Suudi Arabistan vizesi kaç günde çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ö.B. 09 Haz 2021, 16:34
    Vize Merkezi merhaba, ben Arabistan için vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bu işlemler ortalama ne kadar sürer ve Suudi Arabistan vizesi kaç günde çıkar 2021 yılına ait son durumdan bahseder misiniz lütfen? Ayrıca işlemleri başlatmak için sizinle ne zaman iletişime geçilmesini tavsiye ediyorsunuz? Dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Haz 2021, 16:34

    İyi günler, Suudi Arabistan'a vize kaç günde çıkar başvuru yapacak kişilerin vize temsilcilerimize sıkça yönelttiği sorular arasında yer almaktadır. Vize talepleri konsolosluk tarafından değerlendirilmektedir. Başvuru aşamasında danışmanlık desteği veren kurumumuzun vize taleplerini kabul etme ve değerlendirme yetkisi bulunmamaktadır. Başvurular konsolosluğun kararınca değerlendirilmektedir.

    Vize talepleri için Suudi Arabistan vizesi çıkma süresi ortalama 3 ila 7 iş günü arasında değişiklik göstermektedir. Söz konusu sürenin ortalama olarak verildiğini hatırlatmak isteriz. Konsolosluğun yoğun olduğu bir dönemde başvuru yapılmış olması ya da işlemlerin resmi tatil günlerine denk gelmesi halinde sonuçlanma süresinde farklılıklar meydana gelebilmektedir. Başvuru aşamasında eksik evrak talep edilmesi vize talebinin işleme alınmamasına ya da olumsuz olarak sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Eksik evrak ibraz edilmesi aynı zamanda değerlendirme aşamasında tarafınızdan ek evrak talep edilmesine neden olabilmektedir. Bu durum da sonuçlanma süresinin tahmin edildiğinden uzun sürmesini sağlayabilmektedir.

    Suudi Arabistan vizesi çıkma süresi göz önünde bulundurularak başvuru işlemlerinin seyahat başlangıç tarihinin 30 gün kadar öncesinden başlatılması tavsiye edilmektedir. Kurumumuzdan destek aldığınız takdirde başvuru dosyası sizin adınıza titizlikle hazırlanmaktadır. Bu sayede evrakların eksik sunulması ya da işlemlerin hatalı yapılmasından dolayı ret sonucu ile karşılaşma ihtimalini ortadan kaldırabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

    Suudi Arabistan vizesi kaç günde çıkar 2021 sorunuzu güncel bilgiler ekseninde cevaplamış bulunuyoruz. Umuyoruz ki cevabımız konu ile ilgili sahibi olmanıza yardımcı olmuştur. Ayrıca merak ettiğiniz konular için ya da başvuru adımlarını temsilcilerimiz desteği ile başlatmak için tarafımız ile iletişime geçebilirsiniz. Arabistan vize işlemleri konusunda uzman kadromuz ile 0212 970 02 89 numaralı telefonumuz üzerinden rahat bir şekilde görüşme yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Suudi Arabistan Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • T.G. 17 Ağu 2021, 17:16

    İyi günler dilerim öncelikle, ben Suudi Arabistan vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında işlemler ne kadar sürer bu bilgileri edinmek istiyorum. Sizinle işlemleri gerçekleştirdiğimizde şahsen gelmemiz gerekiyor mu gerekmiyorsa ne zaman süreci başlatmak doğru olacaktır. Bana tahmini bir süreden bahsederseniz en azından ona göre bütçemi ayarlayıp işlemleri başlatmak isterim. Teşekkür ediyorum ve iyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Ağu 2021, 17:19

    İyi günler, Suudi Arabistan’ı ziyaret için yapılan vize başvuruları konsolosluk tarafından değerlendirilmektedir. Başvuru işlemleri sırasında danışmanlık desteği veren kurumumuzun başvuruları kabul etme ve değerlendirme yetkisine sahip olmadığını hatırlatmak isteriz. Suudi Arabistan'a vize kaç günde çıkar sorusu için ortalama 3 ila 7 iş günü aralığında bir süreden bahsedebilmek mümkündür.

    Başvuru işlemlerinin seyahat planını etkilemeyecek bir tarihte başlatılmış olması oldukça önem arz etmektedir. Suudi Arabistan vizesi çıkma süresi de göz önünde bulundurularak seyahat başlangıç tarihinden en az 30 gün önce işlemlerin başlatılması tavsiye edilmektedir. Kurumumuzdan destek alarak süreci başlatmanız durumunda gerekli belgeleriniz titizlikle incelenerek başvuru dosyasına eklenmektedir. Bu aşamada hatalı veya eksik bilgi ya da belge ile karşılaşılması durumunda tarafınız ile iletişime geçilmektedir.

    Evrakların hazırlanması, düzenlenmesi, herhangi bir hata olması durumunda bu hatanın ortadan kaldırılabilmesi ve Suudi Arabistan vizesi çıkma süresi dahilinde 30 günlük bir süre işlemler için yeterli kabul edilmektedir. Başvuru sürecinde şahsen bulunmanıza dair herhangi bir şart koşulmadığını hatırlatmak isteriz. Danışmanlarımız tarafından işlemleriniz gerçekleştirilirken dilerseniz uzaktan takibini yapabilirsiniz.

    Suudi Arabistan vizesi ile ilgili olarak diğer merak ettiklerinizi sormak ya da başvuru sürecini başlatmak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Alanında uzman kadromuz ile ikamet ettiğiniz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 02 89 numaralı telefonumuzu kullanarak görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Suudi Arabistan vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı vize süreleri hakkında sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olmasını umarız. Ayrıca merak ettiğiniz konular için bizimle yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimizi kullanarak kolaylıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp