Portekiz Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • u.t 16 Nis 2021, 16:34
    İyi günler, 2019 yılı ile bu yıl arasında vize başvurularında değişiklik bulunuyor mu yine aynı yere mi başvuru yapılıyor? Portekiz vizesi 2021 başvurularında değişiklik oldu mu? Daha önce Portekiz turistik vize başvurusunda bulunmuştum ama yapılacak işlemler hakkında detaylı bilgi yok işleyiş nasıl olmakta? Parmak izi vermem için bu yıl yine gelmem gerekecek mi? Şimdiden teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2021, 16:34

    Merhaba; Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederiz. Portekiz vize başvuruları ikamet ettiğiniz bölgeye en yakın İzmir, Ankara, İstanbul İl’lerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilmektesiniz İstanbul vize başvuruları Macaristan Konsolosluğu tarafından değerlendirilmektedir. Ankara’dan yapılacak olan vize başvurularınız ise Portekiz Büyükelçiliği üzerinden değerlendirilmektedir. Vize başvurusunda bulunmadan önce hangi temsilcilikten başvuru yapacağınıza karar vermedikten sonra ihtiyacınız olan vize türünü belirlemeli ve başvuruda bulunacağınız vize türüne göre talep edilen Konsolosluk tarafından belirlenmiş evrakları hazırlamanız gerekmektedir. Portekiz’e gitmek için vize ihtiyaç duyduğunuz seyahat sürenize ve seyahat amacınıza göre belirlenebilecektir.

    Kısa süreli 90 gün altı seyahatleriniz için schengen Portekiz vize başvurusunda bulunmanız gerekecektir. Bu vize türü yetkilendirilmiş temsilcilik olan AS visa üzerinden kabul edilmektedir. Başvuru işleminiz alındıktan sonra değerlendirilmek üzere Konsolosluğa iletilecektir. İzmir üzerinden gerçekleştireceğiniz vize başvurularınız İstanbul Macaristan Konsolosluğu tarafından değerlendirilmeye alınmaktadır. Vize başvurunuzun kabul edilebilmesi için online sistem üzerinden pasaport ve seyahat bilgilerinizi girerek randevu talebi oluşturmalısınız randevusu bulunmayan başvuru dosyaları işleme alınmamaktadır. 2021 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan vize başvurularında değerlendirilme sürelerinde değişkenlik söz konusu olabilmektedir. Portekiz’e gitmek için vize başvurularınızı yetkilendirilmiş Vize Merkezi ofisleri üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik 2017 yılından itibaren her hangi bir schengen vize başvurusunda parmak izi veriniz alınmış olması halinde yeni başvurunuz için gelmenize gerek dahi olmamaktadır.

    Portekiz vizesi 2021 yılı için güncel bilgileri sizlere danışmanlarımız anlık olarak ileteceklerdir. Ayrıntılı bilgi için bizleri İstanbul 0212 970 02 77 ofisimizden arayabilirsiniz. Türkiye’nin her yerinden Portekiz vize başvurularınız için Vize Merkezi memnuniyetle hizmet vermektedirler. Bizlere hangi vize türüne ihtiyacınız olduğunuzu söylemeniz yeterli olacaktır.

    Saygılarımızla.

    Portekiz vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp