Portekiz vizesi reddi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • FATİH 25 Şub 2022, 13:54
    Selamlar, Portekiz vizesi reddi 2022 yılında retle ilgili değişiklikler meydana geldi mi neden ret verilir genelde ve sonrasında neler yapılmalıdır. Ücret iadesi yapılır her başvuruda yeniden mi ödeme yapılır? bana bilgi vermenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Şub 2022, 13:54

    Merhabalar;

    Schengen vize başvurusunun Portekiz vize ret sebebi başında başvuru formunun eksik yanlış doldurulması, seyahat amacının net olmaması, seyahat masrafının karşılanacağına dair yeterli gelir belgesi banka hesabı olmaması vize geçerliğinin süresi içerisinde ikamet edilen ülkeye geri dönüleceğine dair ikna edici kanıt sunulamamış olması otel rezervasyonun sistemde görünmemesi gelir. Başvurunuzu yaparken bu hususu göz önünde bulundurmanız önem arz eder.

    Portekiz vizesi ret Vize Merkezi Portekiz Schengen vize departmanı çağrı merkezi aranarak Portekiz Schengen vizesi 90 güne kadar konaklamalı başvuru evrakını temsilcimizden ''bilgi e-maili'' olarak ücretsiz talep edebilir. Vize Merkezi Portekiz vize departmanı hazırlanması gereken evrak güncel halini sizle e-posta olarak paylaşır. Vize harç ücreti yanı sıra belli bir hizmet bedeli ödeyerek Vize Merkezi aracılığıyla seyahat amacınıza uygun, eksiksiz, doğru hızlı bir başvuru yapılabilir. Vize Merkezi’nden alacağınız hizmet sayesinde yorucu prosedür uğraşmadan, kolay hızlı randevuyla vize başvurunuzu sağlama alabilirsiniz.

    Portekiz vize ret vize başvurunuz olumsuzlukla sonuçlanması durumunda ücret iadesi yapılmaz. Vize başvurunuzun olumsuz bir sonuçla karşılamamak adına Portekiz vize başvurusu uyum koşulunu eksiksiz olarak tamamlamaya özen gösteriniz.

    Portekiz vizesi ret Vize Merkezi olarak Portekiz vize başvurunuzun sonuçlanma süresi, vize başvurunuz hakkında verilecek karar alacak olduğunuz vize süresi konusunda yetki sahibi olmadığımızı belirtiriz.

    Portekiz vizesi reddi 2022 yılı kararına karşı temize gidebilir. Portekiz Konsolosluğu tarafından verilen Portekiz vize başvurusu ret kararı ve ret nedeni standart bir formla bildirilir. Ret bildiriminde ret kararının nedeni temyiz için son başvuru tarihi yer almalıdır. Ancak, yeni bir başvuruda bulunmadan önce, bir önceki Portekiz vizesi reddinin sebebini inceleyerek gerekli yer de düzeltme yapmanız tavsiye edilir. Güncel bilgi için Vize Merkezi ofislerimizi 0212 970 02 77 numaralı hattan arayarak öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp