Suudi Arabistan vize randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.T. 09 Haz 2021, 14:27
    Selamlar öncelikle, Arabistan’a vizesine başvurmak için yapılması gerekenlere dair bilgi almam mümkün mü? Suudi Arabistan vize randevusu 2021 ve başvuru adımlarına dair süreci bana özetlerseniz çok sevinirim. işlemleri sizin desteğinizle başlatmayı talep edersem bu durumda ne zaman görüşmemiz doğru olur? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Haz 2021, 14:27

    İyi günler, Suudi Arabistan vizesi randevu işlemleri öncesinde başvurunun ilk adımını seyahatin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine yapılacak olduğunun belirlenmesi oluşturmaktadır. Bir sonraki adımda Arabistan’a planlanan seyahatin hangi vize türünü uygunluk gösterdiğinin teyit edilmesi şartı aranmaktadır. Konsolosluk tarafından belirlenen ve talep edilen vize ücretleri ile birlikte gereken evraklar da vize türüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

    Kurumumuz başvuru dosyasının hazırlanması, işlemlerin doğru bir şekilde gerçekleştirilmesi ve Suudi Arabistan vizesine randevu almak adımlarını şahsınız adına tamamlamaktadır. Sürecin başlatılabilmesi için ilk olarak talep edilen evrakların bir araya getirilmesi şartı aranmaktadır. Suudi Arabistan vize işlemleri sırasında eksik evrak sunulması başvurunun işleme alınmamasına veya ret kararı ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Ayrıca eksik evrak teslim edilmesi değerlendirme aşamasında tarafınızdan ek evrak talep edilmesine yol açabilmektedir. Bu da değerlendirme süresini doğrudan etkilediğinden seyahat planı ile ilgili aksaklık yaşanmasına yol açabilmektedir.

    Suudi Arabistan vizesi randevu işlemlerinin ardından vize talebi dosyanız konsolosluğun değerlendirmesine sunulmaktadır. Değerlendirme süresinin ardından pasaportunuz kurumumuz tarafından teslim alınmasının ardından şahsınıza iletilmektedir. Geçerli süreye sahip olan pasaport ve onaylanan vize talebi ile seyahatinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

    Başvuru işlemleri için planlanan seyahat başlangıç tarihinin en az 30 gün öncesinden tarafımız ile iletişime geçilmesini tavsiye etmekteyiz. Bu sayede başvuru dosyanız şahsınız adına talep edildiği şekilde hazırlanarak konsolosluk değerlendirmesine sunulacak şekilde hazırlanabilmektedir.

    Oluşturduğunuz Suudi Arabistan vize randevusu 2021 ve başvuru şartları konularına dair sorunuzu size yardımcı olacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Süreçle ilgili olarak ayrıca bilgi almak istediğiniz konuların bulunması halinde kurumumuz ile iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşmek ve başvuru adımlarını sahip olduğumuz deneyim ile başlatmak için 0212 970 02 89 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Suudi Arabistan Vize Randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Ü.Y. 17 Ağu 2021, 14:53

    İyi günler, iyi çalışmalar dilerim. Suudi Arabistan vize randevusu 2021 yılında nasıl alınıyor acaba? Ben başvuruda bulunmak istiyorum ama bu işlemlerin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Kendim mi yapmalıyım yoksa siz mi alıyorsunuz bizim adımıza öyle mi gidiyoruz? Bana bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden, iyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Ağu 2021, 14:56

    İyi günler, Suudi Arabistan’a seyahat planı olan kişilerin ilk olarak seyahatlerini hangi amaçla ve ne kadar süreliğine gerçekleştirecek olduklarının belirlenmesi gerekmektedir. Suudi Arabistan vizesine randevu almak adımından önce başvuru yapılacak olan vize türünün belirlenmesi şartı aranmaktadır. Suudi Arabistan vize ücreti ve gerekli evrakları başvuru yapılacak olan vize türüne göre farklılık göstermektedir.

    Kurumumuz desteği ile yapılan başvurularda Suudi Arabistan vizesi randevu ve başvuru dosyası hazırlanması sürecinde temsilcilerimiz başvuru sahiplerine destek vermektedir. Bu sayede başvurunun hatalı veya eksik olarak yapılmasının önüne geçilmektedir. Başvurunun konsolosluğun talep ettiği şekilde gerçekleştirilmemesi durumunda değerlendirme olumsuz olarak sonuçlanabilmektedir. Böyle bir durum ile karşılaşılması halinde ödenen vize ücreti başvuru sahibine iade edilmemektedir. Süreç boyunca maddi veya manevi herhangi bir kayıpla karşılaşılmaması için vize işlemlerinin doğru olarak yapılması oldukça önem arz etmektedir.

    Temsilcilerimiz desteği ile yapılan başvurularda başvuru sahibinin şahsen bulunması gerekmemektedir. Suudi Arabistan vizesi randevu işlemleri ve başvuru dosyasının değerlendirme sürecine gönderilmesi adımları kurumumuz desteği ile gerçekleştirilmektedir. Başvurular Suudi Arabistan diplomatik temsilciliği tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır.

    Suudi Arabistan Vizesi ile ilgili olarak daha detaylı bilgi talep etmeniz halinde veya başvuru işlemlerini tarafımız desteği ile başlatmak için bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız ile görüşmek için 0212 970 02 89 numaralı telefonumuzu kullanabilir ya da ikamet adresinize en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Suudi Arabistan vize randevusu 2021 yılı ile ilgili sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Güncel bilgilerle oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olacağını umuyoruz. Ayrıca bilgi almak istemeniz halinde veya başvuruları kurumumuz desteği ile başlatmak istemeniz durumunda yukarıdaki iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar, iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp