Suudi Arabistan öğrenci vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S.Erdeniz 09 Haz 2021, 14:12
    İyi günler, ben Suudi Arabistan öğrenci vizesi 2021 başvuru işlemlerine dair bilgi almak istiyorum. İşlemler nasıl yapılıyor, ilk olarak ne yapılması gerekiyor, hangi evraklar talep ediliyor ve ücreti nedir? Siz bu konuda yardımcı oluyor musunuz ve sürekli olarak ofisinize mi gelmem gerekiyor? Teşekkürler şimdiden cevabınız için. İyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Haz 2021, 14:12

    İyi günler, öğrenci vizesi Suudi Arabistan başvurusunda bulunabilmek için ilk olarak Arabistan sınırları içerisinde okul veya üniversiteden kabul alınması gerekmektedir. Başvuru işlemleri sırasında söz konusu onayı gösteren belgenin konsolosluk değerlendirmesine sunulması gerekmektedir. Kabul belgesi ile birlikte talep edilen diğer evrakların da eksiksiz olarak başvuru dosyasına eklenmesi şartı aranmaktadır. Aksi halde vize talebi olumsuz karar ile sonuçlanabilmektedir.

    Uzun süreli eğitimler için Suudi Arabistan Öğrenci Oturum İzni sahibi olarak ülke sınırları içerisinde ikamet edilebilmektedir. Kurumumuz vize başvuru işlemleri sırasında danışmanlık desteği vererek sürecin şahsınız adına en uygun şekilde tamamlanması konusunda destek vermektedir. Bu yolu tercih etmeniz halinde evraklarınız vize uzmanlarımız tarafından incelenerek öğrenci vizesi Suudi Arabistan başvurusuna uygun olacak şekilde düzenlemektedir.

    Kurumumuz danışmanlık desteği ile başvuru yapmaya karar vermeniz halinde işlemler sırasında şahsen bulunmanız şartı aranmadığını hatırlatmak isteriz. İşlemler sizin adınıza gerçekleştirilirken danışmanlarımız ile iletişimde kalarak sürecin takibini yapabilirsiniz.

    Suudi Arabistan Öğrenci Oturum İzni koşulları ile ilgili ayrıca mera edilenlere eğitim vizesi sayfamızdan ulaşabilir ya da doğrudan temsilcilerimiz ile iletişime geçerek sorularınızı yöneltebilirsiniz. Alınması planlanan eğitimin detaylarına uygun olarak başvuru adımları, gerekli evrakları ve ücretleri hakkında vize uzmanlarımız tarafınız ile güncel ve doğru bilgileri paylaşarak uygun görmeniz halinde işlemleri profesyonel olarak başlatmaktadır. Kurumumuz ile yapılan başvurularda sürecin başından sonuna kadar şahsınız ile iletişimde kalınarak bilgi paylaşımı yapılmaya devam etmektedir.

    Suudi Arabistan öğrenci vizesi 2021 başvuru işlemlerine dair tarafımıza yöneltmiş olduğunuzu soruyu size yardımcı olacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettikleriniz için bizimle görüşme yapabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile 0212 970 02 89 numaralı telefonumuz üzerinden ietişime geçebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla

    Suudi Arabistan Öğrenci Vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • E.M. 16 Ağu 2021, 22:19

    Merhabalar öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. Arkadaşımla birlikte Arabistan’a bir eğitim programına katılmayı düşünüyoruz. İkimizde bordo pasaport sahibiyiz. Bu sebeple Suudi Arabistan öğrenci vizesi 2021 yılı başvuruları hakkında bilgi alabilmek için bu soruyu oluşturuyorum. Başvurular nasıl yapılıyor hangi evraklar talep ediliyor konularına dair bir özet geçerseniz çok sevinirim. Teşekkürler, iyi akşamlar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Ağu 2021, 22:22

    İyi günler, Suudi Arabistan sınırları içerisinde eğitim almayı planlayan kişilerin sahip olmaları gereken vize eğitimin süresine ve niteliğine bağlı olarak farklılık göstermektedir. Başvuru sahipleri öğrenci vizesi Suudi Arabistan konsolosluğu tarafından onaylandıktan sonra kısa süreli seyahatlerini rahatlıkla gerçekleştirebilmektedir. Bu nedenle başvuru işlemleri öncesinde ilk olarak alınacak olan eğitime dair detayların belirlenmiş olması oldukça önem arz etmektedir. Vize türlerine bağlı olarak ücretler ve gerekli evraklar da farklılık göstermektedir.

    Uzun süreli olan eğitimler için Suudi Arabistan Öğrenci Oturum İzni talep edilebilmektedir. Bu durumda başvuru sahibinin öğrenciler için vize başvurusunda bulunduktan sonra ülke sınırları içerisinde girdiğinde ayrıca ikamet izni başvurusunda da bulunması gerekmektedir. Kurumumuz öğrenci vizesi Suudi Arabistan konsolosluğunun talep ettiği şekilde başvuru yapılması konusunda profesyonel olarak danışmanlık desteği sağlamaktadır. Bu sayede başvuru sahibi kişilerin işlemler sırasında sıkça yaptıkları hatalardan dolayı vize taleplerinin reddedilmesi ihtimalinin önüne geçilmektedir. Danışmanlarımızdan destek alarak şahsen bulunmanıza gerek olmaksızın tüm sürecin doğru olarak yönetilmesini sağlayabilirsiniz.

    Suudi Arabistan Öğrenci Oturum İzni ve vize başvuru işlemleri ile ilgili ayrıca merak ettikleriniz için bizimle doğrudan görüşme yapabilirsiniz. Suudi Arabistan vize işlemleri konusunda alanında uzman kadromuz ile size en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 02 89 numaralı telefonumuz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Suudi Arabistan öğrenci vizesi 2021 yılı başvurularına dair sorunuzu size en uygun olacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olmasını umuyoruz. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiklerinizi sormak ya da başvuru işlemlerini doğrudan başlatmak için bizimle yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimiz üzerinden görüşme yapabilirsiniz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar, iyi günler dileriz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp