Suudi Arabistan vize başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • R.Olgun 09 Haz 2021, 14:21
    İyi çalışmalar, ben Arabistan için vize talebinde bulunmak istiyorum. Çalışma programım nedeniyle işlemlerle şahsen ilgilenecek vakte sahip değilim. Suudi Arabistan vize başvurusu 2021 işlemleri sırasında siz yardımcı oluyor musunuz ve oluyorsanız bu süreçte benimde şahsen bulunmam gerekiyor mu? Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Haz 2021, 14:21

    İyi günler, Suudi Arabistan vizesine başvurmak için başvuru adımlarını şahsen tamamlamanız zorunluluğu bulunmaktadır. Dilerseniz süreci kurumumuz desteği ile tamamlayarak işlemlerin sizin adınıza en uygun ve en doğru şekilde yapılmasını sağlayabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz işlemleri sizin adınıza gerçekleştirirken süreçten haberdar olabilmeniz açısından şahsınız ile sürekli olarak iletişimde kalmaya devam etmektedir.

    Suudi Arabistan vizesi başvuru adımlarını başlatmak için ilk olarak seyahatin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi gerekmektedir. Daha sonra söz konusu seyahat planına uygunluk gösteren vize türünün belirlenmesi gerekmektedir. Konsolosluk tarafından talep edilen belgeler ve ücretler başvuru yapılan vize türüne göre farklılık gösterebilmektedir.

    Kurumumuz desteği ile Suudi Arabistan vizesine başvurmak sürecin şahsınız adına oldukça hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır. Başvuru işlemlerini başlatmadan önce talep edilen belgelerin tarafımıza iletilmesi gerekmektedir. Evrakları kurumumuza elden teslim edebileceğiniz gibi dilerseniz kargo veya kurye hizmetinden faydalanarak ya da doğrudan online olarak iletebilirsiniz. Vize danışmanlarımız evrakları inceledikten sonra herhangi bir eksiklik görmesi durumunda şahsınız ile iletişime geçerek söz konusu hatanın giderilmesini sağlamaktadır.

    Bu sayede Suudi Arabistan vizesi başvuru işlemleri sırasında eksik evrak teslim etme nedeniyle başvurunun reddedilmesi ya da değerlendirme aşamasında tarafınızdan ek evrak talep edilmesi ile zaman kaybı yaşama ihtimalinin önüne geçebilirsiniz. Suudi Arabistan vize işlemleri sayfamızdan konu ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

    Suudi Arabistan vize başvurusu 2021 işlemlerine dair diğer merak ettiklerinizi sormak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuzdan vize talebi oluşturma işlemlerine dair detaylı bilgi almak ya da başvuru adımlarımı başlatmak için görüşme yapabilirsiniz. Vize temsilcilerimiz ile 0212 970 02 89 numaralı telefonumuz aracılığıyla iletişim kurabilir veya dilerseniz size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Suudi Arabistan Vize Başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • G.P. 17 Ağu 2021, 14:21

    Merhabalar, Suudi Arabistan vize başvurusu 2021 yılı şartları ile ilgili bana bilgilendirme yapar mısınız lütfen? Daha önce başvuruda bulunmadım bordo pasaport sahibiyim ve yapılması gerekenler hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığımı düşünüyorum. Nereden başlanır ve nasıl ilerlenmesi gerekir anlatırsanız çok sevinirim. Dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Ağu 2021, 14:24

    İyi günler, Kurum olarak Suudi Arabistan vizesi başvuru işlemleri için başvuru sahiplerine profesyonel olarak danışmanlık desteği sağladığımızı hatırlatarak sonunuzu cevaplandırmak isteriz. Başvuru öncesinde ilk olarak seyahatin ne kadar süreliğine ve hangi amaçla gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi gerekmektedir. Konsolosluk tarafından talep edilen belgeler ve başvuru ücretleri vize talebinde bulunulacak olan vize türüne göre farklılık göstermektedir.

    Temsilcilerimizden destek alarak Suudi Arabistan vizesine başvurmak isteyen kişilerin işlemleri danışmanlarımız aracılığıyla yürütülmektedir. Bu sayede başvuru sahiplerinin süreç içerisinde sıkça yaptığı hatalardan dolayı değerlendirmenin olumsuz sonuçlanması ihtimalinin önüne geçilmektedir. Başvurunun konsolosluk tarafından herhangi bir nedenle reddedilmesi halinde ödenen vize ücreti iade edilmemektedir. Bu sebeple işlemlerin doğru olarak tamamlanması maddi manevi herhangi bir kayıp yaşanmaması açısından oldukça önem arz etmektedir.

    Seyahat planının oluşturulmasının ardından Suudi Arabistan vizesi başvuru adımlarını bizimle iletişime geçerek rahatlıkla başlatabilirsiniz. Temsilcilerimize evraklarınızı iletmenin ardından titizlikle incelenmesi süreci başlatılmaktadır. Bu aşamada herhangi bir eksik bilgi veya belge tespit edilmesi halinde tarafınız ile iletişime geçilmektedir. Başvuru dosyasının konsolosluğun talep ettiği şekilde hazırlanmasının ardından değerlendirme sürecine geçilmektedir.

    Suudi Arabistan vizesi başvuru işlemleri ile ilgili detaylı bilgi talep etmeniz halinde veya başvuru işlemlerini kurumumuz desteği ile başlatmak istemeniz durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız ile görüşmek için size en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da doğrudan 0212 970 02 89 numaralı telefon hattımızı kullanabilirsiniz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Suudi Arabistan vize başvurusu 2021 yılı şartları ve işlemlerine dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiklerinizi sormak ya da doğrudan başvuru işlemlerini başlatmak için yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz. Bizi tercih etmenizden dolayı öncelikle teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp