Portekiz Vize Ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • o.s 16 Nis 2021, 16:16
    İyi çalışmalar, Portekiz vize ücreti 2021 schengen ve ulusal vize ücret hakkında bilgi verir misiniz ne kadardır? Her başvuru sahibi için aynı ücret mi ödeniyor? Ücretlendirmenin çeşitleri nasıl?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2021, 16:16

    Merhabalar, Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederiz. 2021 Portekiz vize ücreti, Portekiz Büyükelçiliği tarafından belirlenmektedir. Portekiz ülkesine yapacağınız seyahatleriniz için giriş izni belgesi olan vizeye sahip olmanız gerekmektedir. Vize başvuruları için her başvuru sahibi, başvuruda bulunacağı vize tipine göre vize harç ücreti ödemesi istenmektedir. Vize ücretleri kısa süreli ve uzun süreli vize kategorilerine göre başvuru yapacak olan vatandaşların milliyeti ve yaş statüsüne göre farklı tutarlarda belirlenmiştir. C tipi schengen vize türleri arasında yer alan turistik, aile ve arkadaş ziyareti, transit, ticari, konferans, fuar, öğrenci gezileri ve şoför vize başvurularının ücretleri aynı kategoriden ücretlendirilmiştir. Portekiz vize ücret ödemeniz yetkilendirilmiş aracı kurumlar üzerinden kabul edilmektedir. Her başvuru sahibi randevu gününde vize harç ücretlerinin yanı sıra başvuru işlem bedelini de ödemeleri gerekmektedir. Bu hizmet ücreti tüm başvuru sahipleri için ödenmesi gereken zorunlu ücret olmaktadır.

    Vize harç ücretleri yaş guruplarına göre farklı tutarlarda belirlenirken başvuru işlem ücretleri tüm başvuru sahipleri için aynı tutar üzerinden hesaplanarak tahsil edilmektedir. Euro para biriminde ücretlendirilen 2021 Portekiz vize ücreti 12 yaş üzeri vatandaşlar için 110 euro, 6-12 yaş arası başvuru sahipleri için 70 euro olmaktadır. 6 yaş altı başvuru sahiplerinden yalnızca başvuru işlem bedeli alınmaktadır. Randevunuz sırasında vize ücretlerinizi euro para biriminde istenilen tutarda ödenebilmektedir. Vize başvuru sonucunuzun olumsuz olarak değerlendirilmesi neticesinde Konsolosluk tarafından, yapmış olduğunuz ödemeler iade edilememektedir. Portekiz ülkesine yapacağınız seyahatinizde yetkilendirilmiş Vize Merkezi tarafından başvurularınızı gerçekleştirmek istediğinizde Portekiz vize ücret ödemeleriniz sizler adına tarafımızdan gerçekleştirilecektir. D tipi ulusal vize başvuru ücretleri, gerçekleştirmeyi planladığınız vize türüne göre farklı tutarlarda ücretlendirilmiştir.

    Ulusal vize başvuru ücretleri ve Portekiz vize ücreti 2021 güncel bilgiler için Vize Merkezi ofislerimizi 0212 970 02 77 numaralı telefonlardan arayarak öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Portekiz vize ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp