Suudi Arabistan Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • G.Y. 07 Haz 2021, 16:34
    Merhabalar, ben kısa süreli bir seyahat nedeniyle vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Suudi Arabistan vizesi 2021 başvurularının nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum. Kurumunuz bu konuda destek veriyor mu? Sizinle işlemler için ne zaman iletişime geçebilirim. Dönüş için teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Haz 2021, 16:34

    İyi günler, Suudi Arabistan'a gitmek için vize başvurusunda bulunmak için ilk olarak seyahatin hangi amaçla yapılacak olduğunun belirlenmesi gerekmektedir. Bir sonraki adımda söz konusu seyahat amacına hizmet eden vize türüne ait gerekli evraklar ve ücretin teyit edilmesi bulunmaktadır. Kurumumuz başvuru işlemleri sırasında sağladığı danışmanlık desteği sayesinde sürecin oldukça hızlı ve kolay bir biçimde tamamlanması konusunda destek vermektedir.

    Suudi Arabistan'a vize işlemleri sırasında başvuru sahibi kişilerin şahsen bulunmaları şartı aranmamaktadır. Süreç şahsınız adına tamamlanırken işlemleri takip edebilmeniz açısından sizinle iletişimde kalınmaktadır. Vize türüne uygunluk gösteren evrakların tarafımıza iletilmesi ve vize ücreti ödemesinin ardından başvuru dosyası hazırlama süreci başlamaktadır. Evraklarınızı kurumumuza elden teslim edebilir, kargo ya da kurye hizmetinden faydalanabilir ya da online olarak iletebilirsiniz.

    Evrakların teslim edilmesinden sonra vize temsilcilerimiz belgeleri inceleyerek herhangi bir hata ya da eksik gözlemlemesi halinde sizinle iletişime geçmektedir. Suudi Arabistan'a gitmek için vize başvurularında talep edilen belgelerin eksik olarak değerlendirmeye sunulması başvurunun işleme alınmamasına ya da ret kararı ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Konsolosluğun başvuruyu herhangi bir neden dolayısıyla olumsuz bir karar ile sonuçlandırması halinde başvuruda ödenen vize ücreti iade edilmemektedir. Bu nedenle Suudi Arabistan vize işlemleri sırasında başvuru dosyasının talep edildiği şekilde hazırlanması oldukça önem arz etmektedir.

    Kurumumuz desteği ile Suudi Arabistan'a vize başvuru adımlarını başlatmanız halinde işlemler sırasında sıkça yapılan hatalardan dolayı vize talebinin reddedilmesi ihtimalinin önüne geçebilirsiniz.

    Suudi Arabistan Vizesi 2021 başvuru şartları ile ilgili kurumumuza yönlendirmiş olduğunuz soruyu size yardımcı olacak şekilde cevaplamış bulunmaktayız. Süreçle ilgili ayrıca merak ettikleriniz için bizimle 0212 970 02 89 numaralı telefonumuz üzerinden iletişime geçebiliriniz. Dilerseniz ikamet olmakta olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret edebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Vize Merkezi

    Suudi Arabistan Vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • L.Yüksel 13 Ağu 2021, 14:51

    İyi çalışmalar diliyorum öncelikle Vize Merkezi, turistik gezi amacıyla Arabistan’ı gezmek istiyorum. Bu durumda Suudi Arabistan vizesi 2021 yılı için başvuru şartları nelerdir ve işlemleri nereden yapmam gerekiyor? Süreçle ilgili olarak bilinmesi gerekenleri benimle paylaşırsanız eğer çok memnun olacağım. Teşekkür ederim şimdiden. İyi günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Ağu 2021, 14:54

    İyi günler, Kurumumuzun Suudi Arabistan'a vize işlemleri konusunda başvuru sahiplerine profesyonel olarak danışmanlık desteği verdiğini hatırlatarak sorunuzu cevaplamaya başlamak isteriz. Başvuru işlemleri öncesinde seyahatin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi oldukça önem arz etmektedir. Bu sürecin sonunda başvuru yapılacak vize türü belirlenmektedir. Suudi Arabistan vize ücreti ve gerekli evrakları başvuru yapılacak olan vize türüne göre farklılık göstermektedir.

    Vize türünün belirlenmesinin ardından Suudi Arabistan'a gitmek için vize başvuru işlemlerini kurumumuz desteği ile başlatarak sürecin şahsınız adına en uygun şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz. İşlemler sırasında şahsen bulunmanıza dair herhangi bir zorunluluk aranmadığını hatırlatmak isteriz. Dilerseniz bu süreçte gereken evrakları tarafımıza elden, kargo ya da kurye desteği ile veya online olarak iletebilirsiniz.

    Temsilcilerimiz gerekli evrakları Suudi Arabistan'a vize başvuru şartlarına uygun olacak şekilde düzenlemektedir. Bu aşamada herhangi bir eksik veya hata gözlemlenmesi durumunda tarafınız ile iletişime geçilmektedir. Bu sayede başvuru sahiplerinin vize talebi sürecinde yapmış oldukları hatalardan dolayı değerlendirmenin olumsuz sonuçlanması ihtimalinin önüne geçilmektedir. Suudi Arabistan'a gitmek için vize işlemlerinizi danışmanlarımız gerçekleştirirken uzaktan rahatlıkla takibini yapabilecek olduğunuzu hatırlatırız.

    Vize talebi oluşturma adımları ile ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruları sormak ya da doğrudan başvuru işlemlerini başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuza 0212 970 02 89 numaralı telefonumuz üzerinden ya da size en yakın ofisimizi ziyaret ederek ulaşım sağlayabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Suudi Arabistan vizesi 2021 başvuru şartları ve işlemleri ile ilgili sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Sürece dair ayrıca merak ettiğiniz konuların bulunması halinde yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimiz aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar, iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp