Portekiz vize randevusu 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • CAN 24 Şub 2022, 14:28
    Merhaba, Kendim vize işlemi için randevu alabiliyor muyum? Pasaportum olmadan randevu oluşturulur mu? Portekiz vize randevusu 2022 yılı için nereden alınır siz benim için randevu alabilir misiniz henüz karar vermedim zamanım olmazsa sizden hizmet almak istiyorum başvuru için bilgi rica ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 24 Şub 2022, 14:28

    Merhaba,

    Portekiz vizesi randevu internet üzerinden oluşturulur. Vize başvurusunda bulunabilmek için randevu almanız zorunludur. Başvuru merkezi Portekiz Konsolosluğu randevu hizmetini telefon aracılığıyla vermiyordur. Portekiz’e gerçekleştireceğiniz seyahat için, talep edeceğiniz seyahat başlangıç tarihinize en az 15 iş günü öncesi randevunuzu oluşturup başvurunuzu gerçekleştirmeniz istenir. Randevu işlemi sırasında seyahat tarihiniz net olarak belirlenmiş olmalı geçerli bir pasaporta sahip olmanız gerekir. Pasaportunuzun olmaması halinde randevunuz oluşturulmaz randevu sorusu içinde arasında kimlik bilginiz yanı sıra seyahat bilginiz pasaportunuza ait bir takım bilginin girilmesi istenir. Portekiz vizesine randevu almak isteyen vatandaş ilgili portal üzerinden bu talebini oluşturabilir.

    İstanbul’da ikamet eden başvuru sahibi kişi vize başvurusunu yetkilendirilen İstanbul Macaristan Konsolosluğu'ndan gerçekleştirebilir. Randevunuzu oluştururken özellikle seyahat pasaport numaranızı dikkatli girmeniz gerekir. Portekiz vizesi randevu işlemi sırasında eksik bilgi vermeniz halinde yanlış pasaport numarası girmeniz durumunda başvuru sırasında randevunuz geçersiz sayılacağı için yeniden ileri bir tarihe randevu oluşturmanız istenir. Vize Merkezi Portekiz vizesi başvurularınızı gerçekleştirebilen yetkili bir aracı kurum hizmeti olmaktadır. Başvurunuzda siz adına tüm işleminizi gerçekleştirebildiğimiz gibi randevunuzda bizim tarafımızdan sağlanan bir hizmet olmaktadır.

    Portekiz vizesine randevu almak için bize pasaportunuzun kimlik sayfasını seyahat tarihini bildirmeniz yeterli olacaktır. Pasaportunuzun seyahat başlangıç tarihine yetişebileceği en uygun güne saate randevunuz oluşturulabilir. Vize başvurunuzu şahsen gerçekleştirmeniz halinde dahi sizin için randevu hizmeti verilir. Başvurunuzda danışmanlık hizmeti almanız halinde sizden yalnızca vize başvurusu için gerekli olan belgenin tarafımıza gönderilmesini istemekteyiz.

    Oldukça zaman isteyen vize başvurusunda tüm işlemi eksiksiz olarak tamamlamanız başvuru sonucunuz için önemli olacaktır. Portekiz vize randevusu 2022 ister vip ister normal olarak size uygun şekilde talep edilecektir. 0212 970 02 77 numaralı telefonlardan bizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp