Portekiz Vizesi Reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • d.k 16 Nis 2021, 14:05
    İyi günler, Portekiz turistik vize başvurusunda bulunmam halinde tarafıma vizem onaylanmasa sonuca itiraz edebiliyor muyum? Portekiz vizesi reddi 2021 için itiraz hakkımız olması halinde işlemler nasıl gerçekleşmektedir uzun zaman sürüyor mu yoksa hemen dönüş yapıyorlar mı? Direk olarak Konsolosluğa mı başvuru yapılmakta detaylı bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2021, 14:05

    Merhaba, Portekiz vize ret olarak tarafınıza verilmemesi için gerçekleştireceğiniz başvurunuzda sizden istenilen tüm belgeleri eksiksiz, gerçeğe uygun, yalan bilgi beyanında bulunmadan başvuru dosyanız ile birlikte işleminizi gerçekleştirmeniz oldukça önemli olmaktadır. Güncelliğini yitirmiş belge, yeterli teminatları içermeyen seyahat poliçesi, banka hesap dökümlerinde yeterli bakiye olmaması, sgk prim ödemelerinizin düzensizliği, yeni işe başlamış olmanız, pasaport sürenizin az olması Portekiz vizesi ret verilmesi için yeterli sebepleri oluşturmaktadır. Konaklama ve ulaşım rezervasyonlarınız dahil tüm belgeleriniz vize değerlendirilmesi için oldukça önemlidir. Gerçekleştirmiş olduğunuz vize başvurunuz yalnızca Portekiz Konsolosluğu tarafından değerlendirilmektedir. Teslim etmiş olduğunuz belgeleriniz ayrı ayrı ele alınarak incelenmekte ve teyit edilmektedir. Ret vize başvuruları genelde yetersiz evrak sebebi ile başvuru sahiplerine verilmektedir. Profesyonel destek alarak başvuru gerçekleştirmeniz faydalı olabilecektir.

    Portekiz vize ret verilmesi halinde başvuru sonucunuza itiraz edebilmektesiniz. Vize itiraz işleminiz için pasaportunuz, vize reddi kağıdınız ve Konsolosluğa hitaben yazılmış itiraz dilekçeniz ile birlikte Ankara Portekiz Büyükelçiliğine başvuruda bulunabilirsiniz. Yapılan tüm itiraz başvuruları için işleme alınma garantisi verilmemektedir. Değerlendirmek üzere işleme alınması halinde sizinle irtibata geçilerek yeniden randevu ve yeni belgeler hazırlamanız istenebilecektir. Portekiz vizesi ret işlemleri değerlendirmeye alındıktan sonra olumlu dönüş yapılmayabilmektedir ve bu değerlendirme süreleri oldukça uzun zamanları kapsayabilmektedir. Vize başvurularının sonucu olumsuz olarak verilen başvuru sahipleri sonuca itiraz etmelerinin dışında yeniden vize başvurularında bulunabilme hakkına her hangi bir süre beklemeksiniz sahip olabilmektedirler. Başvurularınız için Vize Merkezinden danışmanlık hizmeti alabilir ve böylelikle çok iyi hazırlanılmış bir dosya ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

    Portekiz vizesi reddi 2021 ile ilgili ayrıntılı bilgiyi danışmanlarımız tarafından alabilmektesiniz. Bizlere İstanbul Osmanbey ofislerimizden 0212 970 02 77 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Portekiz vizesi reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp