Suudi Arabistan transit vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • T.Yüksel 07 Haz 2021, 16:50
    İyi günler, ben Arabistan’dan başka bir ülkeye seyahat etmeyi planlıyorum. Bu durumda Suudi Arabistan transit vize 2021 başvurusunda bulunmam gerekiyor mu yoksa doğrudan seyahatimi yapabilir miyim? Eğer gerekiyorsa başvuruyu nasıl ve nereden yapmam doğru olur? Kısaca bilgilendirirseniz sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Haz 2021, 16:50

    İyi günler, Suudi Arabistan'a transit vize gerekip gerekmediğini söyleyebilmek için ilk olarak seyahat detaylarının belirlenmiş olması gerekmektedir. Seyahatin nasıl ve ne sürede gerçekleştirilecek olduğu vize sahibi olma zorunluluğunu doğrudan etkilemektedir. Arabistan havaalanından aktarmalı olarak başka bir ülkeye seyahat edilecek olması durumunda havaalanında 24 saatten uzun kalınacak olması ve havaalanın sınırları dışına çıkılacak olması halinde transit vize Suudi Arabistan tarafından talep edilmektedir.

    Arabistan üzerinden aktarmalı uçuş gerçekleştirildiği sırada havaalanı sınırları dışına çıkmamak ve diğer uçuşun 24 saatten kısa bir süre içinde gerçekleştirilecek olması halinde Suudi Arabistan'a transit vize muafiyetinden faydalanarak seyahat tamamlanabilmektedir. Bahsetmiş olduğunuz seyahat planının hangi duruma denk geldiği göz önünde bulundurularak vize gerekmesi halinde kurumumuz desteği ile başvuru işlemlerini başlatabilirsiniz.

    Başvuru işlemleri için tarafımız ile iletişime geçerek şahsen bulunma zorunluluğunuz olmadan süreci başlatabilir ve uzaktan takibini yapabilirsiniz. Temsilcilerimiz vize talebi oluşturma sürecinin şahsınız adına en doğru şekilde yapılması konusunda danışmanlık desteği vermektedir. Başvuru öncesinde transit vize Suudi Arabistan işlemlerine dair merak ettiklerinizi sorabilir ve gerekli evrakları tarafımıza ileterek sürecin devamlılığını sağlayabilirsiniz.

    Kurumumuz sayesinde vize talebi oluşturma adımlarını başlatarak başvuru sahiplerinin işlemler sırasında sıkça yapmış olduğu hatalardan dolayı vize başvurularının reddedilmesi ihtimalinin önüne geçebilirsiniz. İşlemler şahsınız adına en doğru şekilde yapılırken uzaktan takibini rahatça yapabilmeniz için danışmanlarımız tarafınız ile sürekli olarak iletişimde kalmaya devam etmektedir.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Suudi Arabistan transit vize 2021 güncel bilgileri hakkında sormuş olduğunuz soruyu size yardımcı olacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Kurumumuza diğer merak ettiklerinizi sormak ya da başvuru işlemlerini başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Arabistan vizesi uzman kadromuz ile size yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 02 89 numaralı telefonumuz üzerinden görüşme yapabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Suudi Arabistan Transit Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • C.U. 13 Ağu 2021, 17:02

    Merhabalar, iyi çalışmalar diliyorum. Suudi Arabistan transit vize 2021 acaba aktarmalı uçuşların tümünde talep ediliyor mu? Yoksa ayrıca vize sahibi olmadan böyle bir geçiş yapma hakkım var mı? Bordo pasaport sahibi olduğumu da söylemek istiyorum. Bu prosedürün nasıl ve neye göre belirlenmiş olduğundan kısaca bahseder misiniz lütfen? Teşekkürler ediyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Ağu 2021, 17:05

    İyi günler, Konsolosluk tarafından belirlenen şartlara göre aktarmalı uçuşlarda ayrıca gereken vizeler seyahatin niteliğine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Havaalanı sınırları içerisinden çıkış yapmamak ve bir sonraki uçuşun 24 saatten kısa sürede gerçekleşecek olması durumunda Suudi Arabistan'a transit vize gerekmemektedir. Bu durumunda ayrıca bir başvuruda bulunmadan seyahatinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

    Aktarmalı uçuşun 24 saatten sonra yapılması halinde veya havaalanı sınırlarından çıkış yapılacak olması durumunda transit vize Suudi Arabistan konsolosluğu tarafından talep edilmektedir. Bu durumunda başvuru sahiplerinin seyahatleri öncesinde vize sahibi olmuş olmaları gerekmektedir. Kurum olarak başvuruda bulunması gereken kişilere profesyonel danışmanlık desteği verdiğimizi ve bu sürecin en doğru şekilde yürütülmesini sağladığımızı hatırlatmak isteriz.

    Suudi Arabistan'a transit vize başvurusunda bulunulması gereken durumlarda talep edilen evrakların eksiksiz olarak bir araya getirilerek başvuru yapılması gerekmektedir. Bu aşamada belgelerde veya bilgilerde eksiklik olması vize talebinin olumsuz sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Alanında uzman kadromuz ile şahsen bulunma şartınız olmaksızın işlemleri gerçekleştirerek yapılan hatalardan dolayı olumsuz sonuç ile karşılaşma ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz.

    Suudi Arabistan vize işlemleri ile ilgili olarak bilgi almak ya da başvuru işlemlerini alanında uzman kadromuz ile başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vize temsilcilerimiz ile görüşmek için ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret edebilir veya 0212 970 02 89 numaralı telefonumuzu kullanabilir olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Suudi Arabistan transit vize 2021 yılı başvuru işlemleri ve şartlarına dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Sürece dair ayrıca bilgi almak istediğiniz konuların bulunması durumunda yukarıda yer vermiş olduğumuz iletişim adreslerimiz üzerinden bizimle doğrudan görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bilgi almak için kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp