Portekiz Vizesi Kaç Para 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • e.l 16 Nis 2021, 14:24
    Merhaba, Portekiz’de iş toplantısına katılmam gerekecek hali hazırda vizem bulunmuyor en son 2018 de Portekiz’den vize almıştım. Bu yıl ticari olarak Portekiz’e gitmem gerekecek yine Portekiz vizesi kaç para 2021 değişti mi ücretler hakkında bilgi rica ederim sizden. Teşekkürler
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2021, 14:24

    Merhaba, Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Portekiz güncel vize bilgilerinizi Vize Merkezimizden öğrenebilmektesiniz. Portekiz’e vize almak kaç para merak edilen sorular arasında yer almaktadır. Vize ücretleri dış temsilcilikler olan Büyükelçilikler tarafından belirlenmektedir. Başvuru sahiplerinin, yaş gurubuna, milliyetine ve başvuruda bulunacağı vize türüne göre ödeyeceği vize ücreti ayrı tutarlarda belirlenmiştir. 0-6, 6-12 ve 12 yaş üzeri Portekiz vize başvuru ücretleri detaylı olarak paylaşılmaktadır. 0-6 yaş arası başvuru sahiplerinden vize harç ücretleri alınmamaktadır yalnızca başvuru işlem ücretlerini randevu gününde nakit ve euro para biriminde ödemelidir. 6-12 yaş arası Portekiz’e vize kaç para sorunun cevabı ise 70 euro olarak ücretlendirilmiştir. 12 yaşını doldurmuş ve üzeri başvuru sahiplerinin ödemesi gereken vize ücreti ise 110 euro olarak belirlenmiştir.

    Portekiz vize harç ücretleri yaş gurubu veya milliyete göre farklı tutarlarda belirtilmişken başvuru merkezi işlem ücreti tüm başvuru sahipleri için aynı tutarda olmaktadır. Günlük euro kuru üzerinden ödeler belirlenmektedir. Ülkemizde ikamet eden yabancı ülke vatandaşlarının Portekiz’e vize almak kaç para olduğunu öğrenmek istemeleri halinde ülke danışmanlarımızı aralamaları yeterli olmaktadır. Ticari vize başvurularınız Portekiz ülkesinde gerçekleştirilecek olan iş toplantıları, konferans, seminer ve fuar organizasyonları için işlemleri kabul edilmektedir bu vize başvuruları ücretleri 12 yaş üzeri için 110 euro olarak belirlenmiştir. Başvurunuz için adınıza düzenlenmiş davet mektubu ve çalışmış olduğunuz şirket tarafından bir takım belgelerin sunulması gerekecektir. Portekiz’e vize kaç para ile merak ettiğiniz tüm sorulara Vize Merkezinden ulaşabilirsiniz.

    Ticari vize başvurularınız için sizlere gerekli olan tüm işlemleri titizlikle sağlayarak başvurunuza gelmenize gerek olmadan işlemlerinizi konsolosluğa iletebileceğiz. Portekiz vizesi kaç para 2021 ve gerekli evrak listeleri için bizleri 0212 970 02 77 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Portekiz vizesi kaç para 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp