Portekiz Vize Randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • o.p 16 Nis 2021, 14:53
    İstanbul’da yaşıyorum kendim randevu alabiliyor muyum? Pasaportum olmadan randevu oluşturulabilir mi? Portekiz vize randevusu 2021 nereden alınıyor siz benim için randevu alabilir misiniz henüz karar vermedim zamanım olmazsa sizden hizmet almak istiyorum başvurular için bilgi rica ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2021, 14:53

    Merhaba, Portekiz vizesi randevu internet üzerinden oluşturulmaktadır. Vize başvurusunda bulunabilmek için randevu almanız zorunlu olmaktadır. Başvuru merkezileri ve Portekiz Konsolosluğu randevu hizmeti verememektedir. Portekiz’e gerçekleştireceğiniz seyahatiniz için, talep edeceğiniz seyahat başlangıç tarihinize en az 15 iş günü öncesinden randevunuzu oluşturup başvurunuzu gerçekleştirmeniz istenecektir. Randevu işlemleri sırasında seyahat tarihleriniz net olarak belirlenmiş olmalı ve geçerli bir pasaporta sahip olmanız gerekecektir. Pasaportunuzun olmaması halinde randevunuz oluşmayacaktır randevu soruları arasında kimlik bilgileriniz yanı sıra seyahat bilgileriniz ve pasaportunuza ait bir takım bilgilerin girilmesi istenecektir. Portekiz vizesine randevu almak isteyen vatandaşlar ilgili portal üzerinden bu taleplerini oluşturabilirler.

    İstanbul’da ikamet eden başvuru sahipleri vize başvurularını yetkilendirilmiş İstanbul Macaristan Konsolosluğundan gerçekleştirebileceklerdir. Randevunuzu oluştururken özellikle seyahat ve pasaport numaranızı dikkatli girmeniz gerekecektir. Portekiz vizesi randevu işlemi sırasında eksik bilgi vermeniz halinde veya yanlış pasaport numarası girmeniz durumunda başvuru sırasında randevunuz geçersiz sayılacağı için yeniden ileri bir tarihe randevu oluşturmanız istenecektir. Vize Merkezi Portekiz vize başvurularınızı gerçekleştirebilen yetkili bir aracı kurum hizmetleri olmaktadır. Başvurunuzda sizler adına tüm işlemlerinizi gerçekleştirebildiğimiz gibi randevunuz da bizler tarafından sağlanan bir hizmet olmaktadır. Portekiz vizesine randevu almak için bizlere pasaportunuzun kimlik sayfasını ve seyahat tarihlerinizi bildirmeniz yeterli olacaktır. Pasaportunuzun seyahat başlangıç tarihine yetişebileceği en uygun güne ve saate randevunuz oluşturulabilecektir. Vize başvurunuzu şahsen gerçekleştirmeniz halinde dahi sizin için randevu hizmeti verebilmekteyiz. Başvurularınızda danışmanlık hizmeti almanız halinde sizlerden yalnızca vize başvuruları için gerekli olan belgelerin tarafımıza gönderilmesini istemekteyiz.

    Oldukça zaman isteyen vize başvurularında tüm işlemleri eksiksiz olarak tamamlamanız başvuru sonucunuz için önemli olmaktadır. Portekiz vize randevusu 2021 ister vip ister normal olarak sizlere uygun şekilde talep edilecektir. 0212 970 02 77 numaralı telefonlardan bizleri arayarak bilgi alabilirsiniz.

    Portekiz vize randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp