Suudi Arabistan vize ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • H. Soylu 15 Nis 2020, 16:35
    Merhaba, Suudi Arabistan’a vize alarak seyahat etmeyi planlıyorum. Suudi Arabistan vize ücreti 2020 yılı için ne kadar olduğunu göremedim hiçbir sitede. Ödemeyi nasıl ve nereye yapıyoruz? Ödemeyi başvuru aşamasında mı önceden online sistem üzerinden mi yapıyoruz? Hazırlamamız gereken evraklar nelerdir? Yardımlarınızı rica ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Nis 2020, 16:35

    Merhabalar, 

    Suudi Arabistan vize başvurularınızda evrak listesi seyahat türünüze göre farklılık göstermekte olup bazı evraklar standart olabilmektedir. Öncelikle her başvuruda olacağı gibi pasaportunuz karşılıklı iki boş sayfaya ve seyahat sonrası 1 yıl geçerli süreyi kapsayacak şekilde olmalıdır. 2 adet Biometrik fotoğraf başvuru formunuz ve vize için gereklidir. Biometrik fotoğraf 4x6 cm ebatlarında ve arka fon beyaz olmalıdır. Başvuru formu da standart belgeler arasında olup, formu olmayan başvuruların kabul edilmeyeceğini belirtmek isteriz. Vize türünüze göre daha detaylı evrak listesi için müşteri temsilcilerimizden destek alabilirisiniz. 

    Tüm dünya ülkelerinde vize ücretleri seyahat amacınıza göre belirlenmekte olup ödemeleri konsolosluğun belirlediği kurallar çerçevesinde yapılmaktadır. 

    Suudi Arabistan konsolosluğu başvuru esnasında bireysel başvuru almadığı için yetkili başvuru merkezleri aracılığı ile vize işlemlerini yürütmektedir. Suudi Arabistan vizesi ücret hakkında detaylı bilgi verebilmemiz için seyahat amacınızı bilmemiz gerekir. Suudi Arabistan ücretlerinin içerisinde konsolosluk harcı, başvuru merkezi ücretleri ve gerektiği durumlarda seyahat sağlık sigortalarını kapsamaktadır. 

    Suudi Arabistan vize fiyat bilgisi için en çok vize alınan türler hakkında size bilgi vermek isteriz. Umre ve hac vizeleri için vize merkezi danışmanlık ve tüm konsolosluk harçları dâhil 420 dolardır. Başvuru yapıldıktan sonra 5-7 iş günü içerisinde vizeniz sonuçlanmaktadır. Suudi Arabistan’a en çok başvuru yapılan vize türü ticari vizedir. Suudi Arabistan vize fiyat bilgisi ticari amaç için 250 dolar olup öngörülen sonuçlanma süreci 4-5 iş günüdür. Ticari başvurularda en önemli belge davetiyedir ve davetiyenizin onaylı, güncel olduğundan emin olmanız gereklidir. 

    Suudi Arabistan vize ücreti 2020 için müşteri temsilcimiz sizlere evrak listesi ve teklif gönderebilir. Müşteri temsilcilerimize 0212 970 02 89 telefon numarasından yada [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz. 

    Teşekkürler,
    Burcu Altınışık

    suudi arabistan vize ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp