Suudi Arabistan vizesi için gerekli evraklar 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • M. Gürses 15 Nis 2020, 09:47
    Geçen sene Suudi Arabistan’a şirketimizden yetkilimiz ticari amaçlı seyahatte bulundu. Bu yıl benim ticari faaliyet ile gitmem gerekiyor. Suudi Arabistan vizesi için gerekli evraklar 2020 için nelerdir? Dikkat etmemiz gereken noktalar ile birlikte yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Nis 2020, 09:47

    Merhabalar, 

    Suudi Arabistan’a seyahat ederken vize işlemlerinizi bizzat Konsolosluk üzerinden gerçekleştiremiyorsunuz. Suudi Arabistan konsolosluğu başvuruları yalnızca yetkilendirdiği acentaları aracılığı ile almaktadır.

    Başvuru aşamasında başvuru formu ve gerekli evrakların hazırlanma süreci yer almaktadır. Suudi Arabistan Konsolosluğu gidiş amacınızı baz alarak bazı evraklar talep etmektedir. Sizden istenilen belgeleri hazırlayıp müşteri temsilcimize ulaştırmanız yeterlidir. 

    Ticari ziyaretlerde Suudi Arabistan vizesi belgeleri hazırlarken en başında davetiye yer almaktadır. Davetiyenizin doğruluğunu ve güncel olup olmadığını kontrol etmek için müşteri temsilcinize mail atmanızı öneririz. 

    Suudi Arabistan için gerekli evraklar;

    • Pasaport ( Seyahat sonrası en az 1 yıl geçerli olmalıdır. )
    • 2 adet 4x6 ebatlarında arka fon beyaz Biometrik foto
    • Davetiye ( Suudi Arabistan’daki ticaret odasından ya da dış işleri bakanlığı tarafından alınış ve onaylı olmalıdır.)
    • Davetiyeyi gönderen Suudi Arabistan’daki ticari faaliyet yapacağınız firmanın ticari sicil belgesi ve Rakam-ı Cicil belgeleri 
    • Türkiye’deki firmanıza ait İngilizce faaliyet belgesi aslı, sicil gazete, imza sirküleri ve vergi levhası
    • Çalışanlar için kaşeli ve imzalı işe giriş bildirgesi
    • Şirketinizin antetli kağıdına gidiş amacı, kalış süresi gibi bilgilerin yer aldığı ıslak imzalı ve kaşeli şirket dilekçesi

    Teknisyen ya da Mühendis iseniz; 

    • Şirketinizin antetli kağıdına bonservis yazısı kaşeli ve imzalı 
    • Diploma fotokopisi 

    Evraklarınız hazırlandıktan sonra başvuru yapılmasının ardından 2-5 iş günü içerisinde sonuçlanmakta olup parmak izine gelmeniz gerekmemektedir. Suudi Arabistan vizesi belgeleriniz hazırlamanız yeterlidir, başvurunuzu sizler adına yapabiliriz. Başvuru yapıldıktan sonra karar tamamen konsolosluğa aittir. Vize ücreti başvuru merkezi, konsolosluk harcı ve vize merkezi danışmanlık ücreti dâhil 250 Dolar’dır. 

    Suudi Arabistan vizesi için gerekli evraklar 2020 yılına ait sizlerle paylaştık ancak müşteri temsilcimiz ile iletişime 0212 970 02 89 geçerek evraklarınızı teyit ettirebilir ve aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. 

    Teşekkürler 
    Burcu Altınışık

    suudi arabistan vizesi için gerekli evraklar 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp