Portekiz Vizesi Nasıl Alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • u.e 16 Nis 2021, 14:42
    Merhaba, daha önce hiç vize başvurusunda bulunmadım. Portekiz’de yaşayan arkadaşımın yanına 4 günlük bir seyahat planlıyorum. Vize başvurumu kendim yapmak istemiyorum çünkü hem pek anlamıyorum hem de sizin bana danışmanlık vermenizi istiyorum böylelikle işim de pek bölünmeyecektir diye düşünüyorum. Neler yapmam lazım Portekiz vizesi nasıl alınır 2021 yılında seyahat planlamaktayım.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2021, 14:42

    Merhaba, ilk defa vize başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar daha önce vize başvurularında biometrik veri vermedikleri için başvuru sırasında 59 ay geçerli olacak parmak izi verisi vermek zorundadırlar. Portekiz’e vize nasıl alınır sorunuzun cevabı yazımız da yer verilmiştir. Vize başvuruları için öncelikle geçerlilik tarihi, seyahat bitiş tarihinden ez az 3 ay devam eden pasaportunuz olmalıdır. Arkadaş ziyareti vize başvurunuz için schengen vize türüne sizler için başvuruda bulunabileceğiz. Bu vize türü kısa süreli seyahatler için verilmektedir. Tarafınıza, adınıza düzenlenmiş Portekiz’de ikamet eden arkadaşınız tarafından davet mektubu gönderilmesi gerekecektir. Davetiyenizin olmaması halinde vize başvurunuz bu kategoriden kabul edilmeyecektir. Portekiz vizesi alma yolları dikkat edilmesi gereken husus Portekiz Büyükelçiliğin sizden istemiş olduğu tüm belgeleri eksiksiz amacına uygun dosya halinde sunmanızdır.

    Yoğun tempoda çalışan başvuru sahipleri için danışmanlık hizmeti almak gerekli olan tüm prosedürlerin tamamlanması açısından ve hatasız vize başvurusu gerçekleştirmek bakımından önemli olmaktadır. Böylelikle Portekiz’e vize nasıl alınır ile ilgili tüm detayları düşünmenize gerek olmayacaktır. Portekiz’de yaşayan arkadaşınızın evinde konaklama yapmanız halinde bu bilgi davet mektubunda yer almalıdır bunun için ayrıca konaklama rezervasyonu sunmanıza gerek olmayacaktır. Ülke uzmanlarımız sizler ile irtibata geçerek mesleğiniz ve seyahatiniz hakkında detaylı bilgiler aldıktan sonra size uygun vize evrak listelerini elektronik posta adresine göndereceklerdir. Vize başvuru sürecimiz bu şekilde başlayarak evraklarınız bize ulaştıktan sonra başvuru formu, randevu, evrak takibi gibi bir takım işlemlerde tarafımızdan yapılacaktır. İlk defa başvuru gerçekleştireceğiniz için Portekiz vizesi alma yolları tüm işlemler istenildiği şekilde titizlikle incelenecektir.

    Ayrıntılı bilgi ve Portekiz vizesi nasıl alınır 2021 danışmanlık hizmeti için 0212 970 02 77 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.Portekiz vizesi nasıl alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp