte ve dönemsel olarak güncellenmektedir. Vize Merkezi olarak söz konusu sayfamız üzerinden en güncel fiyatları paylaşmaktayız. Kurumumuz Ermenistan vize başvuruları dahilinde e-vize işlemlerini yerine getirmektedir. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinden Ermenistan’a seyahat edecek olan Umuma Mahsus Pasaport (Bordo Pasaport) sahibi vatandaşlarımızın başvuruları e-vize (elektronik vize) sistemi üzerinden kabul edilmektedir. 

    Ermenistan elektronik vizesi online başvuru işlemleri için ücret 30$ + KDV olarak belirlenmiştir. Kurumumuz aracılığıyla ile yapılan başvurularda belirtilen tutarın ödenmesi gerekmektedir. Başvuru sürecinde Ermenistan vizesi ücreti dahilinde herhangi bir ek ücret talep edilmemektedir. Vize başvuru işlemleri gerekli evrakların teslim edilmesi ve söz konusu ücretin ödenmesi ile başlatılmaktadır. Gerekli evraklar ile ilgili detaylı bilgiye Ermenistan vize işlemleri sayfamız üzerinden kolaylıkla ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. 

    Ermenistan seyahati gerçekleştirme amacı ile yapılan başvurularda sürecin herhangi bir nedenden dolayı olumsuz olarak sonuçlandırılması halinde ödenen tutar başvuru sahibine iade edilmemektedir. Ermenistan vize fiyat detayları ile ilgili ayrıca merak ettiklerinizi iletişim bilgilerimizi kullanarak vize temsilcilerimiz ile irtibata geçmeniz halinde kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Vize Merkezi olarak başvuru işlemlerinin gerçekleştirilmesi veya evrakların hatalı olarak yüklenmesinden kaynaklı ortaya çıkan olumsuz sonuçların önüne geçtiğimizi hatırlatmak isteriz.

    Ermenistan vizesi başvuru sürecini şahsen bulunmanıza gerek olmadan tamamlayabilir ve tüm işlemleri sizin adınıza gerçekleştirmemizi sağlayabilirsiniz. Online vize başvuru işlemlerini gerekli evrakları kurumumuza iletmeniz ile birlikte başvuruya hazır hale gelecek şekilde düzenleyerek prosedüre uygun olarak başlatmakta ve tüm süreç boyunca takibini yapabilmeniz konusunda hizmet vermekteyiz. 

    Ermenistan Vize Ücreti 2020 detayları ile ilgili diğer merak ettiklerinizi sormak veya başvuru sürecini profesyonel danışmanlık hizmetimiz ile tamamlamak için vize uzmanlarımız ile iletişime geçebilir veya size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. 

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Ermenistan vizesi ücretleri

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp